Ağlama sebebim tamamen içimin dolmasından kaynaklı. Tutamıyorum. Allah en iyisini en güzelini biliyordur tabii ki. Sadece hiç bunu yaşayıp evlenen oldu mu?
3 ay
Nur suresi 26 ayette Allah, temiz kadınları temiz erkeklere, temiz erkekler temiz kadınlara layıktır diye buyuruyor. Allah nasibini karşına çıkaracaktır şüphen olmasın.
Sadece kendini haramlarsan sakın. Her sabah Furkan suresi 74 ayetini oku.
Sakınıyorum. Bu yüzden bunca yıldır sevgilim olmadı. Sevgili adayı biri sarılmak el ele tutuşmak istedi izin vermedim
Bende sabırlı olmak istiyorum ama içim o kadar dolu ki sürekli ağlıyorum
Var benle aynı olan bir arkadaşım
Eskiden kalkıyordum. Tekrar deneyeyim teşekkürler
Anlıyorum seni hangi duygular içindesin lakin evlenince hiç de hayal ettiğin gibi olmuyor. Sadece aynı yatakta uyanıyorsunuz burası gerçek.
Evlenince çok mutlu olunsaydı mahkemeler neden boşanma davalarıyla dolu?
Onun için sen hakkında hayırlısını iste. Allah sana da nasip etsin evlilik, hem de ömür boyu ve mutlu
Kendini harap ederek günü kaçırıyorsun. Günü kaçırınca yarını unutuyorsun. Hayal etmek iyidir fakat her şeyin fazlası zarar. Beklemeyi bırakın, bazen beklemediğiniz anda gelir bazı şeyleri.
Yaşım geçiyor. Mutlu ve evli çocuklu çiftleri gördükçe eksik hissediyorum içim acıyor
Bu yaşa kadar sevgiyi aşkı tatmadım
Haklısın kesinlikle. Ama ağlamamı durduramıyorum. Eskiden içime içime sessizce ağlardım şimdi tutamıyorum herkes soruyor
Lan dkdkdk güldüm biraz teşekkür ederim 🥹
Kaçmadım dkdj sahur yapıyorum dalmışım 🥹
Teşekkür ederim 🥹🌸
🤷🏻♀️

Abart.
Yaşamadan anlamazsın
Bak sen abart abart hatta cay icemedim diye de agla
Ne desem boş

Aglamaya devam.
Yazdıklarını okuyunca içindeki o doluluğu hissettim gerçekten 💔 Sen şu an sadece evlilik istemiyorsun, sevilmek, seçilmek, değer görmek istiyorsun. Bu çok insani bir duygu. Dua edip ağlamak da zayıflık değil, kalbin hassas olduğunun göstergesi 🤍
Ama şunu bil, bazı aşklar tam hazır olduğun anda geliyor. Ben çevremde tam “artık olmayacak” derken evlenenleri gördüm. Sence sen şu an gerçekten hazır mısın, yoksa sadece çok mu özledin sevilmeyi? 💫
Hazırım bence
Hazırım diyorsan kalbin ciddi ciddi istiyor demek 🥹🤍 Ama bazen hazır olmak yetmiyor zaman da hazır olmalı. Sen sevilmeyi fazlasıyla hak ediyorsun, biraz sabır aşk kadını 💍✨
Cevap
16Cevap
Hayatimin bir doneminde hic bekar arkadasim kalmamisti ve hayallwrim gerceklesmemisti. Tek yol evlilik gibi geldigi bir donemde Allahim senden hayirli bir es istiyorum deyip detayli detayli kriterleri dua etmistim ertesi gun esimin ailesi bizim gorusmemiz icin annemi aramis😂 her seyi tuttu sadece yas kriterini tutturamadim.
Bende dua ediyorum ama olmadı
Bak sevinsene dua etmek nasip işi Allah sana verecek dua ettiriyor ne güzel işte Allah hayırlı eş nasip etsin
Evlilik merakı çok olan biri vasıfsız oluyor genelde
Ne alaka sevmek sevilmek istiyorum anne olmak istiyorum
Çok zorluyorsun
Kapı ittiğin tarafa açılmıyor belki de kendine çekmeyi dene
Nasıl
😔😔😔
Önyargılı değilsen sosyal medyada tanışma konusunda buyur
#Hükümdar
merhaba bu kadar çabalamana gerek yok sayfamı incele 1 hafta içerisinde değişikleri gör
😔😔
gerçekten yardımcı olurum kanıtlaya bilirim
Oha ciddi misiniz ben evlenmeyi düşünmüyorum pek mesela kafama uyacak erkek yok ama inşaallah kaderinjz olan birisi cikar
Senin yaşında bende öyleydim
Hayır ben böyle düşünüyorum ilgimi başka şeylere veriyorum hayirlisi ise olmalı değilse kaliteli yalnizlik etraftaki çakallardan iyidir
Hepimiz bunu arzuluyoruz
Ama ben 30 olmak üzereyim
insallah bulursun öyle birjni
Teşekkür ederim
Elimde değil
29
Olsa ağlar mıyım🥲
Beni beğenen oldu ben beğenmedim. Ben karşılıklı olsun istiyorum
Evlenirsin çok kafana takma.
Sevilmek istiyorum 29 yıldır hiç yaşamadım
ağlam değer verene bak
Her evli mutlu değil hayırlısını iste
Bir an da ben bu soruya denk geldim acaba mı?
Eğer aklında biri yoksa tanışabiliriz
Ben de arıyorum bulamıyorum
geçmiş olsun
Hayırlısı
E bul birini
boş ver gitsin
Çok üzülüyorum
Dert etme bı gün olur
Tanışalım istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?