Kişilik & Karakter Sitede sizin önemsediğiniz veya sizi önemseyen insanlar var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sitede sizin önemsediğiniz veya sizi önemseyen insanlar var mı? Sitede sizin önemsediğiniz veya sizi önemseyen insanlar var mı? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Önemsediğim insanlar var 1 0 Yorumla
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Elbette burada kıymet verdiğim 2-3 kişi var. Kaç yıllık arkadaşız. Hepsinin yeri ayrı. 1 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Önemsediğim var mı yok mu aradayım şimdilik😊 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen arafta kalmışın 😀 Yorumla heyasi +1 yıl Purgatory iyidir😅 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Evet var..Bazılarıyla iletişimim kopsa da.. 1 0 Yorumla
Nöropsikolog Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şu an sitede olmayan ve aşırı önemsediğim biri var evet 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Benim onemsedigim kisiler beni onemsiyormu bilmiyoreee 1 0 Yorumla
Pegan Takip Et Bilge Yaş: 111 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Eskiden vardı. Şu an bilmiyorum. Bazen siteye ara veriyorum 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hiç yok kimi önemsediysek, totosu rakım yaptı... 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Kulaklarını çekekmi Yorumla flaneurx +1 yıl Hı hı çek Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sen varsın canımın en içi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ohh çiçeğim 🌺 Yorumla
Hardcorebadgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Varsınız çok şükür 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 🌺 Hardcorebadgirl +1 yıl 🥰🥰
Sür_Realist Takip Et Xper 1 Yaş: 104 +1 yıl Buradan anlıyoruz kimler için nekadar önemli olduğumuzu 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet @Hardcorebadgirl aşkomm var 😍😍😍😍 2 3 Yorumla Hardcorebadgirl +1 yıl Ihım öhömm öhömm 😌kurban olurum ya😍 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Ben sana olaramm sen dur 😍😍😘 Yorumla Hardcorebadgirl +1 yıl Allahım seni korusun be aminn😍 Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Daha yeniyim zamanla 2 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman hoş geldiniz Yorumla tuğbaatuğba +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Geçmişte vardı, şu an yok.. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bir araya gelince varlar yoksa yoklar ((: 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Önemsediğim insanlar var
Elbette burada kıymet verdiğim 2-3 kişi var. Kaç yıllık arkadaşız. Hepsinin yeri ayrı.
Önemsediğim var mı yok mu aradayım şimdilik😊
Sen arafta kalmışın 😀
Purgatory iyidir😅
Evet var..
Bazılarıyla iletişimim kopsa da..
Şu an sitede olmayan ve aşırı önemsediğim biri var evet
Benim onemsedigim kisiler beni onemsiyormu bilmiyoreee
Eskiden vardı. Şu an bilmiyorum. Bazen siteye ara veriyorum
Hiç yok kimi önemsediysek, totosu rakım yaptı...
Kulaklarını çekekmi
Hı hı çek
Sen varsın canımın en içi
Ohh çiçeğim 🌺
Varsınız çok şükür
🌺
🥰🥰
Buradan anlıyoruz kimler için nekadar önemli olduğumuzu
Bunu demek için çok erken🙂
Evet @Hardcorebadgirl aşkomm var 😍😍😍😍
Ihım öhömm öhömm 😌kurban olurum ya😍
Ben sana olaramm sen dur 😍😍😘