Ben böyle günlerde devlet memurlarına çok imreniyorum ya 😅 ne güzel devlet memurları şimdi evde yatıyor, ben ise çalışıyorum 😒

Tabi ki var. İmrendiğimiz insanlar olmazsa hayatta hedefler koyup o hedefler için çabalayamayız ki. Tabi bu noktada Atamızın gösterdiği yolda yürümeye ve bize verdiği tüm hakları sonuna kadar kullanarak kendisine yaraşır evlatlar olmaya çalışmamız gerek
Devlet memurundan fazla kazanıyorsun ama😅 o zaman bi şey yok😅 imrendiğim kimse yok.
Ben de sizin kadar para kazansaydım daa sizin kadar tatilim olsaydı 😅😅 kazandığım parayı harcamaya vakit bulamayınca ne anlamı kalıyor paranın 😅😅
Tatil için harcayacak paran olmuyor işte o zaman. Ben aile destekliyim🙂
Hmm anladım 🙄 zaten ben esprisine takılıyorum yahu. Her mesleğin kendine göre zorluğu var yoksa :)
Biliyorum seni 🥳 sorun yok😅
Hayır yok 🤷🏾♀️
Cevap
8Cevap
Henry cavill
Kendini bilen, insanları iyi anlayanlara imreniyorum
Ben de devlet memurlarına ve cumartesi günleri de tatil olanlara imreniyorum😂
Evet ya bir de şu c. tesi tatil olanlar var 😒🙄😅
Ya dalga geçme akdjwk devlet memurları haricinde cumartesi çalışmayanlar da var
Dalga geçmedim yahu jsjs doğru söylüyorsun kurumsal firmaların çoğu c. tesi çalışmıyor
Ben de şey sandım az önce ben söyledim niye bidaha belirtiyorsun dedin sandım aufjwjd
Hahah yok öyle demek istemedim jdjdjd
Ewt bankacılar çok rahat çok geniş ferah insanlar tertemiz mekanlarda çalışıyorlar
Kendi şirketi olan insanları kıskanıyorum. Ceo'ları, yöneticileri kıskanıyorum. 😄
Gerçekten mutlu olduğunu düşündüğüm kişiler sadece, yapmacık değil ama gerçekten...
var mı bu devirde gerçekten mutlu olan insanlar
@osmancorapcı eskiden vardı onları her zaman farketmek zor zaten ama şimdi yine var mı bilemem...
Bence kimse mutlu değil artık sadece yaşamak zorunda oldukları için yaşıyorlar yani mecburiyetten
@osmancorapcı zengin kesimi unutuyorsun onlara etkilenmiş olabilir ama çoğunluk gibi değil tabii yine de, refah hakimdir
Ewt onlar ayrı ben bizim gibi 5. Sınıf fakir yaşamı süren insanlardan bahsetmistm
Atatürk diyesim geliyor da imrenenlere bakınca komik oluyorlar, vazgeçiyorum.
Sevgi açlığı görmeyen sevgi dilenmeyen etrafı tarafından sevilen insanları görünce evet
Hayır yok.
FATIH SULTAN MEHMET HAN
Peygamber efendimiz Hayatı var
Hayır yok
dan bilzerian
Var hz Muhammed
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?