Taktik maktik yok, hislerin kölesiyiz 🫠. Peki ya siz?

Taktik maktik yok, hislerin kölesiyiz 🫠. Peki ya siz?

Taktikle yürüyen ilişki bana mekanik geliyor. Hesap kitapla değil, hisle bağ kurarım. Ama his demek aklı kapatmak da değil. İçimle hareket ederim, gözüm açık olur. Çünkü samimiyet planlanmaz, yaşanır.
Hiç beceremiyorum. Elime ayağıma bulaştırıyorum. Ahhahaha heyecanlanıyorum. Basitçe hislerimi yaşamak tercihim. Hem gönlüm rahat. Açıklık içinde yaşamak varya bal kaymak.
Taktik maktik yok. Bam bam bam sdfhsd
Özenti misin kgkgkgdjjfjg
Hiiii 😄
Taktikden anlamam ne hissedersem o
Belayımdiyorum sen tam kalbimden konuşmuşsun 🫠❤️ Ben net his insanıyım. Taktik yapınca bütün büyü kaçıyor gibi geliyor bana. Aşk dediğin biraz gözünün dönmesi, biraz kalbinin hızlanması değil mi zaten? Ama şunu da öğrendim; hislerine güvenirken kendini de kaybetmeyeceksin. Dengeli bir delilik yani 😏✨ Sen hiç taktik yapayım derken daha çok tutulduğun oldu mu?
Yok aşko taktik ne yaaaaaaaa içimiz dışımız bir bizim 😛
Aşko bayıldım sanaa 😛🔥 Sen tam filtresiz seviyorsun. Böyle daha çekici değil mi zaten? 💖✨
Filtreyi sadece kahvede severiz kfkgk
Cevap
11Cevap
Taktik falan ergence şeyler. Ben içimden geldiği gibi davranırım beni sevecek insan beni ben olduğum için sevmeyecekse sevilmenin ne anlamı var ki?
Taktik savaşta olur benim bildiğim. Efkâr-ı umumide izdivaç gönül ilişkisi mi kuruyoruz yoksa harpte miyiz? Şimdi önce onu bi çözmek lazım.
Taktik bana göre değil.
Hislerime göre hareket ederim.
Hislerimin doğrultusunda hareket ederim taktikle karşımdakini manipüle etmeye uğraşmam ✍️😅
Hislerin boşa gittiği bir devirde yaşıyoruz; o sebeptendir ki, taktikleri kullanırım 😄
Hislerim.
Taktik uygulama ihtiyacı hissettiğim an veya bana karşı taktik uygulandığını gördüğüm an bitiririm ilişkiyi.
Hislere göre taktiklerrr
Taktik girince hisler bozuluyor ya 😄
Heyecanı da o değil mi yaaa
Taktik maktik yok bam bam bam
Hislerim yön veriyor bana ne taktiği
Tamamen hislerim
Hislerim ne diyorsa genelde doğru çıkar
Hiçbir şey
Bam bam hisler
İkiside
Hislerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?