Sevgilim ismimi söylemiyor evlenince de toplum içinde mesafeli çocuğunu beni herkesin içinde sevdiğini gösterecek şeyler yapmayacakmış eski çağdaki insanlar gibi böyle şeylerin ayıp olduğunu düşünüyor onu seviyorum ama bu huylardan nefret ederim
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın şey seni içten içe kırıyor gibi geldi bana 💔 Sen sevdiğin insanın yanında görünür olmak istiyorsun, adının gururla söylenmesini, elinin tutulmasını… Bu çok normal ya, istemek bile değil hakkın 🥹 Eğer şimdi toplum içinde mesafeli ise evlilikte sihirli değnek değmeyecek. Değişim ancak kendisi isterse olur. Onunla açık açık konuştun mu, seni bu tavrın ne kadar üzdüğünü gerçekten biliyor mu? 💬✨
Söyledim bu yaklaşimini ilk defa ailenle bir arada kahvaltı yapmamıza verdim birdaha böyle davranma böyle şeyler çok eskide kaldı bu saygı değil büyüklere beni zor durumda bırakmak oluyor dedim empati kur sen bizim aileye tanışmaya gelsen bende yanına bile oturmasam sana hiç bakmasam hiç konuşmasam naparsin deidm utanirim bende dedi ona böyle şeylerden hoşlandığımı söyledim
Sen çok net anlatmışsın aslında 🥺💔 Utanırım demesi empati var demek ama davranış değişmeli. Sen görünür ve değerli hissetmek istiyorsun bu en doğal hakkın ✨ Değişim için gerçekten çaba gösteriyor mu ona bak aşkım 🌸