👉Bana göre ilk aşk unutulmaz ilk heyecan ilk çekinme ilk utanma ilk temas bunlar bambaşka her şeyin ilki güzeldir unutulmazdır ben hala unutmadım aklıma geldi şimdi gülümsedim valla ne günlerdi. Siz ne düşünüyorsunuz hadi yorumlarda buluşalım.

👉Bana göre ilk aşk unutulmaz ilk heyecan ilk çekinme ilk utanma ilk temas bunlar bambaşka her şeyin ilki güzeldir unutulmazdır ben hala unutmadım aklıma geldi şimdi gülümsedim valla ne günlerdi. Siz ne düşünüyorsunuz hadi yorumlarda buluşalım.
Abartılıyor. Çünkü ilk olduğu için değerli sayılıyor. Ama çoğumuz çocukken bunu tadıyoruz ve saçmalıyoruz. Çünkü ilk ilgi göstereni seviyoruz aslında. Olgunluk yok, saflık var. Ve haliyle çocuğuz diye zihnimizde açık. Unutmuyoruz ölene kadar onu. Tıpkı okumayı unutmadığımız gibi. Onun dışında olgunlukta yaşanan aşk gerçek aştır. Çünkü düşünürsün, aklını kullanırsın. Ne ergenlik gibi, ne de çocukluk gibi saf aşık değilsindir
Benim için de aynı şekilde unutmak mümkün değil böyle bir duyguyu insanın iliklerine işliyor bende unutmak istemiyorum o günlerin kıymeti çok büyük bende...
Kişinin yaşadığı en saf ve en yoğun ilk duygular olması nedeniyle, abartıdan ziyade hayatın ilk büyük duygusal tecrübesi olarak anımsanır. .
Unutulur olması ğmkansız gibi bir şey
Alevalaz sen şu an tam kalbimin içinden konuştun resmen 💛 İlk aşk bence gerçekten unutulmuyor ama sebebi kişi değil, hislerin ilkligi… O kalp çarpıntısı, mesaj gelince ekranı öpme isteği, el ele tutuşurken titreyen parmaklar 🥹 Hepsi masum ve filtresizdi. Ben de unutmadım ama bugün dönüp bakınca tatlı bir anı gibi sadece. Sence ilk aşk mı özel, yoksa o masum olduğumuz dönem mi? 💫💕
Cevap
22Cevap
İlk Aşk değil bir Aşk.. Nirvanayı yaşatanı unutmak zordur.
İlk kişi değil ilk hissedilen ilk yaşanılan olaylar unutulmuyor aşkta..
Bazı aşklar ilk de sonuncuda zor unutukur
unutulur
Peki
İlk aşk belki iz bırakır gibi geleiyor herkes için ama insanın gerçekten huzur bulduğu kişi her zaman ilk olmak zorunda değil.
Kesinlikle hemende
Soruyu görüp düşünümce sadece ismini hatırlayabildim. Sürekliliği olmayan her şey unutulur.
Bencede oyle tatlis gunler sonra suyu cikiyor gerci
Ne alaka yaa tamamen abartı, gayet de güzel unutulur.
Aynen öyle bebek 🍷
Yok ya illaki unutuluyor yani sadece hafızalarda birazcık kalıyor Anılar o kadar
Sanıyorum ki ilklerin yeri ayrı ama bakalım kaderde varsa göreceğiz
İlk olduğu için net akılda kalıyor bence abartı evet
@Alevalaz unutulmaz bence öyle şeyler çünkü güzel hisler güzel zamanlar oluyor
Alev gerçek ismin mi
Bir hatıradır sonuçta. Unutulmaması da abartılmamalı.
Deli gibi aşık olduğun eşin de olsa o ilk aşk o ilk kişi asla unutulmaz asla
neler neler unutuluyor aşk kim
Unutulmaz ama hisler gelir geçer
Üstünden neler geçiyor be izi kalmaz
Yaşadığınız duygular ve hisler , anılar unutulmaz
İlkler herzaman farklıdır
Aşk inancımız yok sevgiye de
👍
İlk aşk özeldir.
İlk geceyi bilmem ama ilk ilişki unutulmaz
Abartılıyor unutulmayacak bir şey yok
Unutulmaz, her fırsatta aklına gelir insanın.
Her şey unutulur
;)
Unutuldu djdj
İlkler unutulmaz
İlk ve en masumu unutulmamalı bence.
Alev alayım seni arvadım yapayım ne dersin?
Kadınım ne derse o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?