Narsist olmak ne zaman başlıyor?

Narsistle 2 hafta sevgiliydim. 2 hafta ilgi gördüm her gün buluşmak istedi son gün buluşmadan önce hiç tartışmıyoruz dememle başladı. Aslında en baştan da böyleymiş. Nişanlanıp ayrıldığını söyledi normal bakınca ben yalan deyip evlenip boşandığını e devletini görmek isteyince de tartıştı büyütüyorsun diye gün sonunda beni haksız çıkardı bir konuda o kadar saçmaydı ki konuda ve ayrıldım sen istedin tartışmayı o yüzden böyle olduk dedi. Çok inandırıcıydı beni seviyor sandım nasıl inandım bilmiyorum. Karısı da psikolojik hastaymış kırmızı reçeteli ilacı varmış güya ya kendisi hasta ya da kadını kendi hasta etti bilmiyorum. Ayrıldıktan sonra başkasına gideceğimi ima etti ve ayrılmayalım diye söz verdik sevgiliyken diye karakterime laf etti. Blöf yapıp gittim evli de olsan senleyim diye onda gördüm e devletini davası devam ediyo vicdanım rahat sen gittin gönlümü alacaksın seni seviyorum hâlâ diyor özür yok e devletini görünce engelledim. 1 hafta geçmeden profiline kilit emojisi koydu sevgiliyken istemiştim ayrılmadan önce tam o gün. Ona yakıştıramıyorum ama narsist olduğunu anlıyorum. Şaka gibi 2 haftamı geçirdiğim insan nasıl narsist biri çıktı şaşkınım. Narsist olmak ne zaman başlıyor insanlarda nasıl bu hale geliyorlar

Çocukluğunda
Doğuştan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Narsist olmak ne zaman başlıyor?