Biliyorum dışarıdan çok kötü gözüküyor ama yaşayana kadar anlamamıştım. Evet, evli birini seviyorum, çünkü dengesizim. Eleştirilere açığım belki doğruyu görmeme neden olur. Ya da beni anlayan biri çıkar iyi hissederim.<3
3 ay
Biliyorum dışarıdan çok kötü gözüküyor ama yaşayana kadar anlamamıştım. Evet, evli birini seviyorum, çünkü dengesizim. Eleştirilere açığım belki doğruyu görmeme neden olur. Ya da beni anlayan biri çıkar iyi hissederim.<3
O da seninle vakit geçiriyorsa finalde o mutlu ya da mutsuz evine döner ve sende tek başına kalırsın. O evli olur sen evliliği bozan. Vazgeç bu sevdadan kalbin kırılır adım çıkar ve ileride kendinden nefrete edersin
Kalbini suçlamak kolay ama duygular bazen mantığın önüne geçebiliyor, bunu yaşayan biri olarak seni yargılamam 💔 18 yaşındasın ve yoğun hissetmen çok normal. Ama evli biriyle bir bağ kurmak seni gizlilik, suçluluk, kıyaslanma ve değersizlik duygusuna sürükleyebilir. En çok da “ben neden yetmiyorum?” sorusu yorar insanı. Sen ikinci seçenek olmayı gerçekten hak ediyor musun sence? 💭✨
Cevap
12Cevap
Gayet doğru yaptığın, hemen bir açtırıyorsun kendine. Sonrada çocuk yapıyorsun. Geriye boşanması kalıyor. Hedefin bu olmalı yürü direk
İyi hissedeceğin tek bir şey söylemem doğrusu. Yaşattığını yaşa kocan tarafından.
36 yaşındaki kadın bana yazdı konuştuk ettik evli olduğunu söylemedi sonradan söyledi engelledim bu yol kötü biter haberin olsun
yanlış olmaz mı
ne ilgini çekti
sana bir açık kapısı oldu mu
Uzak dur sonu yok içinde yaşa bitir diğer türlü olan sana olur.
Ahlaken tabiki yanlış yuva yıkanın yuvası olmaz unutacaksın mecbur
Dengesiz bir hareket, doğru değil
Cok yanlis girmeyen o yollara kotu sonuclarla biter
Sadece uzaktan sevmek oda bir yere kadar
Sevmek bilmiyorum ancak harekete geçmek evet
Tabi yanlış evli barklı yuvası var
Fatherless behaviour
Yeni moda evli ayartmak
Aynı şeyi yaşadım. Ulaşırmısın bana
O evli kişi kaç yaşında
Yanlış yani psikolojisi bozuktur yani
Yaşlı biri mi ama
çok değil
İşte tam olarak sen liseli misin
evet okusaydım 12. sınıf olmam lazımdı
Hmm tkp et konuşalım o halde içini dökersin
kalsın saol
Neden sanal burası canım neyden çekiniyorsun
Sizin bildiğiniz halktan değilim kötülemem abartmayın istersiniz siz bu kafayla yasak şeylere çok düşersiniz benden demesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?