Çok yoruldum çünkü olmadı ne yapayım temiz olsan karakterli olsan hiçbir şey yaramıyor kimse seni sevemiyor ya da seni sevenlerde bir sorun oluyor
3 ay
Cevap
11Cevap
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil beklentilerimiz arttı
Bekleti ahlaklı olması ve zor olduğu için bulamih işte
O zaman bekleyeceksin yanlış kişilerle karşılaşmışsın doğrusu için nasibini bekle
yalnızlıktan memnunsan arama ama yalnızlıgı sevmiyorsan ara ileride bulman daha zor olur
Hayır evlenmen daha iyi nüfus artış hızı düşük olduğu icin
Çok istemek bir nevi sıkıntı akışına bırakmak gerekir her şeyi
Arama hepsi kanı bozuk çıkıyor. Seviyorum diyene bir yüzünü çevirdin mi sonra düşmanın oluyor
karsina cikanlar nasildi peki
S*pk zihniyetli sadece bedenime ulaşmak bu kadar
Ben bilsem yanlış insnalar tanır miyim hiç 1 tane Allah rızası için doğru insan çıkmadı karşıma aldatıldım bırakıldım bedenimi sunmadim diye bırakıldım anlamıyorum kime ne yanlışım oldu benim
Sevdiğin değilde seni sevene şans vermek gerekiyormuş
Peki ya benim içm ona sinmiyor sa beni sevdiğini söylüyordu instadan kıza takip attigni gördüm sonra ben başka hesaptan istek attım kabul edip geri döndü bu nasıl iş
Seviyorum diyen demedim cidden seven dedim
Yok ki
Kendini tarif etsene biraz boyunu işini vs vs anlat bı
Bize denk gelmiyor ki böylesi
Evlenmek bir şey değil
Bie gün karşına biri çıkar bebeğim
Demek ki güzel değilsin
Güzel olmayan bir çok kişinin evli olduğunu gördüm beygendi bunun tiple alakası yok kız çirkin bir kız değilim boyum 175 54 kiloyum
Boy kilo oranı güzelde tip yok demek ki
Neden hep sorun arama derdindesiniz ya da bir kusur arama derdindesiniz yüzüme bakamayacak kadar kötü bir tipim yok benim saçma sapan konuşup da insanın canını sıkmayın
İşin varsa gerek yok
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarından o kadar yorulduğun belli ki… İnsan gerçekten iyi niyetliyken karşılık bulamamak çok yıpratıyor, kalp düşüyor resmen 💔 Ama 27 daha yolun başı be güzelim. Birini aramamak bazen güçtür, “kendimi seçiyorum” demektir. Aşk kovalandıkça saklanıyor zaten. Sen temiz kalbinden vazgeçme, sadece odağını biraz kendine çevir 💫 Sence kalbin mi yoruldu yoksa umudun mu azaldı?