Var mı öyle bi şey.. peki sen ilk aşkını unuttun mu?
Çok önemli bir konuyu masaya yatırıyoruz öğlen öğlen))

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Var mı öyle bi şey.. peki sen ilk aşkını unuttun mu?
Çok önemli bir konuyu masaya yatırıyoruz öğlen öğlen))

Kimse herhangi bir hastalığı yoksa unutmaz. Bu ilk veya son veya arada farklı ilişkileri olsa da değişmez. Bunu ilk aşklar vazgeçilmez mi olur diye düşünerek yanıtlayayım. İlk aşık olduğum kişi ilkokula giderken olmuştu. 😃😃Gülünç geliyor ardıma bakınca. 7 yaşındaki bir çocuk ne kadar aşık olabilirse o kadar olmuşumdur. O yüzden vazgeçilmez değildi ama platonik olarak 4,5 sene sevmiş idim. Haberi yoktu. 😂
Adını nasıl hissettirdiğini herseyi unuttum. Sadece anılar kaliyor onuda silemezsin. Şehir efsanesi yani. Son aşklar unutulmuyor asıl. Birini sevdiğinde hayat onsuz yaşanmaz dünya onsuz dönmez sanarken kim ilk aşık olduğu insanı aklına getirir ki?
Aaaaahhh ulan aaaahhhhh... ilk Aşkım, ilk darbe, ilk acı ilk terkediliş. . .😒
Her şeye zamanla alışıyorsun işte geçmiyor ama sadece alışıyorsun... hiç kimse geçtiğini iddia edemez
Cevap
30Cevap
Unutulur tabii ki son aşk herseyi unutturur.
Yok bence son aşklar unutulmaz 😅
Her şey gibi ilk aşta unutulur
Unuttum bile. İlkokul 3. Sınıfta bir çocuğa aşıktım. Kısacası okuldaki tüm kızlar severdi onu. Kankamla beraber bankta oturup hergün onu izlerdik. Çok iyi futbol oynardı ama bana çok az pas verirdi. Peşinde birçok kız vardı. Yakışıklı çocuktu birde. Birgün ise bir arkadaşıma o çocuğa aşık olduğumu söyledim ve o arkadaşım gidip çocuğa aşık olduğumu söyledi. O anki utancım inanılmazdı. Elim ayağım titriyordu ve kalbinçm yerinden çıkacak çıkacak gibiydi. Şu an o çocukla aynı yerde okuyoruz ve unuttum gitti. Şu an sadece arkadaşız ama o anki his çok kötüydü.
Yoo çamaşır makinesi otomatik olunca kimse "ah merdaneli makinem nerdesin" demedi
Yok bee herkesin yeri dolar kasmamak lazım ilk olduğunu için hafizada kalması biraz daha kolay sadece hepsi bu
İnsan için en unutulmaz kişi her anlamda kendinden parça bulduğu varlığıyla hayatına anlam kazandıran kişidir, ilklerin akılda kalıcılığı tartışılmaz fakat en unutulmazı değildir.
Unutmadığım olmadı çünkü aşık olmadım. şu an ki duygularıma bir isim koyamadım ama hep aklımda.
Bana göre önemli olan ilk değil son olabilmek işte o zaman unutulmazlığa adım atılır.
Ben unuttum valla ne ilk aşk kaldı ne bşy 😀
Evet çok önemli bir konu ve ben o kimdi hatırlamıyorum 😃
Kimse hayata devam edemezdi ya da aşık olamazdı tekrar dediğin gibi olsaydı tabi
En etkilisi hangisi ise akılda kalan o oluyor.
Yooo unuttum ben zirvalikdan başka bir şey değil herşeyi çocukluğunda gencligin de nasıl hatirliyorsan onuda. ayni şekil de hatirlarsin.
Her şey herkes unutuluyor
Hayır. Benim için geçerli değil zaten kşasik öilletin edebiyat yağtığı cümlelerin çoğunu saçma buluyorum
Hala etkisinde değilim. Sadece hatırlıyorum. Hatırladıkça gülüyorum. Yaptığım saçmalıklara...
ilk aşk kötü be. ben aşırı bağlanmıştım , sonunda başkası ile evlendi
Aşk değilde 6 sınıfta bi çocuktan çok hoşlanmıştım hala bazen aklıma geliyo
İlkler özeldir olayı bende gecerlı degıl , baskasını bilmem
Aşık olsaydım onunla evli olurdum. Aşk bize henüz ugramadı.😁
İlk olduğu için bir nebze akılda kalabilir ama bu hâlâ duygu beslendiği anlamına gelmez
Vu devirde bolluk var hersey elinin altında aşkı kim düşünür
Henüz bir aşk yaşamadım. Buna vereceğim cevabım yok.
Unutturacak biri çıkarsa karşına herşeyi unutturur 😉
Benim hep aklımda o kişi.. yerine kimseyi koyamadım onda bulduğum sıcaklığı ilgiyi sevgiyi kimsede bulamadım. Hangi aşktan darbe yesem ayrılsam hep ilk aşkım geliyor aklıma ilkler bambaşka oluyor kim ne derse desin 😔
Unutulur iyyy bunumu sevdim dersin sfsfsgjk
Ben her şeyi unuturun
Genelde , heleki Lise aşkları
Hiçbisey unutulmaz sadece duygusu geçip gider anı olarak kalır
Aynen öyle
bırakın ilk aşkı, şimdi kimlerle beraber, unutalım gitsin
Kesinlikle unutulmaz. Aradan 6 sene geçti ama ilk aşkım yine de zihnimim bir köşesinde duruyor. Tekrar görsem yine aşık olurum çok eminim ama yıllardır görmüyorum
Zamanla insan neleri unutmaz.
ben benimkini 13 yıldır unutmadım
Çivi çiviyi söker.
Yaşadığın ilişkiye göre değişir bence
Yok böyle bir şey, kocaman bir yalan
Evet unutulmuyor
ben hatırlamıyorum bile sfdfsfdfs
İlkler ve sonlar unutulmaz demişler. d
İlk aşklar unutulmaz evet
İlk aşkıma karşı hiç bir şey hissetmiyorum.
İlk aşkım yazlıktı 😂 memleketteydi ismi mehmetti
Bal gibi de unutulur fjfjgkf
Unutmadım sadece hissetmiyorum
Herşeyin ilki unutulmaz olur
Cidden unutamıyorsun ya. En azından bende öyle
Yaşdığın duyguya bağlı. Ama ben hepsini unuttum
Üstüne kaç aşk eskittik o eskidendi
İlk aşk provadır
Milleti bilmem de ben asla unutmadım
Elbette
Başkasıyla evlenince unutursun 🤣
Bence unutulması baya zor