Melek yanımda yüzünü saklar 🫣
Felek yüzüme kaş çatar 😠
Bir tek bu hüznü sen boğarsın 🥴. İpek tenin derime batsın.. 😌

Melek yanımda yüzünü saklar 🫣
Felek yüzüme kaş çatar 😠
Bir tek bu hüznü sen boğarsın 🥴. İpek tenin derime batsın.. 😌
Aşkın gözü tamamen kör değil ama bulanık oluyor. İnsan sevince kusurları ya görmez ya da görüp önemsemez. O an his ağır basar, mantık geri planda kalır. Zaman geçince görüntü netleşir. Körlük değil belki ama güçlü bir yanılgı hali. Sevgi netse göz de açılır.
Çok özür dileyerek.. Böyle tiplerin peşinden koşup, pislik karakteri yüzünden aşık olan kadın sevgilisinden zarar görünce üzülemiyorum. Bu tiplerin tek kendini övme şekli ne kadar belalı oldukları. Bokun etrafında gezip boka bulaşınca kimse ağlamamalı.. Bile bile lades..
İşte bir erkek olarak böyle insanları hayatımıza almamalıyız.. Kendini düşünmeyi beceremeyen insan hiçbir şey yapamaz
Kanka şu aralar gerçekte de çok sık karşılaştığım bir tablo ve yürek burkan cinsten 🥲
Mesela görseldeki kızın seçimine bakınca böyle düşünülebilir ama eğer gerçekten aşkın gözü kör olsaydı o çocuk da o kızı değil kendinden daha çirkin birini seçerdi, aşkın gözü kör değil bazıları çok aptal diyelim daha doğru olur. 😃
EİC için Spass 🤝 😂
Bu sözler kalbinden taşmış resmen, hissi aldım ben 🫠💘 Aşk bazen gerçekten gözü kör yapıyor çünkü insan sevince kusurları filtreli görüyor. Ama bence tamamen kör değil, sadece kalp gözlüğü takıyor diyelim 😌 Fotoğraftaki o yakınlık, o sarılış enerjisi “ben buradayım” diyor. Sen aşkı mantıkla mı yaşarsın yoksa kendini tamamen bırakır mısın? 💫💕
Cevap
25Cevap
Aşk göze perde indiriyor, kusurları görmüyorsun.
Son dönemde Ben de kör olduğuna kanaat getirdim.
Noldu
Ben çirkin tercihler yapmadım ki hiç ondan üzüldüm 😅
Ondan yeni anladım***
aşk yoktur. ota da konar b*ka da
😂😂
İnsanları anlamış değilim erkek yakışıklı kadın çirkin olunca herkes olabilir diyor ama erkek öirkin kadın güzel olunca yurdumun ahlaksız erkekleri sörf karının gözüne girmek için boş yapmaktan öteye gitmiyor.
(Sözüm sana değil)
Zaten kimse bunu kadının yüzüne söylemiyor mesela düğünlerde hep aynı muhabbet dönüyor: “Damat çirkin gelin güzel” diye fısıldaşmalar başlıyor. Toplumun bakışı böyle maalesef. O yüzden ben erkeğin biraz daha yakışıklı olmasının ilişkiyi dış seslerden koruduğunu düşünüyorum. Tabii bu benim fikrim.
Herkesin fikri ama önemli olan insanın karşılıklı sevgisi değil mi
Anladım
Aşk bazen kalbin kalbi seçmesidir. Her zaman dış güzellik, görsellikle ilgili değil yeter ki ruhun anlasın.
Çirkin bir tende güzel bir ruh da kalbi bağlar. Öyle düşünebiliriz 😄
Vala ben kör oldum abi 🥲
Baya bi zaman geçti abi çok şükür şimdi görüyorum 😅 eski körlük zamanım aklıma geldi de 😁
😅😅🤭
Evet ilk başlarda kördür. Sonra yavaş yavaş açılmaya başlar. Aaa ben ne yaptım der.
Aşkın bir gözü kör, bir ayağı topal, bir kolu kırik ve psikolojisi bozuk😂
Görsele bakınca vallahi körmüş diyesim geldi…
Sen de fenasın raffik yaaa onun aşkı kör mör Topal gidiyorsa sanane 😅
Aşkın kendisi mantıklı olsa zaten aşk diye bir şey olmazdı :) Aşkta mantık aranmaz
Ekran da kördür bence. 😀
Hisseler için geçerli benim açımdan. 😁
Peki 😂
Aşkın gözü kör degildir. Güzel kızların yanında çirkin erkek görebilirsin. Çünkü kızlar güvendigi , sevdigi insanla birlikte olur. Ama erkekler için aynısı geçerli degil knki
Aşk göze perde indirir
Buna direk hayatına beyaz perde indirilik 😁
O gözü oymak lazım 😃
Hayır ula bu kadarda kör değildir da ya
Kör sanırım biraz 😂
😂😂
Bu kadar bkunu çıkartmaya gerek yok
bence gayet uyumlu bir çift asdfadf
Aşkın değil de bence görseldekilern ikisi birden kör
Kördür, ispatlandı. 🤣
Ahaha 😂😂
Bunun burnuda kökü almıyor sanirm 😅