Paragöz mü yoksa realist mi? Sürekli maddiyat konuşan sevgiliyle evlilik düşünülür mü?

Memur sevgilim sürekli paradan, masraftan ve evlilikte maddiyattan bahsediyor; siz olsanız bu ilişkide ne yapardınız? Ben hiç evlenmedim o iki nişan atmış kadınların psikolojik sorunları varmış. Biri öğretmen diğeri ise sağlık teknisyeni. Atansan şimdiye kadar evlenirdin diyor.

Kafeye gidiyoruz sürekli hesap ödeyince geriliyor, şu an KPSS için uğraşıyorum acele et atanman lazım diyor, çalışmasan zor geçiniriz diyor şu an çalışmıyorum benim gayrimenkulüm ve maaşım var babadan. Evlenince kesilecek. Çok masraflı bakımlısın biraz tutumlu ol, çok geziyorsun tatile gidiyorsun, tamam bana hesabı öderken destek oluyorsun ama zorlanıyorum ben. Senin birikimin var onu kullanırız. Evlenince sana çok bakamam anca geçiniriz diyor. Çeyizin olmasa bir de zorlanırdık. Bu sene de atanmazsan sana iş bakabilirim oradan altın hesabı yaparız çocuk için dedi. Bu ara gezemeyiz çünkü cafe fiyatları çok zamlı, altın alsam bile onu borçlara yatıracağız, düğün salonu küçük olur sınırlı sayıda konuk ayarlayabiliriz diyor. Arabamı yenileyemiyorum, benzin parasında bana destek ol diyor ailem ayrılmanızı istiyor dedim seni seviyorum bırakamam sabırlı ol dedi.

Paragöz mü yoksa realist mi? Sürekli maddiyat konuşan sevgiliyle evlilik düşünülür mü?