1 yıl Belçika'da yaşadım kabin memuru olduğum için de bir sürü ülke gezdim genel olarak yanaşmaya çekiniyorlar 😅
3 ay
kanka turk kizlarindan cekinmek degil o ugrasmak istememek.. senin kadar ulke gezmemisimdir orasi kesin ama cok milletten hala gorsutugum arkadaslar var kiz erkek ve kizlari dahil turk kizlarini sevmiyorlar.. vucut olarak ise Turk kizlari 85-90 sonrasi dogumlularin cogu gayet iyi bakimli..
Ya sizin şu Türk kızlarını kötüleme olayınız nolcak valla gayete seviyorlar genel olarak erkek-kız karışık seviliyoruz
Tecrüben olabilmesi için ilk önce kız olman sonrada yurtdışına en azından 3-4 ay yaşaman lazım kardeşim
aplam 5 yildir italya milanda yasiyorum 10 avrupa 3 ortadogu 2 uzak dogu bir de amerika kandaya gittim.. isim geregi ozellikle calisma ortaminda bircok departmanda bircok kisiyle calistim.. vayy ya durmus gecmisimi yaziyorum aptal bir soru ici hey apla sen haklisin.. iste bu yuzden bizim kizlar sevilmiyor.. siz bir guney amerikalilar iki..
Kardeşim gelip senin kadar bilemem ama bizimde yabancı arkadaşlarımız var diyen sensin niye kendini ispatlamaya çalışıyorsun onuda anlamadım
Tecrüben olabilmesi için ilk önce kız olman sonrada yurtdışına en azından 3-4 ay yaşaman lazım kardeşim.. acaba bu cumle buna sebep olmus olabilir mi aplacim.. yani bir veri kumesi sunuyorsun bunlara sahip olmalisin sahipsen konus diyorsun ben de daha fazlasi var aplaamm deme salllkliginda bulundum iste.. unutmusum
Bence baya beğeniyorlar ama biraz çekiniyor olabilirler canım 😅 Türk kızlarının enerjisi yüksek, özgüveni var, bakımlı ve güçlü duruyoruz ya… Yabancı erkek bazen “acaba tersler mi?” diye geri adım atabiliyor. Özellikle sen kabin memurusun, karizma + özgürlüğün birleşimi tam kafa karıştırıcı olabilir 😏✨ Sence çekinmeleri özgüvenden mi yoksa kültür farkından mı? Sen hiç ilk adımı atmayı denedin mi? 💙🌍✈️
Cevap
6Cevap
beğenen vardır
Avrupa'daki erkekler türk kızlarını çekemez türk kızları türk erkeklerine özel yaratılmış jdjddj
Çekiyorlar çekiyorlar ama genel olarak insan kendi dilini konuşmayan biriyle ne kadar anlaşa bilir
Bi syktiremedim, diyosun 😂
cogunlukla utangacsınız kacıyorlar
Dene gör
Denedim zaten
Yok onlardaki daha iyiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?