Benim var😅🥳 unutmuştum şimdi gördüm aklıma geldi yine. Sitede Fatih seven bir kız var, yaw kim bu Fatih çok merak ettim👽👽 her gün soru açılıyor falan kız deli divane, Fatih, elma dersem çık armut dersdm çıkma😅🥳

Benim var😅🥳 unutmuştum şimdi gördüm aklıma geldi yine. Sitede Fatih seven bir kız var, yaw kim bu Fatih çok merak ettim👽👽 her gün soru açılıyor falan kız deli divane, Fatih, elma dersem çık armut dersdm çıkma😅🥳

Bu aralar yok jfjd ara ara denk gelince acaba kim var bu yorumun arkasında diye düşünüyorum ama merakta bırakıyorum çokta umursamıyorum.. Bu aralarda yoğun ve yorgunum iş yüzünden buraya yeterince kafa veremedim, pekte kimseyi görmüyorum 😂
😅😅
Merak ettiğim değil de beni neden engelleyenler var bazı türler onların neden engellediğini merak ediyorum. Kadın erkek fark etmiyor. Aramızda hiçbir şey olmamasına rağmen tanımamana rağmen çok ilginç geliyor çünkü. Belki de bir kere bile konuşmuşluğum yok veya soruda denk gelmişliğimiz yok ne amaçla engellemiş onu çok merak ediyorum.
Evet fatihi bende merak ediyorum.. birde poyraz var eskisehirli asker olan.. birde beni sandıkları bir kaptan var benle aynı resmi kullanıyormuş bu 3 kafadari merak ediyorum:)))
Ya evet senin resmi kullanana denk gelmiştim , bir daha denk gelirsem seni etikwt yapayım mı😅
Etiket tutmuyor bende.. benim dedifim eski biri.. kaptanmis.. baya bayan hayranı var.. bir sueu kişi senmksin diye geldi :)(
Vay beeee sen misin yoksa😅🥳
Ama ben denk geldim aynı görsele , yani birileri daha var🥳😅
Bayan hayranlari var diyorum.. ben nasıl olayım :))))...
Evet var görsel kullananbende gordum
Yahu seninde vardır bayan hayranın aaa
Yok.. kesin bilgi yaylım bunu.. olmasında zaten.. her şey böyle gayet iyi.. şu an keyfim yerinde hemde gayet..:))
Evet merak ettiğim birkaç kişi var... Bence herkesin vardır illaki merak ettiği, hoşuna giden beğendiği... dediğin gibi illa duygusal anlamda değil normal olarak da yorumlarını beğendiğim cevaplarını beğendiğim insanları merak ediyorum , Bazen acaba nasıl biridir diye
Ahaha site dizisi gibi konuya bak 😂👀 Tam entrikalık olay! Benim de bazen böyle uzaktan stalkladığım tipler oluyor, sevgili olmak için değil tamamen “acaba nasıl biri ya?” merakı 🫠 Hele böyle her gün ismi geçen bir Fatih varsa insan ister istemez profile girip bakar. Gizemli aşk hikayeleri beni benden alıyor 💌✨
Sence bu kız gerçekten aşık mı yoksa biraz dramayı mı seviyor? 😏
Cevap
54Cevap
Hayır yok buraya kişi değil de soru görüş için giriyorum uzun zamandır
Hiç kimse dersem abartmış olmam:))
Hayır merak ettiğim kimse yok
Kimse benim merakımı uyandıracak kadar şanslı degil dicem egolu sancaklar var diyimde değişiklik olsun :))
Ben fatihi merak ediyorum valla😅
Bana denk gelmedi bu meşhur Fatih sen öyle deyince bir merak edesim geldi
Haha dur karşıma birdaha çıkarsa sana söylerim bak diye
tamam dm den at linki bakarim gene allahim her günün atraksiyon kizim :))
@ilerdearse kimi merak ettin merak ettim 😆😅🙃
@wkertenkele fatih sorusunu görünce ben görmedim dedim oda ben cok sık görüyorum görünce sana atarım dedi: ))
var diyimde değişiklik olsun demisin ya kizz
@wkertenkele dedim yok ki iste gırgır olsun diye var diyim dedim herkes yok yazmis 😂😂😂
tamam tamam sakaydi bnmki de 🙃🥰
@wkertenkele yok anladim da acaba dedim yanlis mi anlaşıldı: )))
Yok bebeeem yok 🥰😘
Kimseyi merak etmiyorum ya. Gizemli takılanların birçoğunun ne mok çıktığını her zaman görüyoruz zaten az çok tahmin yürütüyorum merakım kaçıyor
😅😅
Bu sitede az bucuk artik tanimama ragmen hep icten ice ilgimi ceken ve her zman cok kaliteli buldugum biri var @dijitalsizofren 💗💖✨️
Bu mavimmi pembe mi 🤷♀️
Pembeli 💗💖
Ama etiketi cikmamis
Pikiiii💃😅
Takip listemdeki bir arkds zaten 🥰
Cok fazla muhabbetim yok gibi, ama gercekten kaliteli bir insan oldugu belli 🙏💖
Merak değil ama insanların zekası ilgimi çeker. Bazıları ilgimi çekiyor.
Hım , kimin zekası var söyle birlilte merak edelşm😅
Bilmem var mı yok mu😅😅
Genelinin kafası kırık hahaha bu yüzden merak etmiyorum. Kendimden biliyorum hepsini
Kendinden bilmen olayı efso😅😅
Ama yalan mı hahah
Sitede merak ettiğim kimse yok ama Fatih'i seven kızın sorularına bende bir kaç kez denk geldim 🤭
Demi bende denk geliyorm merak etrim haliyle kim diye😅
Fatih'te Fatih yani ne var bu Fatih'te Kim bu Fatih anlamadım 😂😂
Kızılcık şerbetindeki fatih le alakalı olabilir o merak ettiklerim vardır elbet
😅😅
Merak ettiğim kimse yok. Fatihler bitmez isim değiştirirler.🤪
Hahaa geröekten ya bu kaçıncı heaabı şaka maka merka ediyotum fatihi, bird egargamel oluyormuş😅🥳
MadamMe kendisi evli bir hanfendi. Saygı duyduğum ve eşi ile mutlu bir ömür sürmesi üzeri dua ettiğim ve de bu site'de tek takip ettiğim insandır. Şahsını merak ediyorum neden'mi? profilinde'ki resmine bakın'ca siması belli olmuyor'da ondan :).
Bir ara kim olduğunu merak ettiğim biri vardı ama sonra kullanıcı adıni bile unuttum 3 yıl önce falandi galiba
Sen vardın. Seni de röportajından tanıdım tarih öğretmeni kız.
Hahaa tarih değil, sosyal bilimler
doğrudur. karıştırmışım biraz.
Yok kimseyi merak etmiyorum artık umrumda değil ya sadece kendimi düşünüyorum kimseyi kafama takamam
Olmaz mı? Keşke herkesin kendi fotoğrafı olsa.
merak ettigim biri bulunmamaktadır birbirini merak eden var ise gidermeleri dileğimle...
Komik seni
Birkaç tane dost diyebileceğim arkadaş dışında konuştuğumda Merak ettiğimde hiç kimse yok.
Hiç kimseyi merak etmiyorum edecek biri de yok bence

Yok be
Geçen siteye girmedi merak ettim @Yamaal 😹. Değerli bir hanımefendi daha var, onun da sağlığını merak ettim.
Bugün de yoktum 😹.
Emojilerden özlediğini mi anlamalıyım 🤪😻?
Yetişirim sohbete 😹.
Yakalayacağım seni 🤪.
Bekle 🤪.
Ahahah merak ettiğim şu an yok daha önce olmuştu bi iki kişi onlarda a sahtekar çıktı hayali bir karakterden profil fotoğrafı yapmışlar kendilerine 😅😅
Senin profil kime ait kanka
@Düşler_ülkesii ben en azından yabancı bir artist kullanmıyorum kendime yapay zekadan hayali bir krakter yapıp kendimi millete öyle pazarlamıyorum 😁
Sorun profil fotosu değil herkes bir şeyin fotosunu kullanıyor sorun kişilerde
@Düşler_ülkesii kullanabilirler ama bu benim diye sahnede boy göstermezler 😁😁
Anladım haklısın, o zaman iş değişir tabii
Hayır böyle birisi yok
Hayır merak ettiğim kimse yok
Merak ettiğim biri yok
Dışarıda yanımdan geçen 185'lik kumral taş abidesini daha çok merak ediyorum 😂😂 görmediğim insanların nesini merak edebilirim
Aaa şey Volkan diye birine soru açmıştı bir kız o Volkan kim merak ediyorum ben de 😂😂
Soru nerde acilmis?
Kankam benim ayni kisiden bahsediyorsak
Valla 4 5 ay önceydi Volkan nerdesiiiinnn diyordu 😂
Engellediğim için görmüyorum kafadan kontak bir kız sanırım
Aynen o 😅 merak uyamdırdı bende ya
Neler neler var ya ona bakıp halime şükür ediyorum 😄
😅😅😅
Valla etmiyorum kimseyi hepsi ayrı bir manyak çıkıyor sonra.
Tanışmadığım her insanı merak ediyorum 🤭
Vayy seni yaaa😅
Tabi tabi 😅😅
Yok kimseyi merak etmiyorum sjh
Ben fatihi merak eediyorum valla
Evet çok merak ettiğim biri var
Kim kız , fatih deme bayılırım
Yok yok başkası da Fatih kim😅
Var merak ediyorum
Kim , fatih deme bayılıcam😅
Yoksa fatihi seven kız mı🥳🥳😅 şaka şaka
merak edersem mutlaka istediğimi alırım
Öyle mi
Neden sasırdın
Şaşırmadım sordum işte ya 😅
Hım tamam pardon
Var..
Kim peki, fatih deme bayılırım😅
Tabiki ettiklerim var bunlardan biri sensin.
Bence yaptık okadar okusana
Fırsatını bulsam seve seve sevgili olacaklarım da var
Merak ettiklerimle ilgili merakımı gideriyorum 😀
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş uzak durmak lazım
Merak ettiğim kimse yok şimdilik
Affedilmeyen diye biri vardı onu merak ediyorum. Ama gitti galiba
Merak ettiğim herhangi biri yok hayır.
Takip ettiğim bir kaç kişi var
Yok kimseyi merak etmiyorum niye edeyim aman
fazla merak iyi değildir
Merak ettiğim kimse yok
Hayır yok