Yakın çevreden bulduğun sevgili velinimettir. Her şeyini kısa sürede öğrenebilirsin çevresinden ksjsja
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bulunan insandan hayır gelmiyor bak %100 tecrübe ljakdalkjdak reel sanal fark etmez bulunabilen kişinin her zaman karakterinde bir b*kluk çıkıyor.
Arkadaş çevresi cart curt en tehlikelisi kimse arkadaşını gömmüyor tam tersi övüyor. Getiriyor yanında tanışıyorsun 10 da 10 red flag çıkıyor, çoğu direkt kafa yapısından eleniyor, giyimden eleniyor, exi arıyor telefonu falan açanlar mı desem neler neler denk geldi kalkljada
İstek at buluşun diyorlar atıyorsun bize gel bira içelim takılırız diyolar. Şurada bişler içelim bize geçerizler date mantığını eve davet olarak mı algılıyorlar ne anlıyorlar bilmiyorum hiç klajdkjal
Sanaldan buluyorsun iyi gidiyor biraz her şey 3-5 ay geçiyor illa ki bi b*kluğu çıkıyor. En uzun ilişkisi sanaldan başlayıp reele dökülmüş bir kişi olarak söylüyorum emek vermeyin değmiyor hiçbirine akjdkjaldja
En temizi bekar ölmek yeter israil zulmün yeter
116 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
4 ayBen sanala falan da karşı değilim ya. Fakat sanaldan sevgililik için fazla temkinli, ne istediğini bilen, ve kolay kolay manipule olmayacak bir karakter lazım. İnsanların çoğunda bu akli ehliyet yok , sanaldan her canım cicim diyene inanıp sonra sanaldaki insanları kötülüyorlar. Ben gerçeğim, samimiyim ben varsam burada başkaları da vardır benim gibi, kaldı ki aşk hayatımın yarısı sanal alemden tanıstığım insanlarla geçti sanırım :D Her helooo sana seviyorumm diyene inanmıyoruz elbette, insan seçmeyi biliyoruz :D Diğer kısmına gelince bende senin gibi düşünüyorum. Mesela sevdiğim bir kız arkadaşım ya da erkek arkadaşım x kişisiyle evleneceğine tanıdığımız bildiğimiz bir insanla evlenmesini daha çok isterim gibi...
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Bir insan sevgili olarak bulunmamalı, bu baştan yanlış.
İlgi duyduğun kişiyle önce ilişkiye isim koymadan birlikte vakit geçirilmeli, cinsellik yaşamak da dahil yakınlaşılmalı, yani iyice tanınmalı, ondan sonra sevgili olup olmamaya karar verilmeli.
Bu aşamaları geçmeden karşınızda ki kişiyi tanıyamazsınız ve bu şekilde sevgili olmaya kalkışırsanız ileride hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bizim toplumda ilişkilerin ve evliliklerin kötü şekilde bitmesinin sebebi karşıda ki kişiyi tanımadan ciddi bir ilişkiye girmeye kalkışmak zaten.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bence nerede tanıştığın değil, nasıl ilerlediği önemli. Sanalda başlayıp gerçeğe taşınan çok sağlam ilişkiler var. Reelde tanışıp bir ayda biten de. Mesele ortam değil, niyet ve tutarlılık.
416 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Adeliinaa bak şimdi 😌💕 bence işin olayı nerede tanıştığın değil, nasıl hissettiğin. Reelde tanışınca çevresini bilmek avantaj tabii, güven kısmı daha hızlı oturuyor. Ama sanalda da ruhu yakalarsan var ya… mesajlaşırken bile kalbin pıt pıt atıyor 💌✨ Ben aşk kadını olarak diyorum ki enerji tutuyorsa mecra detay. Sen hiç sanaldan hoşlanıp reelde hayal kırıklığı yaşadın mı?
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
4 ayHer iki türlü de olabilir günümüzde her ikisi de aynı ölçüde risk barındırıyor zaten:)
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,8b cevap paylaştı.
u 4 ayGerçek hayattan bulunmalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 aySevgili bulunmamalı ya.
https://youtu.be/_q6ySEt9LbI?si=SvBPTCQdOPkgc4B6
"Bir sevgili arasan yıllarca bulamazsın"şarkısını söyledim şimdi de :))10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
4 ayben sabit düşünceli bakmıyorum - reel değil “real”onun adı reel bizim türklerin kendine çektiği anlamsız bir kelimedir-. Bugüne kadar “sanal dünyadan” iki ilişkim oldu birisi Rus asıllı birisi Türk asıllı ikiside uzun süreliydi ve çok şeyler kattılar. Realden bulduğum insanlar daha kısa sürdü diyebilirim. Görünüş aldatmasın bu biraz şans birazda önsezidir. Nice melekler şeytan nice şeytanlar melek çıkıyor.
10 Yorumla Reel i bilmiyorum fakat üç kez uzun vade sanal denedim ve şimdi komple ilişki kavramından soğudum ve eğer geçmişi temiz birisi olsun diyorsanız sanaldan da bulursunuz ama bu devirde kimse dürüst değil özellikle sanalda yalan potansiyeli daha yüksek fakat karşıdaki insan dürüst ve şeffafsa evliliğe kadar gider o ilişki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayAma ayrılınca da külfettir. Aynı ortamda yüzyüze gelmek zorunda kalırsın. Her işini baltalar. En kötüsü de arkandan yalan yanlış iftira atar.
12 Yorumla- 4 ay
En temizi yine netten. İşler yolunda gitmedi mi...
Tak sepeti koluna
Herkes kendi yoluna
4 ayGörünüşüne çok önem veriliyor ise sanaldan bulunmaz çünkü foto ile gerçek çok farklı olabilir ama karakter efendilik dürüst ve güvenilir birini aranıyor ise sosyal medyada da bulunabilir
Hatta buradan bile bulunabilir 😄10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayAklıma Çarli dizisi sanal ailesi geldi. 😅
İnsan olan her yerde insandır zaten. Sanki yanıbaşımızdaki olacak kişiler çok masum çıkacak hissi var millete. 😀
Bu devir her yerde belirsiz. Kimin eli kimin cebinde bilmiyoruz.
10 Yorumla Gerçek hayatta iki kelimeyi bir araya getiremeyenlerin sanalda şair kesildiği bir devirdeyiz, bu yüzden reel her zaman daha sağlam ve daha güvenilir, görmediğin, dokunmadığın samimiyete inanmak çok zor.
13 Yorumla- 4 ay
Burdan da tanışıp reele dökebiliyorsun. Sonuçda dışarda da gerçek hayatta. Hiç görmediğin yeni tanıştığın bir insanın kim olduğunu önceki hayatını bilmiyorsun. Bence ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Sadece ilk cümlene katılıyorum. Hayatta iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanların burada şair olması. Ama o da muhabbetin devamında kendi belli ediyor
- 4 ay
Aynı kapıya çıkmıyor işte, temel fark burada başlıyor. Reelde birinin gözlerinin içine baktığında, sesinin tonunu duyduğunda ya da bir davranışıyla anlaman 10 dakika süre ama sanalda o şairlik maskesiyle seni aylarca oyalayabilir, zihninde devleştirdiğin bir hayale aşık edebilir.
Yani reelde gerçekle hemen yüzleşirsin, sanalda ise sadece sana gösterilen profille vakit kaybedersin. - 4 ay
Söylediklerine katılıyorum ama benim de burada demek istediğim şey şu. Karşında reel de aniden biri çıkabilir ve görüşebilirsin. burada da aynı şekil olay yaşanabilir. Burada insanlarla konuştuğun zaman biraz birbirimizi tanıyalım güvenelim diyorsun bence bu da bir hata. Sen buradaki insanla da kendi seçtiğin yerde güvendiğin bir yerde buluşabilirsin o zaman sana hayal kurdurtmaz buna izin vermezsin direk gözlerinin içine bakıp tanıyabilirsin veya konuşmasında ne kadar dürüst ne kadar doğru veya ne kadar yalan soyledigini anlayabilirsin. Mimikler yalan söylemez
4 aySanaldan bulunan sevgili genelde ülkenin öbür tarafında çıkıyor. Aynı şehirdeyse sanaldan olur. Aksi halde yıpratıcı bir ilişki oluyor. Yılda birkaç defa görüşülüyor anca. Özetle sanaldan ilişki yapmayın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
4 ayReel de aynı sanalda aynı hiç merak etmeyin çünkü ikisindekiler aynı kişiler saklasalarda kendilerini.
Mesele bulunan değil.
Bulmak isteyen ne istediğine acaba karar verebildi mi?
Gönlü adam diyor , ağzı erkeği seçiyor.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sevgililikte benim için en önemli unsur sohbet devamlılığı ve beraber geçirilen vakit. Bu ikisi kaliteli olunca karşındaki kişiye bir heyecanla yaklaşma oluyor. Bununda nereden olduğunun önemi yok. Sadece yakınlık daha iyi oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayreel daha iyi olur ama sanaldan da tanışıp reele tasimak benim için gayet iyi olur, belkide cevremizde bulamadigimiz kisileri sanal ortamdan bulup hayatimiza sokabiliriz her ikisinide tercih ederim, ediyorum da.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
4 ayAdo sen niye her şeyi stratejik düşünüyorsun? 😀 Reel en güzeli
12 Yorumla- 4 ay
Mantıklı :))
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
4 ayFarketmez nerden bulduğundan çok nasıl birini bulduğun ya da nasıl birine çattığın çok daha önemli bir nokta
41 Yorumla
4 ayReelde bile tanıyıp vakit geçirdiğiniz halde tanıyamadığınız yönleri oluyor aldatmalar oluyor. Sanalda nasıl güveneceksiniz nasıl tanıyıp emin olacaksınız.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Günümüzde internet hayatımıza gerçeğinden daha fazla girdi. 20 sene önce sanalda tanışanlara garip bakılırken şu an çok normalleşti. Bu nedenle sanal ya da gerçek farketmiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
4 ayÖyle de yakın çevrede görüyorsun tipi hoşuna gitmezse de beğenmiyorsun ama sosyal medyada en az biraz konuşuyorsun bir tık şansı oluyor bende her ikisi de olmuyor maalesef
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
4 ayİlerleme şeklin ve karşına çıkan insan ile doğru orantılı reeli sanalı birbirine karıştı artık , nerden bulduğun değil, nasıl biri olduğu onemli insan olsun önce kafi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
4 ayYakindan bulunca da çevreniz ortak değilse çok onlar onların yalanlarını kapatıyor açıklarını gizliyor sıkıntı kardeş ben kendim tanımalıyım ama yakın mesafe olacak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Reelde güvenemiyorsun. Sanalda daha rahatsın açık kimlik vermezsen. Ama sanalda heyecan sınırlı, heyecan dorukta, kıvama gelmek üzeresin, tam şimdi geliyorum geldim diyorsun karşılık vermiyor ya da bakmışsın kaybolmuş gitmiş, yanda başkasıyla birlikte. Yani yarım kalabiliyorsun. Her ikisinin de iyi ve eksik yönleri var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 aySanal veya reel çok farketmez eğer uzunca zamandır bildiğim birisi değilse ve her ikisini de yeni tanıyacaksam çok bir farkı yok. Ama sanaldan ilişkiye sıcak bakabilmem için aynı şehirde veya çok yakın diyebileceğim maksimum 1-2 saatlik bir mesafede olmalı aksi takdirde her yönüyle uyuştuğum birisi dahi olsa tanımak için enerji harcamayı doğru bulmuyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. Sanaldaki erkekler karaktersiz oluyor.
İyi olanları varsa istisna olsun artık🙂47 Yorumla- 4 ay
Ağır olmuş sanki :)
- 4 ay
Genellemişsin
- 4 ay
Yüzde kaç pay :)
- 4 ay
:) iyi bari 15 e gireyim :)
Son 10 yılda yapılan evliliklerde tanıştığın yer olarak internet ezici çoğunluğa ulaştı
Bundan sonrasında artarak devam edecek.10 YorumlaReel hayattaki insanlara güven olmuyor. Cesaretli, sakin ve dikkatli şekilde; sanaldan tanıştığın kişiyle buluşmak en mantıklısı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayReeli tercih ediyorum. Yalanla yanlış izlenime veya hayal kırıklığına pek fırsat olmuyor. Referans olabilecek kişiler bulabilmek de cabası.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
4 ayKesinlikle..
Reelden de, sanaldan da olabilir bulunduğun çevrede olacak, fikirler, zevkler uyuşuyorsa gerisi geliyor..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. Aynı ortamda olunan kadınlarla iletişim kurmak çok daha kolay oluyor seni de gözlemledikleri için güven problemlerini daha hızlı aşıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
4 ayNerden istiyorsan ordan bulabilirsin fıstık gibi kızsın
12 Yorumla- 4 ay
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 aySene 2026 sanalda bir reeldir
Yan yana oturan 2 kişi bile muhabbet etmeyip telefonla oynuyorsa her yerden her sey bulunur10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayBence reelden olmalı ya sanaldan o samimiyet kurulmaz birde mesafe vs oluyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır aradan 20 yıl geçse yine de öğrenemezsin. Yakın çevre, sanal fark etmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
4 aySanal ortamdaki sevgili de sanal oluyor.
Ulaşamıyorsun, sarılamıyorsun mesela...
10 Yorumla
4 ayNerden bulduğun farkeder mi zevkine vardığın sürece?
11 Yorumla- 4 ay
Burdan sevgili yaptın mı hiç
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne geliyorsa inanın başına yakın çevreden gelmiyor mu? :)
10 YorumlaYakın çevre daha mantıklı ama, takılamlık bakıyorsan sanal 🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayDogru ama herkes disRida sosyallesemeiyor buraya da guvenmiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
4 ayReelde bulmak daha güvenli olur en azından görür bilirsin sanal ortamda risk daha fazla olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
4 ayYani hiç bulunmasa daha iyi bence ben bir faydasını görmedim
10 Yorumla
4 ayNasip kısmet kimse illa bir biçimde denk geliyor zaten sanal veya reel farketmez.
10 YorumlaMümkünse reelde ve yakın civarda, sanalda da olur ama yaşadığı yer yine yakın civarda olursa güzel
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayReelden tabii ki. 👍 gözlerinin içine bakmalıyım onunla konuşurken 👍
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı. Her ne kadar işten güçten fırsat olmasa da reelden bulma taraftarıyım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayReeldir doğru olan. Ama çok fazla sanal dünyada yaşamaya başladık. Haliyle insanlarda normal olan sanaldan başlayanlar algısı oluşmaya başladı. O yüzden bizim gençliğimizdeki ilişkileri çok daha özel ve kıymetli buluyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
4 ayvalla insan insandır. sanal ortam güvensiz diyenler haberlerde aynı mahalleden aynı köyden olup birbirini öldüren veya yaralayan eşlerden bihaber olsa gerek :D kısacası kısmetin nereden geleceği belli olmaz.
00 Yorumla Bunun reelsi sanalı yok maalesef. Karekterde alakası var. Yapan evdeki eşinin evinde yapıyor. İstediği kadar reel olsun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
4 ayselam real sanal ıkısıde aynı realdekılerden nekadarını orenırsın ama sanalda rahat olunca kısıler herseylerı ozellerı rahatca anlatabılıyoruz
00 Yorumla
4 ayburada bı kızın birine merhaba demesi bı erkek için sevgili olduk demektir anlamına gelmiyor mu 🙃🤔
00 YorumlaSanal sa ve bh tip alçak yerlerde ne erkekten bir halt olur ne kızdan özellikle burasaki kızlardan hepsi bozukfenomeni görevlisi hepsi pislik
00 Yorumla
4 ayNe sanaldan bulduğun real gibi, ne de realden bulduğun sanal gibi...
Anlasabiliyosan fark etmez.20 Yorumla
4 ayReel ile sanal arasında bana zerre fark söyleyin ben size 10000 göndericem
10 YorumlaEn sağlıklısı reel ortam :) ama şartlar değişti artık
10 Yorumla
4 aySevgili yapma derdinde değilim kadınlara cinsellik gözüyle bakmıyorum
10 Yorumla
4 ayGüven olunca nerenin olduğun önemi yok ama Güven gerek ille de güven
10 Yorumla
4 ayYakın çevre her zaman iyidir çoğu zaman referansı olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Yakın çevre sanal ortamdan çok daha büyük bir kumar bence
00 YorumlaSanalda bulup reelede dönebilir önemli olan doğruninsanı bulmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayİnsanları tanımasını bildikten sonra ikisi de seçenek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. reel.
sanal dan sevgili olmaz et ete değecek göz göze gelinecek.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 aySevgili dediğin bulunmaz doğulur senin için doğan da seni her yerden bulur 😃
00 Yorumla - Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem