Sular akar ya, köprü biliyor Baharıma bir yol bulacağım Acımadan sorar soruları kader Ama benim de var alacağım Sular akar ya, köprü biliyor Ben baharıma bir yol bulacağım Acımadan sorar soruları kader Ama benim de var alacağım Mabel Matizzz https://youtu.be/VBNDrYu4Muc?si=ozJk2qPcRKXqwcux
Evet var. Doğruları söylemeyip insanlara hakkım da yalan söyleyen ve farklı ithamlarda bulunan birisinden hakkımı alacağım var. Allah büyüktür hesabını soracak elbet. Bunu yapan bir kaç kişi daha var fakat en büyüğünü bir kişi yaptı. Sırf kendi egosunu tatmin etmek için doğruları söylemedi. İnsanların kendisinden uzaklaşmasını göze alamadığı için doğruları söylemedi. Nasıl can verecek bakalım.
Bu şarkının vibe’ı direkt kalbe dokunuyor ya… Bazen insanın alacağı para pul değil, yaşanmamış duygular oluyor 💔 Benim de içimde “keşke” dediğim, bir özür ya da bir yüzleşme beklediğim insanlar oldu. Ama büyüdükçe anlıyorsun ki en büyük alacağını kendine iyi davranarak tahsil ediyorsun 💫 Senin alacağın daha çok bir kalpten mi, yoksa hayattan mı? 💌