Erkeklere gerçekten sormak istiyorum, şartlar ne olursa olsun fark etmeksizin bir insanı özlediğinizde ne yapıyorsunuz? O özlem duygusuyla baş etme yönteminiz nedir ve nasıl hissediyorsunuz, lütfen bizi aydınlatın.
3 ay
Erkeklere gerçekten sormak istiyorum, şartlar ne olursa olsun fark etmeksizin bir insanı özlediğinizde ne yapıyorsunuz? O özlem duygusuyla baş etme yönteminiz nedir ve nasıl hissediyorsunuz, lütfen bizi aydınlatın.
En son birisini özlediğimde buna değmeyecek olduğunu kanıtladı. O yüzden insanların bunu tecrübe edip, kimse için üzülmemesi ve kendine özlediği için kızmaması gerektiğini düşünüyorum. Kimse mükemmel değil, herkesin bir kusuru var. O özlem ile sadece boş bir anı, dolu kılan o hissi tatmin ediyorsun. Başka bir numarası yok. Yolcu yolunda iken sen istediğin kadar özle. Değişen tek şey aradaki o uzaklık. Kimse için değmez.
Evet çok güzel yazmışsın eline sağlık
Birini delicesine özlediğinizde, bu yoğun yoksunluk hissiyle başa çıkmak için genellikle o kişiyle ilgili anıları tazelemek, meşguliyet aramak veya duygularınızı günlük tutma, müzik dinleme gibi yöntemlerle ifade etmek rahatlatıcı olabilir.
Daha fazla özleme yol açmaz mi
Bazen bir yerde seviyor olsan da bazı şeyleri kabullenmen gerekiyor bir çok insan severek ayrıldığını ve ayrılmak zorunda kaldığını biliyorsun maalesef sevgi aşk olsa dahi her zaman istediğimiz olmayabilir sadece yapman gereken tek şey özgüvenini yüksek tutman kendini stresten ve bunalımdan uzak tutman
Evet doğru bı yaklaşım. Böyle olmalı kesinlikle. Benim şu an böyle bı durumum var konuştuğum kişi bana geri döndü ama nasıl döndü yani cabalamasi gerekirsen hiç bı şey yapmıyor. Beni ondna vazgeçmek zorunda bıraktı çok uğraştım ilişkiyi kurtarakim djye tek tarafliydi çaba bitti. Son mesajım umudu kestim artık senden gibi bı şeydi onun mesajı keyfin bilir olmuştu. 1 ay oldu döndü ama pişmanlık vs hiç bı şey yok yani döndü sadece
Sana dönmesi bile ne kadar pişman olduğunun bir göstergesidir aslında ama bunu sana yansıtmamak için ya ağırdan ya da soğuk davranarak bir şeyleri anlatmaya çalışıyor senin tek yapman gereken şey sana nasıl soğuk davranıyorsa sen de ona aynı şekilde soğuk davranmalısın sen değil bırak o senin peşinde koşsun inanki eğer onunla bir gelecek düşünüyorsan mutlaka gelip sana yazacaktı ama sadece sen kendi duygularını kontrol edip soğuk davranmalısın
Öyle yapıyorum valla baktım soğuk ben daha soğuk ve sert konhsuyorum kısa kısa ve bazen bakmiyorum mesaja
Bunları yaptığın sürece o senin peşinde koşacaktır ama sen onla fazla ilgilenip yaklaşırsan seni kıskandırmak için ve cezalandırmak için elinden geldiği her şekilde soğuk davranıp seni kırıp üzecektir
Ay evett çok haklısın yapar valla izin vermiyorum ona öyle yapmasına
Bazen diyorum sert mi konustum acaba diyorum sonra aklıma yaptikkari geliyor üzdü beni çok ben de acımıyorum haketti birazz
O yaptıklarıyla üzülmüyorsa sen de yaptıklarınla üzülmeyeceksin her şey bazen karşılıklı olmalı çünkü hiç kimse hiç kimseden ne üstün ne de anlayışlı değildir
Görebiliyorsam görürüm istemediğim halde özlüyorsam kafamı dağıtacak birşeylerle uğraşırım
Ayrildiysaniz
Anladım duygularinizi yonetebiliyor olmanız çok güzel ya. Bende böyle olmak isterdim biz kızlar yonetemiyoruz. Ama unutunca bitince bizim için bitmiştir dönüşu yok öyle yani
Olaya Mantığımla bakınca evet doğru olan bu ama duyguları karıştırınca mantık falan yik
Teşekkür ederim güzel yorumların icinnn☺️
Bu soru kalbime dokundu resmen 💙 Özlemek cinsiyet fark etmiyor ama erkekler bazen daha içine atıyor gibi hissediyorum. Sen birini delicesine özlediğinde muhtemelen ya sessizleşiyorsun ya da kendini işe, spora, oyuna veriyorsun. Çünkü hisle direkt yüzleşmek zor gelebiliyor. Ama gece olunca o özlem sessizce çöküyor değil mi… 🌙 Sen özleyince içinde mi yaşıyorsun yoksa adım atıp yazanlardan mısın?
Cevap
5Cevap
duygusuz olup yeni kişilerle tanışman lazım relax kalacan
Ayrılık sonrası yeni kişiler bulunca maksimum 1 ay sonra pişman olunuyor erkekler böyle ama ayrılık sonrası hemen ilişki sonra pişmanlik ve özlem
ondan iyisini bulamassan o özlem gene bastırır maalesef ki
Evett
Biz özlersek dağ taş dinlemez gider görürüz
👌🏻👏🏻
Küs değilsek yanına gidiyorum.
Küs olsanız
Gururum engel olur asla adım atmam,
Gururun sevgiden daha çok demekki
Benim sevmem yetmez. Karşıdakinin sevgisini hissedersem gurur yapmam. Ama sevgisizliğini hissedersem kendimi alçatmayacak bir gururum olur tabiki
Ee tabi karşılıklı olmalı her şey saygı ve sevgi çabalar vs
Kadın nazlidir biraz ilk adım attığında naz yapar nazını çeker misin
Bunu küsme veya ayrılma sebebi belirler. Eğer incitip giden oysa peşinden gitmek eziklik olur. Ama inciten bensem ve pişmansam yalvarırım bile. Tabi ki nazlanmak haklıdır o zaman
Evet doğru bı yaklaşım. Böyle olmalı kesinlikle. Benim şu an böyle bı durumum var konuştuğum kişi bana geri döndü ama nasıl döndü yani cabalamasi gerekirsen hiç bı şey yapmıyor.
Beni ondna vazgeçmek zorunda bıraktı çok uğraştım ilişkiyi kurtarakim djye tek tarafliydi çaba bitti. Son mesajım umudu kestim artık senden gibi bı şeydi onun mesajı keyfin bilir olmuştu. 1 ay oldu döndü ama pişmanlık vs hiç bı şey yok yani döndü sadece
Yine gider bu:(
Unut gitsin
Aalsjskalalsj tamam
Cidden derine dalma hayatınun merkezinde hep sen ol
Ben pek beceremiyorum
Özlemem
İlgincccc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?