3-5 aynı kişiye duygu besleyemezsin, 3-5 aynı kişiyle gelecek planı kuramazsın. Onun haricinde keza herkesin konuştuğu Belli başlı kişiler var zaten kimse ben kimseyle konuşmuyorum demesin bu yalana inanmam. ben açık açık söylüyorum zaten ben birkaç flörtüme, flörtöz yapıya sahibim, ama gerçekten sevgili olduğumda sevdiğim de hoşlandığımda aynı zamanda da karşılıklı olarak sevgi saygı gördüğümde daha farklı olur bazı şeyler o saatten sonra odağım hayatımda ki insan oluyor diye açıklama yapmıştım mesela. bana şunu demişlerdi ilk defa kabul eden bir kız gördüm falan filan... evet ben kabul ediyorum ama netlik istiyorum hayatımda sen bana net gel ben de sana net geleyim bitti. Bu hiç seç beğen gibi düşünülmesin; Çünkü mesela birisiyle konuşuyorsun güven vermiyor başka birisiyle konuşuyorsun mesajlara bakmıyor başka birisiyle konuşuyorsun ondaki rahatlık Konya ovası başka birisiyle konuşuyorsun direk cinsellik derken birden fazla insanla konuşmak bana çok yanlış gelmiyor o yüzden. aynı anda olmasa da yakın aralıklarla olabilir mesela. ama dediğim gibi karşındaki insanın netliği veyatta senin duyguların çok önemli bu noktada.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. özellikle bazı kızların yaptığı şeydir. kimisine göre karakterli olmaz bu gruptaki kızlar. bi de karşısındakini canım yerine koyuğunu bilmez. arkadaş kabak gibi ortada birden fazla kişiyle flörtleştiğin.. bu gruptaki insanlar gerçekten izledikleri filmlerden tükettikleri ürünlere kadar vasat ve popüler kültürcü tayfa oluyorlar.. yaptıkları iş de çoğunlukla yoğun olmayan , yorucu olmayan bi iştir ki bu sayede vakit bulurlar bu flört çokluğuna.
amaçları evlilik meraklarını gidermek de olabilir. yani cinsel amaçlı değil. malum yaş 25 i geçince kızların 30 a yaklaştıkça aman geri kaldım merveden aslından telaşı g* tlerini tutuşur.
bi de bu gruptakilerin en safı bile yani sevgili olduğu oğlan tarfından tekmeyi yiyen (kız hemen sevişmiştir oğlanla- canımsın gibi hemen güvenmiştir amacı sadece cinsellik olan herife) bu kimseler bile birden fazla kişiyle flörte başlar ki birinden tekme yersem ötekinden devam edeyim. amaçları evlilik çünkü.
uzun lafın kısası aynı anda birden fazla kişiyle flörtleşecek kapasite çoğunluk insanda yoktur. yani gerçekten niyeti o bir kişiyi aramaksa ve mecburen bu yolu izlemişse mesela.. doğru karar veremez. çünkü biz yapay zeka değiliz. analitik düşünüp işte a şıkkı daha iyi diyemeyiz. ama diyeceğini düşünür çoğu kimse. bu yüzden kendini masum haklı gösterirler. ama değilsiniz işte. neresinden tutsan da değilsiniz.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Aldatma değil diyebilirsin ama mesele sayıdan çok niyet. Eğer ortada net bir ilişki yoksa ve kimseye özel söz verilmediyse flört etmek teknik olarak yanlış sayılmaz. Ama üç dört kişiyle aynı anda yürütmek genelde ya kararsızlıktan ya da ilgi ihtiyacından olur. Kimseyi oyalamadan, beklenti oluşturup geri çekilmeden ilerlemek önemli. En kritik nokta dürüstlük. Biri seni tek görüyor sanırken sen seçenek yapıyorsan iş orada çirkinleşir. Netlik varsa sorun azalır, gizlilik varsa güven baştan zedelenir.
10 Yorumla
3 ayİnsanlar ile konuşurken öylesine konuştuğunu ve flörtöz bir yaklaşımın olduğunu açık açık söylüyorsan aldatma değildir bu karşı tarafın kabul ettiği bir çoklu ilişki biçimidir. Fakat insanla ile tek eşlilik adı altında çaktırmadan seni seviyorum ya da romantik dakikaların olduğu, maddi manevi paylaşımların olduğu bir ilişki yaşarken başkalarını da o kişinin haberi olmadan o ilişkiye uzaktan dahil etmek aldatmak ve karaktersizliktir. ilk söylediğim seçenekte ki gibi yaşıyorsan ilişkilerini ve ilişki yaşadığın kişiler biliyorsa bunu özgürsün senin tercihin ve yaşam biçimin. Ama öbür türlüsü çok rezilce be :)
41 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada mesele “normal mi”den çok, sen ne istiyorsun kısmı 💫 Eğer ortada netleşmiş bir ilişki yoksa, konuşma aşamasında birden fazla kişiyle flört etmek günümüzde çok da sıra dışı değil. Ama şunu unutma, herkes aynı rahatlıkta olmayabilir. Birine umut verip sonra ghostlamak kalp kırabilir 💔 Sen açık, net ve dürüstsen sorun azalır. Peki içinden biri daha ağır basıyor mu yoksa tamamen akışta mısın? 😌✨
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Dik omurga diye bi'şey var, herkese nasip olmuyor. Dik omurga sağlam karakter demek.
Normal değil.90 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
3 ayHiç normal değil karakter eğilimi yaşıyordur böyle bir tutum sergileyen biri..
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 3 ayNormal karşılayan varsa net karaktersizdir gözümde
70 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bana göre normal değil, bir kişi yetmiyor mu
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 3 ayHayır iğrençlik.
40 Yorumla Çok fazla erkek tarafından arzulanmak ilgi görmek
Sana cinsel istek duymaları hoşuna gidiyor
Bu yüzden tek kişi ile yetinmiyorsun
Bu tür şeyler çocuk yaşta yaşadığın travmadan dolayı da olabiliyor.
İlgi alaka eksikliği yaşamışsındır bunu tetikler ileride ve ortaya böyle bir şey çıkar Bir de tam tersi durum var aşırı ilgi alaka da yapar bunu şımarık büyümekle istediğimi parmağımda oynatırım herkes bana hayran gibi
Ama sonuçta etik değil düzgün sağlam bir erkek arkadaş bul düzenli bir ilişkin olsun Sonra da evlenir misin kısmet olursa diğer türlü evlenmen bile çok zorlaşır02 Yorumla
Soran3 ayPsikolog bile küçük bir bilgiden bu kadar saçmalık çıkartamaz tebrik ediyorum
Gizli Üye(25-29)3 ayNormal kız. Erkekler her şeyi yaparken hiç sorun yok, kız yapınca öğ pis kaka. Sevgili değilsin bir şey değilsin. Ben de öyle yapıyorum. Bir tanesi adam olsaydı netlik verseydi birinde kalsaydık. Merak etme o sana yazan erkolar da aynı anda bir sürü kızla daha konuşuyodur. Onlar aynısını yaparken biz tek bir flörte sadık kalıcak kadar enayi değiliz.
61 Yorumla
Soran3 ayAynen öyle flört ettikleri kızdanda sadılık beklemesinler
Hiç normal değil. Ileride sen evlendiğinde eşinde 3-4 kadınla görürşsün demi? Ne var ki? insanların duyguları ile oynayıp sonrada kimseye güvenilmiyor ayaklarını bırakın. Niyetiniz temiz olsun ki ah almayın. Lütfen böyle saçma sapan takıntıları normalleştirmeyin. Aldatmak düşüncede başlar.
18 Yorumla- 3 ay
Evlendiğinde diyorsun? Bu kız evli iken mi konuşuyor? Flört ile evlilik aynı şey ise her flört ettiğin erkeğin altına yatıver nasılsa kocanınkine yatmayacak mısın
- 3 ay
@SudeDwmir22 50 erkeğin şeyini ağzına almıs kız yorumu
- 3 ay
@Gevals ben hayatımda 50 erkeğin şeyinin ağza alındığını ilk defa senden duyuyorum. Onu yapan senin tanıdıkların herhalde. Dikkat et annen çıkmasın
- 3 ay
@SudeDwmir22 kadınların yüzde 90ı öyle
Soran3 ay@gevals bak ne dicem kadınlar madem öyle neden erkeklerle birlikte olmuyorsun
- 3 ay
@SudeDwmir22 Sude Hanım, üslubunuzu ve seçtiğiniz kelimeleri üzülerek okudum. 'Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevaptır anlayana' sözündeki gibi, seviyeyi bu kadar düşüren bir tartışmanın parçası olmayacağım. Ben fikirlerimi belirttim, ancak sizin verdiğiniz karşılıklar kişiliğinizi ve değer yargılarınızı yansıtıyor. İyi günler dilerim.
- 3 ay
Kısaca gerçekler işime gelmedi desenize?
3 ayHerhangi birine karşı his besliyorsan yaptığın yanlış. Ayrıca sevgili olduğun an diğerleriyle konuşmayı kesmen gerekir. Onlar yazıyor diye bir bahane olamaz, sevgili yaptım artık konuşmayalım demelisin. Flörtle arkadaş kalınmaz. Bunlara dikkat ediyorsan sorun yok.
04 Yorumla- 3 ay
Teşekkür ederim. Onun yerinde olsam böyle yapardım
Soran3 aySevgililik yoluna girdiğim hatta hoşlanmaya başladığım an diğerlerini engeliyorum
Aldatmak olmayabilir ama heves ucuran bır sey: bırıne verecegın enerjıyı uc dort kısıye bölüşmek. Ona sevınebılecekken diğeriyle kıyas etmeye kalkmak/ ugrasacakkan baskasına yorgunlugundan caba verememek vs ve uzat gıder. Muhtemelen hıcbırıyle olmaz gun sonunda. Olurss da cok saglam bı temel uzerıne kurulu olmaz
00 Yorumla
3 ayDoğru kişiyi bulmak falan demişsin doğru kişiyi bulurken sen doğru kalıyor musun veya doğru kişiyi hakkediyor musun bir kaç kişi ile aynı anda görüşmek bence insanları nesneleştirmek aç gözlü bir tavır amacınızın ciddi ilişki olduğunu da düşünmüyorum kendinizi eyliyorsunuz
00 YorumlaAsla normal degil, sonuçta aranızda duygusal bir şey gelişiyor. Aldatmak sadece cinsel olarak yapılan bir eylem degildir. Sen dışarda birinin fizigine baktıgın zaman vucudu çok güzel diyip baktıgın zaman göz zinası yapmış olursun. Buda aldatmak sayılır. Mümkünse karşı cinsle göz göze bile gelmeyin teşekkürler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence normal özellikle kadınlar için. Kadınlar daha seçici olmak zorunda, daha dikkatli olmak zorunda ve karar vermeden önce gerçekten iyi anlamaları gerekir. Bu sebeple birkaç kişiyi denemeleri, anlamaya çalışmalari normal
23 Yorumla
Soran3 ayEvet işte
- 3 ay
Siz dürüst davranıp yazmışsınız. Kendinizi köyü hissetmeyin, anlayana kadar da görüşün. Zaten insan yaşadıkça tecrübe kazanıyor, insanları daha iyi tanıyor. Benim eşim de benimle beraber başka birisi ile gorusuyormus, beni tercih etmiş. Ama evlendikten sonra da aklı kalmasın diye sonradan görüştüler ozaman emin oldu
Gizli Üye(25-29)3 ayŞunu söyleyeyim: eğer gerçekten aşk istiyorsan tecrübeyle sabittir ki ordan kesinlikle aşık olacagin insan çıkmaz.
Aşk tek bir kişiye duyulan bir şey. Şu anda travman olabilir başka bir şey olabilir zamana ihtiyacın vardır, konusmanda mahsur da yok ama gerçek anlamda aşk istiyorsan bu mümkün değil bu şartlarda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 3 ayBenim için aldatmaktır bu. Ve böyle birisi asla hayatıma giremez. Kişinin kumaşı böyle anlarda belli olur.
33 Yorumla
Soran3 ay0 alaka kimseye yemin etmiyorsun söz vermiyorsun belki 1 gün konuşucaksın belki 2 gün sevgilin olmayan bir erkeğe güven borçlu değilsin
- 3 ay
Sevgili olmak amacıyla görüşülüyor değil mi? Birbirine yürürsün falan. Basbayağı aldatmak.
- 3 ay
Flörtleşmek gayette umut vermektir.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
3 ayNormal değil ama flört olayi da cok ciddiye alınacak bir mesele değil
Sevgili degilsin bir sey degilsin yeni tanıştığın birisi özel hayatina karisamaz
Fakat bu uzun süreli bir flört ise. neden sevgili olmuyorsun diye sorarlar10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 ay
Motorun kac cc?
06 Yorumla
Soran3 ay600 cc
- 3 ay
![3-4 kişiyle birden flörtleşmek normal mi?]()
1000 olsaydi binerdik
Soran3 ayEhliyetin yoktur maganda gibi kullanıyorsundur vermeyiz hocam
- 3 ay
Saglam motora sakin binmek enayiliktir.
Soran3 ayCezayı yersin o zaman reis
- 3 ay
Cezadan korksaydik nefes almazdik.
- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
3 aykarşı taraftan birinin bana bariz ilgisi varsa sadece onunla konuşurdum, onun haricinde böyle bi durum yoksa konuşulabilir ama bir şey hissettiğinde diğerleriyle iletişimi kesmek gerekir bence
01 Yorumla
Soran3 ayZaten öyle doğru kişiyi bulmakla alakalı benim dediğim
3 ayBana göre iğrenç bir şey bunu yapan da doğru bulanda hayatı boyunca güven sorunu yaşayacak insanlardır çoğunun hayatı mantık üzerine olur ileride de.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
3 ayadı konmuş ilişkin yoksa normal anasını satıyım 😆 birbirlerine karıştırmadığın sürece sorun yok 👌🏻 ama birinde karar kıldığında öbürlerine yol vereceksinnn
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
3 ayBu flörtleşme değil ki cepte görmek ve yazık yani insanlarının duygularıyla oynamak günah yapılmaması lazım ama işte yapanlar var, yapanlar var sa vebalini alır yani.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Değil, hiçbir zaman anlam veremedim buna.
Kaldı ki, böyle olan arkadaşlarımla olan iletişimimi kestim.
Biriyle görüşüyorsanız diğer kişiyi gözden çıkarmalısınız, bunda da açgözlü olmayın bir zahmet.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aynen normal buluyorum bence herkesin kendi sınırını bilmesi lazım ama aynı anda birkaç kişiyle konuşmak biraz karışık olabilir sonra anlamsız durumlarla karşılaşırsın
00 YorumlaAldatmak karşındaki bi insanı kandırmak demektir özetle. 4 kişinin birbirinden haberi olmaması elbette onları yalanlara boğmak demektir.. o yüzden fazla biraz gibi sanki..
00 Yorumla
3 ayKimle olursa artık mantığı aslında ilk başta kendinizi aldatmak oluyor ve kendini aldatan da kimseye sadık kalamaz. Aynı anda bir çok kişiyle görüşülmesi ahlak dışıdır bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Flört çıkalı ilişkilerin içi boşaldi eskiden ne güzelmis benimle çıkar mısın çok daha samimiymiş..
10 YorumlaHani biri hasta olur geç uyanır bir akrabası falan ölür 5. şart bence neticede canım istediğinde okey oynamicaksam ne yapayım o kadar kişiyi dimi canım:)
00 Yorumla
3 ayFlört olabilir ama başkalarıyla görüştüğünü bilmeliyim. Eğer iş flörtten öteye geçecekse diğerleriyle görüşmeyi kesmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayAllah'ım yıllardır bir adama aşığım ama onu kendime ne yaptıysam aşık edemedim ve hala da seviyorum onu KS deki bacilarim 3 4 kişiyle flörtleşmekten bahsediyor
13 Yorumla
Soran3 ayAşkım bizde aşık olduk valla 2 yıl aynı adama takıntılı kaldım ama geçiyor gidiyo insan törpülemeceği onunla uyumlu birini arıyor ki bu çok zor
Cevap sahibi3 ayÇocukla aynı köyde yaşıyoruz her gün görüyorum maalesef geçmiyor. Geçen ay 35 gün İstanbul'da kaldım. Artık aklıma bile gelmiyordu. Bı baktım o da İstanbul'a gelmiş her yerde karşıma çıkıyor unutamıyorum😭
Soran3 ayKarşına çıkmayınca unutacaksın veya hayatına yeni birini alınca
3 ay10 Yorumla
3 aySadece. Konusmak? Sadece konusan. Flortlesmis olmazki? Sen sadece. normal bir konuda konusmussan. seninki flort degil ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
3 ayBirçok türü olmakla birlikte en meşhur olanı Mut diye bilinen bir peynir türüdür bu davranış. Aksini iddia edene de diyecek bir şey yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değil tabiki de bir erkek senle beraber 2 kızla görüşmeye kabul edersen 3-4 kişiyle görüşebilirsin
00 Yorumla
3 ayBana aykırı istesem bile yapamam konuştuğum kişi dışında kimse ilgimi çekmez tüm ilgimi ancak bir kişiye verebilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
3 ayBuna tabak çevirmece denir. Karwr kıldıktan sonra bire inebilir. Ama emin ol sen de onların listesinde 4 kişiden birisindir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
3 ayZinanın adını aşk koymuşlar utanmadan bide kılıf uydurmuşlar adına flortleşme demişler... Ulan sizler ne midesiz insanlarız..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 3 ayBirden fazla kişiyle konuşuyorsan hiçbirini sevmiyorsundur, odaklanamazsın ayrıca tanıyamazsın. Sonuç olarak tamamen zaman kaybı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
3 ayHer insan ilişkisinde en önem verdiğim şey her şeyden önce betlik ve dürüstlüktür. Bu tarz şeyleri hiç sevmem.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 aySenin gibi konuştuklarında yapıyor ise ve sen bunu kabul ediyorsan ilerde de bu böyle devam eder ve birliktelik gurup yapmaya doner
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayHahaaha kimle olursa ha. Konusarak bulamazsin dogru olani. Kimseyle konusmasanda bulursun. İlgi ihtiyacini onune gelenle karsila ama hicbiri seni sevmiyor haberin olsun. Kendi ozguvenini gelistirmezsen boyle gider hep.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
3 ayNormal olsa burada sormazdın. Demek ki sana da içten içe normal gelmemiş.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayBenim kimseyle konusasım gelmiyor 3-4 kişiyle ne konusuyorlar
10 Yorumla
3 ayHayır, normal değil. 4 5 tane daha flörtleşecek birini bul.
10 Yorumla
3 ayKimine göre normal, kimine göre anormal, bana göre anormalden de öte🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u 3 ay3 tane daha olsun 7 kişi olsun bir danaya ortak girin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayCiddi. Bir nokta yoksa.. Arkadaşla Flört arası bir sohbet olabilr
01 Yorumla- 3 ay
Kaç yaşındasın sen
3 ayİnsan bir kişiye odaklanır bu kadar kişiyle konuşmak sağlıklı değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 100mtlik flört koşusu oluşturmuşsun başaran seninle date çıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayMilletin lafını ağzına tıkayacaksan neden görüşlerini soruyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Flörtöz olmak güzel bence bu yaşta çıtır cesur ve aksiyon dolusun
00 YorumlaKadınların erkekler tek kişiyle konuşmasını isterken yüzsüz olmaları da komik
00 Yorumla
3 ayYa ne varmış ben günde yüz kişiyle yazışıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayBende öyleyim ama bu flört değil benim ki. Normal konuşma. Akışına göre biriyle adını koyuo diğerlerini eliycem. Böylece kimseyi aldatmamis olacam 🙂😅😆
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
3 ayHayır kesinlikle normal değil şöyle düşün aynısını sevgilin sana yapsa hoşuna gider mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayBirden fazlaysa hiçbirine bir şey hissetmiyorsun demektir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
3 ayHey ALLAH'ım ya. Ne günlere, nasıl insanlara kaldık.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Hayır değil. İnsanın bir kere o kadar vakti olmamalı. Öte yandan etik bulmuyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
3 ayEgo tatmini icin yapiyorsun sadece normal degil dogru hic degil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayMaşallah hepsine nasıl yetişiyorsun la ben bi tane olunca konuşurken kafam kaldırmıyor
00 Yorumla
3 ay"aldatmak değil ki konuşuyorum sadeceee" olayı yumuşatam b. oktan sebep bulam, inanam.
00 Yorumla- Devamını Gör (202)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat