Aşık olmak onu sevmek sarmalamak ve kocam yapmak istiyorum içimde birikmiş çok sevgi var hak eden çıkmıyor çok üzülüyorum
3 ay
Merhaba, güzel ve düzenli ilişki isteyip de bulamayan aslında çok kişi var yani yalnız değilsiniz. Evet, bulmak cidden zor maalesef ve nasıl bulacağını da bilemiyor insan. Akışına bırakmaya devam edeceksiniz ve denk geleceği varsa bir şekilde denk gelecek.
İçindeki sevgi taşmış resmen, o kadar güzel ki bu his 🥹💗 Sevmek istemen, kucaklamak istemen kalbinin ne kadar temiz olduğunu gösteriyor. Ama sırf sevmek için birini seçmek olmaz canım, kalbin hak edeni görünce zaten alarm verecek 🔔✨ Şu an üzülmen çok normal, beklenti var çünkü. Peki sen nasıl bir adam hayal ediyorsun, gözlerini kapatınca nasıl biri geliyor aklına? 💭💕
Cevap
20Cevap
Bir erkeği/kadını böyle seversen, kısa sürede ağzına sıçmaya başlar.
Zamanında az sicmadilar
Bende istiyorum ama kıymet bilmiyolar karşındaki erkeğin sevgisinden emin olmadan pamuklara sarma hemenn
Sevgi eksikliğimi duygusal yakınlıkmı yanlızlıkmı aşk sevgi isteğimi?
Hem sevgi eksikligim var hemde Bilmiyorum ya neyse
Sen bir kadınsın. Kadın erkeğe erkek de kadına muhtaçtır. Birbirlerini tamamlarlar. Yaşın da genç böyle bir şey istemek çok normal herkes belirli yaştan sonra ister.
Ben sevilmedim ki hiç yıllarca kandırıldım
Herkesin imtihanı farklıdır. Çoğu kadının yaşadığı şeyi yasamissin kesin. Cinsellik için kullanılıp atılmak. Sevilmemek. Sadece arzu duyulmak
Maalesef öyle istediler istemedim olmadı yani öyle
Bakire isen eğer seni tebrik ediyorum. Çok iyi yapmışsın. Babam bana her zaman der oğlum kadında tek namus şeref yok erkekte de var unutma diye. Onun sözünden dolayı olsun Allah'ın emri olsun hiç cinsellik yapmadım bende
26 yaşındayım bakireyim senin düşündüğün hiçbir şeyi de yaşamadım ama sonuç yalnızlık veriyor
Evet biliyorum bu senin yaşadığın coğrafyaya göre de değişir. Türkiye'nin belirli kısmında senin gibi kızları havada kapmak ister erkekler. Senin yaşadığın yerde erkekler evlilikten çok serbest hayat farklı kadınlarla birlikteliği tercih ediyor demek ki
Doğuluyum orada yaşıyorum Genelde sosyal platform üzerinden tanışma oluyor geneline bakarsak istekleri bu oldu memleket farketmeksizin
Bende doğuluyum. Çok ilginç. Aslında sanaldan ziyade reelde tanışmak daha doğru olur. Sanal ortamda erkekler umursamaz ve sadece penislerini düşünüyor.
Sosyal cevrem ve ortamim olsa tamam dicem yok cidden o yüzden biraz sanala yönelim var ordan da pek düzgün çıktığı söylenemez sevgi aşk konusunda inanılmaz eksiğim var hiçbir şey yasayamadim bugüne kdr biriyle yemek yedin mi kesinikle hayır biri sana hediye aldı mı desen hayır konsere gittin mi desen hayır daha çok şey varda
Anlıyorum. Peki erkeklerin böyle yaklasma nedeni nedir sence. Sen açık giyinen birisi misin veya fiziğin çok mu dikkat çekiyor.
Ya şimdi şöyle başım açık biriyim ama tek açık giyinidigm kıyafet türü sıfır kol göbeği açık giyinmiyorum etek giymiyorum şort giymiyorum fizigime gelirsek 174 54 kiloyum biraz kıvrımlı ama bu sebeb değil veya olmamalı kesinikle kabul etmiyorum dediğim gbi şu yaşıma kdr bakire kaldım öpüşmeyi biliyor musun desen asla bilmem alkolum sigaram akşam gece mekan gezmelerim yok ev kızıyım ailemle kalıyorum sorun bende mi hala çözemiyorum
Sorun sende değil sorun iğrenç zihniyette su an. Çok kötü bir devirde yaşıyoruz. Eski zamanda olsa şimdi yüzden fazla görücü gelmişti sana.
İnanır mısın bakire oluşumu sorun eden oluyor sen bu yaşına kdr yaşamadın kesin sende sorun var bi insan dayanamaz kızlar 20 yaşında başlıyor yapmakta falan seni hiçbir erkek almamalı düşünceye bakar mısın insnalar artık namussuz arıyor bakın tersine döndü artık işler
İşte ahir zamanda yaşıyoruz maalesef. Çok kötü bir durum bu. Bence sizin cozumunuz sosyal çevre edinmek ama çok temiz yerlerden. Size sizin gibi temiz bir erkek gerekiyor
Sosyal çevre bilmiyorum kalabalık iş yerlerinde de çalıştım bir çok arkadaşta olsun ama bi faydasını göremedim ne yazık ki beklicez napalim elden ne gelir sabır be duadan başka
Kaderinde varsa evlilik istersen kendini bir odaya kitle yine gelir seni bulur.
Gerçekten de öyle biraz çaba birazda kader bakalım 🤗
☺️☺️
Teşekkür ederim dinlediğin için senide sıktım
Estağfurullah sıkmadın. Her zaman dinlerim ben.
Yinede sıkmak istemem kafi
Bende birini kollarımın altına almak istiyorum yeter artık gelsinler beni kurtarsınlar
Ben de arıyorum bulamıyorum sevecek bir bayanı çıkmıyor karşımıza
Ben de bunu cok taktım kafaya ama takınca da bi işe yaramıyor
sanki yavru köpekten bahsediyosun :dd
Hev hev
@Uyeismiyok020 hoşt :dd
Kafayı yedim 😂😂😂
Sevgiden anlayaman ergensiniz sanki
Aynn anlayaman :dd
Verin ilgiyi ablamıza şimdi gelecekler bekle
Anlamıyorsun sevebilecegm biri çıksın karşıma istiyorum bunun ilgiyle ne alakası var her şeye maydanoz olmayın biraz sizce sevecen olun çirkeflikten bi hal oldunuz
Arayanlar bulamaz ama bulanlar hep arayanlardır
Ah canım ya , üzmesinler seni
Erkek çok sevilmez aşkım
Bir tane bul sev işte
Olur bee karartmayın enseyi 😂
Böyle bir kıza denk gelmek istiyorum
sırtında bile taşır mıydın
Buradayım
Cikar elbet
Kader
Kader kısmet
Olur sev