Mesela kaçan kovalanır deyip o yolda ilerlemek mantıklı mı ya da sert davranırsam beni unutmaz demek? Tabii bunlar sadece örnek, aşkta strateji kazandırır mı?
Aşkta strateji işe yarar mı, yoksa duygular stratejinin önüne mi geçer?
Birinin sizi sevmesini stratejilerle sağlayamazsınız. Strateji, sadece ilgi çekme ve tanışma kapısını aralar. Ama o kapıdan içeri girdikten sonra ilişkiyi yürüten tek şey, karşılıklı dürüst duygular, saygı ve ortak paylaşımlardır.
Bence aşkta strateji bazen işe yarar ama duygular her zaman önceliklidir çünkü kalp mantığın hesaplarını çoğu zaman bozuyor stratejiyle hareket edersen belki geçici bir şey elde edersin ama gerçek bağ kurmak istiyorsan hislerini saklamadan yaşamak lazım stratejiyi sadece süreci yönetmek için kullanmak mantıklı ama duyguyu bastırmak yanlış olur
Strateji varsa aşk mıdır o emin değilim. Bence strateji yerine dişil ve eril enerjiye odaklanmalı insan. Nasıl davranması gerektiğini kendi cinsine göre anlayıp öyle davranırsa her şey doğal olur, kadere bırakmış olur
Strateji boş iş. Öyle bir yere kadar belki ilerlenir ama sonrasında ilişki kısa sürede biter. Eğer ilişkide iki tarafta dürüst değilse, kendisi olmuyorsa o ilişki sadece oyun olur.
Aşkta strateji dediğin şey, bazen oyunun bir parçası gibi görünebilir ama işin özünde duygular ağır basar. Stratejilerle birini etkileyebilirsin, evet, ama uzun vadede samimi olmak çok daha sağlam bir bağ kurar. Kaçan kovalanır, sert davranırsam unutmaz gibi yöntemler anlık etkiler yaratabilir ama gerçek bir aşk duygusal uyumla büyür. 💕
Peki sen hiç strateji kullanımını denedin mi? İşe yaradı mı? 😊
Askta strateji falan olmaz, boyle seyler yapan kisiler bana sorunlu geliyor ayrıca bana soguk olan insanın pesinden kosmam direkt sogurum neye ugradıgını şaşırır