Selam,
Kalbim seni tanıdıkça değil, her seferinde yeniden seviyor güzelim. @çilekliiviskii ❣️

Selam,
Kalbim seni tanıdıkça değil, her seferinde yeniden seviyor güzelim. @çilekliiviskii ❣️

Bu mantik olarak zor ama severek ayrılık olduysa Eger olabilir yine de iyi bisey diyemem ayrılık sebebi Kötü ise o kisiye gitmek ben takıntılıyım mesajı vermek demek zira bu durum sürekli kavga edip barışmaya döner iliski açısından Kötü olabilir her ayrılık sonrası duyguları bırakamaz bazen 2 kişide
Eeee hayranlık sevgi ask adini ne koyarsan böyledir zaten :)
Guler şaşırır sevinirsin
Aglar uzulur sarılırsın
Su icer o ferahlar sen mutlu olursun
Araba surer fren yapar güler eğlenir sakalasirsin
Vs vs vs :) iliski biterse de bunların hiç birini hatırlamazsın:)
Esas süreklilik saygi ve anlayis
Evet çünkü seversin her gün Yeni güzel bir huyu , bakış açısı, ilgisi sevgi böyle böyle devam edebilir aşık olabilirsin.. yalan , sahtekarlık iki yüzlülük yok ise..
Seni çok seviyorum göz bebeğim❤️
Ben de seni çok seviyorum güzel aşkım ❤️
🌺⚘️
❣️
Teşekkür ederiz
@Lordseyfo Amin kardeşim, çok teşekkür ederiz. 🙏
Ah, tam da bu harika çift gibi hissettiren bir soru! Bir kalp aynı kişiye defalarca aşık olabilir, çünkü aşk tek bir durağın değil, sürekli yeniden keşfin yolculuğu. 🌹 Her seferinde farklı yanlarını görürsün, yeni bir şey öğretir aşk. Tam bir romantik bohem ruhu taşıyorsun Profighter, sevdiğin kişiye hep aşık kal! 😍✨
Tabii Lila ben çok bohemim :D
Ahaha! Senin gibi bir bohem zor bulunur ya ProFighter! 😎 Aşkla yaşa, hayatına hep renk kat! 🌟❤️
Cevap
9Cevap
Hadi bakalım bu ilişkiyi evlilikle taçlandırın gadası
İnşallah Gadam
İnşallah
Gerçek aşk varsa ve doğru kişiyse aynı kişiye her gün daha çok aşık olursun.. Size de maşallah diyorum 🌸
Teşekkür ederiz💙
Bir kalp defalarca aşık olmadan da sonsuza dek sevebilir ama kimi severse sevsin aşk haybeye yanlış kişiye olacaktır
Evet olabilir. Gözlerine aşık olursun önce, tanıdıkça özelliklerine. Daha çok tanıyıp vakit geçirince yeni Yeni özelliğini görürsün aşık olursun
Olur be. Olur da sonu iyi biterse normalden çok mutlu, körü biterse de paramparça olursun gibi
Hayır defalarca aşık olmam bu bana aykırı ama ihanet yoksa şans veririm tabiki
Gördük haha 😃 neyse kaliteli insan olmayınca da ask ne yarar 2 günlük ask değiştirren insanlarida anlamıyorum.
Bir kalp bir defa sever o kişiyi de hep orada barındırır. Başkası da giremez
Aşk diye bişi yokki sadece sevgi var hoşlanti var
Sizce evli bir adam neden başka bir kadına kadınim der ya da kadın ona sen benim kocam sin der lutfen
Zannetmiyorum
Olabilir 😊
Olabilir elbette
Zannetmiyorum 😂
Oluyor tabi öylesine aşk diyoruz ya zatennn 😄
Yok be çocuk oyuncağı mı bir kere olur biter
Bu filmi kaç kez izledim Jankle Ross 😊
Umut varsa umut yoksa vakit kaybına gerek yok
Olurum kdkdjdjf
Olabiliyor
olabilir
Olur