Bir 💜 bir çok defa aşık olabilir ve sevebilir, bir aşk biter yenisi başlar, kalp, aşık olur sever, aşkın ve sevginin karşılığı olmadığı halde ruh ne kadar acı çeksede, kalbin bu denli aşık olup sevmesinden asla şikayetçi olmaz, çünkü aşk demek bir ruha dokunmak demek, eğer bir ruha dokunabiliyorsan gerisi kendiliğinden gelir, bana göre bir kadının ruhu teninden daha kıymetlidir, ruhunu okşamadan tenine göz dikmek tam bir s*apıklık ve rezilliktir, bir erkeğin ise kişiliği/karakteri tipinden daha asaletlidir, kişiliğini/karakterini bilmeden tipine göz dikmek ise en büyük basitliktir.!
Bence de öyle olabilir aşk sadece bir kere yaşanıyor gibi geliyor bana da sonra gelenler sadece sevgi veya alışkanlık gibi hissettiriyor bana en azından ben öyle hissediyorum
Bence kalp tek kullanımlık değil canım ya 💘 Senin şu an böyle düşünmen çok kıymetli çünkü muhtemelen bir aşkı derinden yaşadın ya da hâlâ etkisindesin 🥹 Ama kalp büyüyen bir şey… Her yaşta, her versiyonunda başka türlü aşık olabiliyorsun. İlki masum oluyor, bir diğeri daha bilinçli, bazen daha tutkulu 🔥 Sence aşkın bir kere olduğuna inandıran şey ne, yaşadığın biri mi? 💬✨
Ben sadece o insanı bekledim hiç karşıma da çıkmadı ve hep yalnız kaldım. Bir süre sonra da şuna inandım. Öyle bir insan hiç olmayacak. Bence bir kere sevebilir bir insan, ötekiler Sevgi bagimligi ya da geçici hevestir