+1 yılİlk başta istediğin kişiyi bulduğunu sanıyorsun, kafanda ki kişi karşındaymışçasına fakat zaman geçtikçe o kişinin aslında o olmadığını ya da bir şeylerin ters gittiğini seziyorsun sezmesine fakat kendini kandırmaya devam etmek çok daha cazip geliyor o an, bir duygu seline kapılıyorsun, sorgulamıyorsun, durup bir düşünme fırsatı dahi vermiyorsun kendine çünkü düşünsen onun bir şekilde hayatından çıkmasından korkuyorsun, bunu senin yapman çok daha korkunç geliyor sana ve o kafandaki adam ya da kadın kalıbına zorla sığdırmaya çalışıyorsun. Hiç kimseyi duymadan, hiçbir şeyi görmeden ilerliyorsun sadece, sonucu umrunda olmaksızın...
Evet aşık olan kişinin gözü körleşiyor, mantığını daha ön planda tutan insanlar çok daha avantajlı bu konuda tabi...35 Yorumla- +1 yıl
Harika görüş ablacım bu görüşün üzerine ben görüş paylaşmayacağım ama kötüsü nihayetinde öyle veya bitiyor olması
- +1 yıl
Teşekkür ederim.💫
- +1 yıl
Rica ederim bu arada ellerinize sağlık
- +1 yıl
🫠🫠💫
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKürk Mantolu Madonna kitabında Maria'nın bir sözü var: Demek ki, insanlar benden inanmak kabiliyetini almışlar. Ama şimdi inanıyorum. Sen beni inandırdın. Seni seviyorum. Deli gibi değil, gayet aklı başında olarak seviyorum. Seni istiyorum.. İçimde müthiş bir arzu var..
Delice, kör kütük aşk bu sözleri doğru bulmuyorum. Seviyorum ama aklım başımda, aşığım ama kör kütük değil gözlerim, kalbim görerek. Seni, gerçekleri..11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Aşkın gözü kör değildir.
Bizim gözümüz körleşiyor.
Ne görmek istiyoruz nede duymak istiyoruz bazı şeyleri.
Aslında farkında olup, farkında değilmiş gibi yaparız.
Çünkü duygularımız çoktan mantığı devre dışı bırakmıştır bile.
Sonra en kolay olanı yapıp suçu aşkın üzerine atarız olur biter.32 Yorumla- +1 yıl
Şey bide mantık devreici olduğunda bile mantıksal karar veremiyoruz çünkü kalp ve duygular şancı çekiyor tuhaf geliyo fakat yaşadım. Mantıkla karar vereyim dedim verdikten sonra duygular bulanık kalbim sancılıydı
+1 yılAşkın gözü körse, aşık olduğu kişinin güneş gibi parlamasından kör etmiştir gözleri. Güneşe bir süre baksan dünyan kararır ama bakmayana ışık olur. Sanırım aşkta böyle bir şey; kimsenin onda göremediğini senin görmen ve kör olacak olsan bile ona bakmaya devam etmendir.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın gözü kördür sağırdır dilsizdir sadece sevdiği insanı görür duyar konuşur sever
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef En yakın örnek ben neler yaşadığımı sen biliyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesi kör etmiyor zannımca :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269b cevap paylaştı.
u +1 yılAşkın gözü değil duyguları vardır, insan sevdiği kişiyle bütünleştiği zaman hayatının anlamı artık sevdiği kişi olur
00 Yorumla Evvvet dostum aşkın gözü kördür bunu ben yaşamadım amma yaşayanlara şahit oldum. Kusa kusa örnek vereceğim... arkadaşının birlikte olduğu bir kadın ile evlenen. Abisinin sıradan bir sevgilisi ile evlenen... arkaslari ile grup yaptığı bir kadın ile evlenen... kendisini bırakıp yaşlı bir adamla aldatıp tekrar kendine dönen kadını affeden... Bu erkekler içindi... kocasının gözünün önünde karısının arkadaşları ile aldatan... kocasını ablası ile yakalayıp halen evliliğini devam ettiren vsssss... bunları gördükçe ve halen bu evlilikler devam ediyorsa bu korlukmu ahmaklikmi.. bilemedim bundan dolayı kor diye dusunuyorum.. biraz açık oldum kusura bakma lutfen
11 Yorumla
+1 yılBence kör.
Ya da biz kör gibi görmek istiyoruz.
Uzun süredir aşk yaşamayan bizler birden aşka tutulunca, enzimlerin yüksek hızda salgılanmasına uyum sağlayamıyoruz herhalde.
Belkide sonuna kadar mücadeleci olan ruhumuz, yorulana kadar pes etmek istemiyor olabilir.22 Yorumla- +1 yıl
Belki de hiç biri değildir
Önce bir gülüşe kapiliyorsun sonra her şeyi kusursuz geliyor. Onunla ilgili hayaller kuruyorsun onu icsellestiriyorsun takıntın aşka dönüşüyor sonra o insanın 1 hatasını görüyorsun, görmezlikten geliyorsun 2 oluyor 3 oluyor anlıyorsun o insanın hayallerindeki kadar mukemmel olmadığını. Yikiliyorsun.
Ve anliyorsun aslında hayalindeki insana asla kavusamayacagini13 Yorumla
+1 yılAşkın gözünün kör olmasından ziyade aşk insanı adeta aptala çeviriyor. Bir insanın ne kadar diksiyonu güzel olsa da, özgüvenli olsa da, bir çok özelliği olsa da karşısını bir gün öyle bir kişi çıkıyor ki resmen aptala bağlıyorsunuz. Belli bir süre sonra bu konuşmaları, bu hareketleri ben mi yaptım dedirtiyor insana. Aşk olsa ayrı bir dert, olmasa da ayrı bir dert...
11 Yorumla
+1 yılAşk, geçici körlüktür. Aşk ömrünü bitirince gözlerin açılıyor , ben bunu mu sevmişim? diye kendimize sorma nedenimiz de bu yüzden zaten
21 Yorumla- +1 yıl
Evet, bazen kendini bile suçluyor..
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. İlk aşklar için geçerli olabilir. Büyük sevgi açlığı çeken insanlarda daha çok görülür.
12 Yorumla
+1 yılkör değil önce gözü açık sonradan körleşmiyor ama göze bir perde iniyor görmek istemiyorsun görsen de görmemezliğe geliyorsun duysanda duymamazlığa geliyorsun öyle bir mallık evresi işte en garibi de farkında değilsin ve engellenemez bi duygu :)
21 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle öyle.
İnsana normalde yaptırmadığı şeyleri yaptıran, karşısındakini 8. dünya harikası gibi gördürenn ve çevresindeki sesleri asla duyurmayan bir duygu, kör etmez de ne yapar?
Henüz kör değiliz şükür. 😂22 Yorumla- +1 yıl
Ay aman Allah korusun, iyiyim böyle. 😂
+1 yılAşkın gözü kör olması yanlışları görür ve o yanlışları gördüğü zaman bırakır ve bir daha asla geri dönmez aşk adamın gözünü kör edince de bütün yanlışlar insana doğru gelir ve ne olursa olsun o insanı kabul eder
11 Yorumla
+1 yılAşk zaten sevginin bağımlılığa dönmüş hali olduğu için insanın gözünü kör, kulaklarını sağır eder. Tüm dünya senin etrafında dönerken sen sadece onu görür duyarsın
21 Yorumla
+1 yılKimse vazgeçilmez değildir eğer aşkı haketmiyorsa tıp ilerledi bir çizik attırırsın lazerle körlük mörlük kalmaz, ha gözler kuruyormuş göz yaşı ile kurumasından ise böyle kuruması daha eftal
12 Yorumla- +1 yıl
Aklın yolu bir.✌
Aşkla kör olurken hayatta bir çok ayrıntı kaçıyor. Eğer bunu kaçırmaya değer verecek biri var ise bulduysan o kişiyi bulduğunu düşünüyorsan işte o zaman kaçırdığına değer.
The passenger geldi aklıma bir aurora lane veya jim preston varsa aurası yüksek, bazı şeylerden feragat etmeye değer🙂
Zayıf insanlar için öyle. Bir arkadaşım ihanete uğradığını bildiği halde (seviyorum ayağına olsa gerek) ilişkisine devam etmişti. Bu körlük, saflık değil de nedir..
11 YorumlaHem de ne kör. Herkes seni vazgeçirmeye çalışırken kimseyi umursamıyorum, gerçekleri görünce de anlıyorsun ama zamanı geri alamazsın.
11 Yorumla
+1 yılAşkın etkisi her insanda bir değildir kimini kör eder kimini sağır kimi mutlu olur kimi ızdırap duyar kimiyse kaybedince anlar kişiden kişiye değişir
11 YorumlaKör müdür* 😃 bir süre sonra gerçekten kör edebilir. Hayatının ortasına almak, gözü o kişiden başka kişiyi görmemek vesaire.
13 Yorumla
+1 yılbir noktadan sonra değil.
aslında aşk gözü açan bir durum. karşındakinin en kötü halleri tavırlarıyla onu kabul edip sevmeye devam edebilmek11 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle elbette
+1 yılVala ben inanmazdım taki bazı şeylere şahit olana kadar kesinlikle kör dür 🤭🤭😍ondan bana da nasip olsun ❣😅
12 Yorumla- +1 yıl
Amin 🤭🤲❣
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzun bir süre evet ta ki eğer bir toksiklik varsa bunu fark edene kadar. Fark etmesi de çok zoe oluyor. Görüyorsun ama kabullenmek istemiyorsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ve konduramıyor da o hareketlerin sorun olduğunu ve kasıtlı yapıldığını
Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. kör tabi ne olacak. aşık olduğunda aynı mala benziyorusn. hiç sağlıklı düşünemiyırsun
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAskin gozu kordur. Bu hayatta ask kadar insani degistiren baska birsey yoktur herhalde.
11 Yorumla Kör olduğunu söylüyorlar lakin daha önce aşık olmadığımdan kesin bir şey diyemem.
11 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle hic yapmam dediği söyleri bile yapabiliyor bazen insan
11 Yorumla
+1 yılAşık olursa insan görmez aşık olduğu kişide ki kusurları…
11 Yorumla
+1 yılKörleştiren bizleriz, mantığı devre dışı bırakıyoruz.
11 YorumlaEvet aşkın gözü kördür, bazen o kadar kör olur ki gerçekleri kimse göremez.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılValla bu devir de açlık gelince aşk kör etmiyor seyirlik değil ömür lük arıyorsun herşeyde
11 Yorumla
+1 yılBurnuna b. k kokusu geliyorsa aşkın gözü kör değildir
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşu an evet desem evet olurdu ama hayır diyorum yanlar bile bile kendimi ateşe atmam ben
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk başta öyle hissedersin sonra gözüm açılır önceden görmediklerini bile görürsün
11 Yorumla
+1 yılBencede körleşiyor, Eşim için yurtdışından geldim türkiyeye. İşimi, rahat yaşantımı, imkanlarımı herseyi bırakıp geldim. Şimdi olsa asla gelmezdim ona sen gel derdim
11 YorumlaGerçek bulduğun zmaan evet öyle olur ama masallardaki gibi mutlu bitmiyor da oluyor
10 Yorumla
+1 yılEvet öyle ama zamanla kazıklar yedikçe o kadar akıllanıyor ki insan
10 YorumlaAşkın gördür ve açtır.. Doyurman anlıktır. Sevgi toktur. Aç olmak onu etkilemez..
11 Yorumla
+1 yılBi yakın arkadaşımdan biliyorum körün bile biraz görme ihtimali var ama aşkta oda yol
11 Yorumla
+1 yılAşkın gözünü bilmem ama benim gözüm %100 kördür djgjhkg. Arkadaş bir kız neden öküz adamlarla sevgili olsun ya dhgkgkg
00 YorumlaKör galiba millet tavana telefona gülümsüyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılValla çok kör hemen açmazsan o gözü yanarsın 😅
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir de kişinin işine gelmez gerçekleri görmek
11 Yorumla
+1 yılNe aşkı ne meşki ya bırakalım bu işleri
12 Yorumla- +1 yıl
😆😆
+1 yılGenç yaşlarda kördür ileri yaşlarda değil
11 Yorumla
+1 yılçok da mantıklı sayılmaz :)
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Körlük değil, kör taklidi
11 Yorumla
+1 yılKördür evet bende sevgilimin tamamen kusursuz mükemmel bana aşık olarak tanimladim kafamda ve durduk yere terk etti beni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bizum gibi siğursa olur neden olmasın ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKördür ama dönüşü de vardır..
10 Yorumla
+1 yılElbette kördür
10 Yorumla
+1 yılAşık olmam daha büyük konuşmim yinede 😀
10 Yorumla
+1 yılAşkın gözü kördür ama çevrenin asla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKordur ama ihanet olursa gozler acilir
10 Yorumla
+1 yılüfff evet bence hastalik gereksiz bir şey
10 Yorumla
+1 yılAşkın gözü kördür de insanın gözü kör değildir.
10 YorumlaEvet sonra ebeninkini görürsün gözün açılır
21 YorumlaHarbiden kör ben kız olsam bana bakmam valla ne enayiler var akm 🤣
00 Yorumla
+1 yılKördür.
11 Yorumla
+1 yılkördür bence
11 Yorumla
+1 yılKördür
11 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?