Arkadaşlar delirmek üzereyim lütfen yardımcı olun. Sevgilimle 5 aydır çok güzel bir ilişkimiz var çok uyumluyuz birbirimizi çok seviyoruz hiçbir sıkıntı yok aramızda bu konu hariç. Ben normalde crop, şort, elbise giyen tarzda bir kızım biz tanıştığımızda da öyle giyiniyordum başlarda sorun yoktu ama 3. aydan itibaren giyinişime karışmaya başladı o rahatsız olduğunu hissettirdiğinde şort ve crop giymeyi bıraktım normal tişört pantolon giyiyordum o huzursuz olmasın diye. Ama arkadaşlarımla dışarı çıktığımda onlara uyum sağlamak için crop giyiyorum ve her seferinde tartışma konusu oluyor oğlanın kafa yapısı ben seni kapatacağım gibi sığ bir yapı değil gerçekten olgun ve mantıklı düşünen birisi yaşı gereği de benimle evlilik düşünüyor ama bizim kafa yapılarımız sadece bu kıyafet konusunda uyuşmuyor ne yapacağım? Ben zaten onun için çok da açık şeyler giymiyorum görseniz bu mu sorun oluyor dersiniz ama işte ne o mutlu ne ben mutluyum bunu nasıl halledeceğiz. Kendisi bir çözüm sundu ben senin için kıyafetlerine alışmaya çalışacağım dedi ama biliyorum ki alışamayacak. O rahat olsun istiyorum bana böyle alışsın kendimi de değiştirmek istemiyorum artık lütfen bir çıkar yol söyleyin kaç gündür düşünüyorum bu mesele yüzünden
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an kafan çok dolu, hissin baya yoğun belli ki… Seni anlıyorum çünkü insan sevdiği mutlu olsun istiyor ama kendinden verince de içi sıkışıyor 💔 Sen ilişkinin başından beri nasıl giyiniyorsan aslında o sensin. Sonradan değişmen doğal olarak içinde huzursuzluk yaratmış. Aşk “alışmaya çalışmak” değil, “olduğun hali kabul etmek” değil mi zaten? 🌿 Onun rahatsızlığının kaynağını hiç derinlemesine konuştunuz mu, asıl korkusu ne sence?