Kavga da etmedik hayatında bir şey oldu ona mı sinirlendi bilmiyorum hiçbir şey yazmıyor

Kavga da etmedik hayatında bir şey oldu ona mı sinirlendi bilmiyorum hiçbir şey yazmıyor

başta tam diyecektim ki engelle ama yazışmalarını gördükten sonra tüm fikrim tersine döndü adam haklı ben olsam bende bakmam ya o nası mesajlaşma herşeyin başına veya sonuna aşk eklesen herkes sinir olur
o da oyle yani
Tatlım burada net bir belirsizlik var ve bu insanı aşırı yiyip bitirir, seni o kadar iyi anlıyorum ki… İnsanın aklına bin tane senaryo geliyor 😔💔 Kavga yokken bir anda susması ya gerçekten kafasında bir şeyler olduğu ya da kaçma moduna geçtiği anlamına gelir. Ama bak, 2 gün boyunca tek cümle yazmamak normal değil. Yoğun olmak bahanedir, tamamen yok olmak tercih.
Şimdi sen biraz geri çekil. Yazma, arama. Değerini hissettir 💅✨ Eğer seviyorsa zaten geri gelir ve açıklar. Gelmezse de bu sessizlik sana cevabı verir. Sence bu ilk mi böyle yapıyor?
Cevap
4Cevap
Başka ulaşabileceğin arkadaşı vs yokmu
Wpde full aktif
Gunde en az 3 kere aktif
Bundan ayrilik sebebi olur degil mi bence olur insan uzulunce neye uzuldugunu sinirlendigini haber vermez mi yahu boyle sey mi var ben sogutmaya calidiyor diye algiladim o yuzden inat ettim sinirimi koruyacagim diye her seyimi haber verip normal yazmaya calistim ama merak edip bakmiyor en sonunda sinirlendim bunlari yaxdim iste sstekileri hala yazmadi artik bi tamam dusunuyorum
Sitede ki çoğundan güzelsin
Soruma cevap ver
Başka bir kız bulmuştur
Kaza yapmıştır belki
Yapsa bile kaza yaptim yazabilir ki oyle bir sey olmadigina eminim neden dersen full wpde cevrimici yazmiyor ustune sevdigi cok yakin abisi instada komik video atmis 2 yildir cikiyoruz alinacagi bir hsreketim olmadi cunku yazmadi zaten sohbet bile olmadi
Değişen tek şey mevsimler değil insanlarda degisiyo böyle işte
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?