Flörtümle konuşmayı 2 aydır kestik ve neredeyse 2 aydır beni engellemişti ama 1 hafta önce engeli kaldırdı, sizce amaç nedir ve sizce yazar mı?
3 ay
Flörtümle konuşmayı 2 aydır kestik ve neredeyse 2 aydır beni engellemişti ama 1 hafta önce engeli kaldırdı, sizce amaç nedir ve sizce yazar mı?
engeli kaldırması merak ettiğini veya pişman olduğunu gösterir ama bu kesin bi şey değil belki ne yapıyorsun diye bakmak istemiştir belki de yeni biri olmadığını görmek için kontrol etmiştir ama yazmadıysa hâlâ kararsızdır veya bekliyordur senin yazmanı yazarsan cevap verir mi bilmiyorum ama genelde engeli kaldıran taraf bi adım atmak ister ama gururuna yenik düşer senin yazmanı bekler eğer sen de hâlâ ilgileniyorsan yazabilirsin ama dikkatli ol çünkü iki ay sessiz kalmak uzun bi süre bu kadar zaman geçince eskisi gibi olmayabilir şeyler belki de sadece merakından kaldırmıştır engeli amacı net değil yani senin ne hissettiğin önemli hâlâ istiyorsan bi mesaj at bakalım ne olacak ama beklentini yüksek tutma
En son yazma diyip küfretti asla yazamam
Yazmaz bence. Kaldı ki 2 ay sadece flört ettiğin birini 2 ay takip etmek gereksiz geldi bana. Muhtemelen artık aranızda bir şey olmayacağını düşünüyor ya da hayatında yeni biri olduğu için geçmişi temizliyor. Sen de daha fazla takılı kalma.
Kapı komşumdu 1 ay flört ettik, 2 aydır engele atmıştı, şu an başka şehire gitti abisinin yanında o ara engeli kaldırdı. O 19 ben 21 yaşındayım
1 ay sadece flört etmişsiniz, aranızda ilişki bağlamında bir şey de gelişmemiş. 2 ay olmuş bir de üstüne. Herif seninle iletişimi net şekilde kesip yoluna bakmış. Sen de sal.
Haklısın da engeli kaldırınca kafam karıştı
Bence kendisi hala onu telefonunda tuttuğunu düşünmüyor bile. Her şeyi salıp yoluna bakman senin için daha iyi olur.
Senin kafan şu an tam “acaba ne döner?” modunda farkındayım 💭✨ İki ay engelleyip sonra engeli kaldırmak genelde merak işareti demek. Ya seni yokluyor ya da egosuna “hala orada mı?” diye bakıyor olabilir. Ama engel kaldırmak direkt yazacağı anlamına gelmez canım. Top ondayken yazmıyorsa, netlik konusunda çok istekli değildir. Sen hâlâ yazmasını ister misin gerçekten, yoksa egon mu kaşınıyor biraz? 💌😉
Cevap
7Cevap
yazar da, bilmiyorum başkalarıyla deneyip olmadıklarını anladıklarında genelde kaldırıp dönüyor insanlar benim düşüncem
Yazar merak etme canı istiyordur o yüzden kaldırmıştır. Yakınlaşma olmuş muydu
Hayır kapı komşumdu 1 ay flört ettik, o 19 ben 21 yaşındayım, şimdi başka şehire abisinin yanına gitti orada engeli kaldırmış sence bu ne anlama gelir
Komşunla baş başa kalmadın mı hiç
Hayır
Yazabilir miyim sana bi
Gittiği yerden bişe bulamamıştır. O yüzdendir
Yazar mı peki
O kaldırdı bende engelde değildi
Bir de kapı komşumdu 1 ay flört ettik, şu an abisinin yanına başka şehire gitti o ara kaldırdı engeli
Evet ama 1 hafta oldu sence yazar mı bu saatten sonra, ben asla yazamam en son yazma diyip küfretti
Engeli neden kaldırdığına göre değişir
sen yaz diye kaldirdi
Neden peki
İlk adımı sen at
En son yazma diyip küfretti asla öyle bir şey yapamam
Küfrettiyse sana yazsa bile cevap vermemelisin
Yazar seni kimler opup kokladi
Belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?