Kişilik & Karakter Birine özlem duyduğunuz zaman ne yaparsınız? lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Özlem, dilektir:"Lütfen bu gece üşümesin…’“Lütfen bu gece acılanmasın…”“Lütfen bu gece rahat uyusun….~ Oruç Aruoba Sizi içiniz de Özlem olduğu Zamanlar naparsiniz ks Canlar?Ona birşey olmasın, falan filan.#lumos01#kedikafalılumos#yelessin Birine özlem duyduğunuz zaman ne yaparsınız? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Shivers Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Özlem duygusu beni huysuz yapıyor. Acayip ters olurum herkese sataşırım filan mutsuzluktan 😊 1 1 Yorumla lumos_01 +1 yıl değişik değişik şeyler yapıyor özlemek bizimle gerçekten 😊 Yorumla
__AnKaKuŞu__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Uyuyorum... Yoksa geçmiyor 1 1 Yorumla lumos_01 +1 yıl Uyanınca birde başa sarmasa :/ Yorumla
KatatesPizartmasiiii Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Kimseye ozlem duymuyorum bu aralar 😄 1 1 Yorumla lumos_01 +1 yıl ohhhh miss 😄 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Özlemiş oluurm 1 4 Yorumla lumos_01 +1 yıl aaa harbiden mi, ilginç 😄 Yorumla bunasııladam +1 yıl Valla bak 😂 Yorumla lumos_01 +1 yıl sen diyorsan öyledir 😂😀 Yorumla bunasııladam +1 yıl Aynen öyle 😀 Yorumla
Trinity007 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdi aklı ma çok sevdiğim bu şarkı gdi sabah sabah.. https://youtu.be/o92_FW_UetU 1 0 Yorumla
Siyah-Pelerinli-Adam Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 41% +1 yıl Benim olmayan tek duygumdur özlem. Benim için bir kadın adından ibaret. 1 0 Yorumla
SarıBindokuzyuzuc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Bu soruya cevap bile veremiyorum öyle çok özledim ki 😔 1 0 Yorumla
KayıpKromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Güzel zamanlarımızı düşünürüm. Sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ederim. 1 0 Yorumla
rüzgargülü_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl O iyi olsun da varsın tek sıkıntım özlemek olsun 2 1 Yorumla lumos_01 +1 yıl Oyy.. 😊 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herşey yüregime oturur ve suskunlaşırım... 1 2 Yorumla lumos_01 +1 yıl En az bir Dünya kadar yük oturur Insanin yüreğine 🙃 Yorumla togogün +1 yıl Koca dünyada bir çakıl taşı dersin ama o çakıl taşı sert dalgalarla öylebi yüreğine oturturki dünya da beraber oturmuştur içine. Ve dalgaların tuzu birde sızı kyar o yükle beraber... Yorumla
Usjmjm Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yatmadan Allahım rüyamda göster diye dua ediyorum 1 0 Yorumla
okyanus_d Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 748 cevap paylaştı. Uyurum zaman geçsin özlem bitsin diye 1 0 Yorumla
Mcarleone Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı. Ararım 🙂 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar