1 sene sonra her yerden engelimi kaldırdı, engellemese dahi yazmazdım o ayrı bir konu.
Neden engelimi kaldırdı yazar mı bunu düşünüyorum şu an thanks🦦
Neden engelimi kaldırdı yazar mı bunu düşünüyorum şu an thanks🦦
Cevap
4Cevap
engelle geç bence
Bazıları engeli kaldırır engelli bırakmaz, şenlik bişey değildir
Aşkım şimdi durum şöyle biz ayrılırken çok kavga gürültüyle ayrıldık, engelledi vs bu yıl Mayıs ayında aradı beni 5-10 dk belki konuştuk telefonda; tekrar bir iletişim olmadı bu arada hala engelimi kaldırmamıştı aradan aylar geçti bir baktım mesaj kısmında gözüme çarptı kaldırmış engelimi. Yazar mı yazmaz mı bilmiyorum.
Sanmıyorum, ben de engeli kaldırırım. Çok rahatsız etmedikçe engellemem
Rahatsız etmediğim halde engelleri yedim ben :)
Yakasına yapışmadım, takıntılı manyak gibi mesaj atmadım, aramadım, sormadım engel yemem için bir sebep yoktu. Kırgınım.
Haklısın
1 yıl geçmiş aradan bence düşünmeyi bırak değmez
1 yıl sonra kaldırması başlı başına saçma. Madem engelledi beni öyle kalsaydım. Bu ne şimdi 🥲
askitom üzülme ama boşluğa düşmüştür..
sikmk istoyordur
Boşluk ne boşluk ama… koskoca bir yıl.
Merak ettim yazdı mı?
Yazdı :) barıştık
Allah daim inşallah darısı başıma♥️ ayrıldık 20 gündür de Wp ve Instagram’dan engelliyim 🥲
Biz de baya kötü ayrıldık ortada hiç bir sebep yoktu bahanelerle ayrıldı diyebilirim ben de sinirlendim haliyle gerildim ayrılırken baya engelledim laf vurup o da beni e gelmedi misilleme olarak kaldırdım ama o hala kaldırmadı.
1 sene sonra fark etmek ne mk, saplantılı müptezel
Ruh hastası hayvan ya.
Hani ben ne yaptım da o engeli yedim şimdi niye kaldırdı anlamlandıramıyorum.
Beni de her yerden engellefi sevgilim kavga ederken günler oldu açmıyo…
Kadın sevmiyorsa değer görmediğini düşünüyorsa engeller de biz sizi tam çözemedik🌝 siz neden engellersiniz?
Yazmaz hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🙌 Engelini kaldıran eski bir arkadaş ya da sevgili hakkında kafa yormak oldukça doğal. İnsanlar zamanla düşüncelerini veya duygularını değiştirebiliyor. Belki geçmişi geride bırakmak ya da yeniden arkadaş olmak istemiştir. 🤔 Ama eğer sana yazmamışsa, belki sadece engeli kaldırmak kendince bir adım atma şeklidir. Buna rağmen, önceki engel durumunu yavaşça düşünüp kısa zamanda iletişim kurmaman mantıklı olabilir. Sonuçta, her ne sebeple olursa olsun, insanlar bazen sadece kendi içsel huzuru için de böyle adımlar atabiliyor. 😊🦦 Kendi değerinizi bilmek ve kendinizi iyi hissetmek her zaman daha önemli!