+1 yılİnsanın ailesinin olması önemli hocam. Senin eğer kardeşlerin filan varsa ve yakınında iseler evlenmemiş olman o kadar da önemli değil ama annen baban dışında kimsen pek yoksa evlenmen iyi olur. Çünkü onlar da ölünce yalnız kalacaksın. Eller senin ne durumda olduğunu umursamaz, aile önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEh evlen artık. Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıldert etmemelisin umarım senden küçük biride olsa yaş olarak asla yaşına aldanma kendimden biliyorum 26 yaşında 40 yaşında ki adamı gömüyorum düşüncelerimle hareketlerimle demem o ki saçlarına gözlerine kıyamayacak biri elbet çıkacak karşına
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım insallah 😉🙂
+1 yılDeğil güzelim ben de 32yim hiç evlenmedim. Hayat bu kariyerlere odaklanmış geçip gidiyoruz. Bir gün ölüp gideceğiz fani boş beleş hayatımızdan çok takmamak gerek olursa olur olmazsa olmaz belki hayırlısı budur bilemeyiz. Tanrı bilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence önemli olan mutlu olman mutluysan sorun yok
00 Yorumla
+1 yılMerhaba.
İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama gönül işlerinde acele etmek doğru değil çünkü önemli olan doğru insanı bulmak, ondan önce doğru olmak şart sabrınızı koruyarak yaşamaya devam etmelisiniz nihayetinde yarınların neler getireceğini bilemeyiz dik durarak önünüze bakarak ilerleyin umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın, bu durumda olan siz değilsiniz yaşayıp göreceğiz şu hayatın her bir alanında mücadele var evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur, ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor güzellikler zorluklara göğüs gerdikten sonra ortaya çıkar, bunun bilincinde olmak lazım.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatini baskalari icin yasamak kadar sacma birsey olamaz. Insan sadece eylemsizlikten mutsuz olurmus yani hicbir yapmadan yasarsa mutsuz olurmus. Evliligi basari olarak gormemen gerekir. Her evli cift mutlu degil. Evlenmek istiyorsan evlen ama istemedigin birseyi sirf millet ne der diye yapma. Hayat senin hayatin bunu dert edip etmemekte sana kalmis. Evlenmeyi istiyor musun? Istemiyor musun? Hedeflerin neler bunlara karar vermelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılSeninle aynı fikirde olduğum icin hala bekarim 😄
Istiyorum elalem icin degil anne olmayi arzuluyorum dogru bir adamla keyifle yaşamayı vs.. hossetmeyi de ozledim cunku 4,5 yıldir yalnizim.
Hayır bu senin seçimin ve tercihin evliliğin güzel yönlerini kaçırdın kötü yönlerinden kurtuldun belki de kaderi ama bekarlığın da güzel yönlerini yaşıyorsun. Belki anlaşamayıp ayrılacaktın ki bu şekil arkadaşımız çok ve sıkıntılı günler yaşayacaktın. İçinde bulunduğun evli bekar farketmez anın güzelliğini yaşa, birgün belki kalbini çalan biri çıkar👏🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılInandiğim adam bulur belki insallah olsun 😉😊
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenin seçilimin . biz karışamayız.
ama bünye silkelenmek ister doğal seleksiyon yani.
hallediyorum ben zaten diyorsan , biz karışamayız.
10 Yorumla
+1 yılBunu evlenince goreceksin, ne soylesek tam dogru olmaz, mesela evlenip kocani evliligi cok seversen, evlenmedigin onceki yillar icin cok pisman olursun, ama evlenip kotu bir evlilik gecirirsende pisman olursun🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse pisman olmasın ☺
+1 yılOlabilir ne derler kısmetten öte yol yok. Tabiki evlenip çocuk yapsan iyi olur yaş daha fazla ilerlemeden. Ama herşeyin hayırlısı.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik çok ciddi bir karar. Bu yaşına kadar evlenmemiş olman, evde kaldığın anlamına gelmez. Kendine uygun birisini bulmadığın için risk almamışsın. Kendi adına sevinmelisin.
14 Yorumla
Soran+1 yılCidden oyle herkes guzelsin yasini gostermiyorsun niye evlenmedin niye bejarsin niye biri yok diye bunaltıyorlar. Oysa bu ciddi karar dogru insan beni bulmadi henuz.
- +1 yıl
Herşeye karışırlar. Evlenirsin "ee ne zaman çocuk yapıyorsunuz" demeler başlar. Anlaşamaz kendi iyiliğini düşündüğün için boşanırsın, saçma sapan konuşurlar. Toplumdan sıyrılmak lazım özel hayat konusunda.
Soran+1 yılKeşke bunu başarabilsek
- +1 yıl
Yine yapabilirsin. Kendine, mutluluğuna odaklan.
+1 yılSen nasıl hissediyorsan, odur sonucu..
Kimin ne düşündüğü önemli değil bu konuda..01 Yorumla
Soran+1 yılIste oyle bir toplum ve ailede buyumuyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBenim nacizane fikrim, bu yaşına kadar evlenmediysen hem kazanmış hem kaybetmiş olacağın yönünde. Büyük oranda senin ve çevrendekilerin bakış açısına da bağlı. Bir şeyler kazanmak istiyorsak genelde bir şeyler feda etmemiz de gerekir.
00 Yorumla evlilik; bekarlarin tadına bakmak için cabaladiklari, evlilerin ise tatdiktan sonra çıkarmaya yer aradıkları bir yemektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılIcimi kararttın 😅
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. hayır dert etme öncelikle kimin hangi yasta evlenecegi belli olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
herseyin hayırlısı lazım kimi 20 sinde kimi 30 unda kimi kırkında evlenir
kimi zaman hiç evlenmemek iyidir olumsuz yanlış kişi ile olmaktansa
ayrıca mutlulugun esin makamın mevkinin maddi manevi herseyin ne zaman insana denk gelecegi bilinmez
bak prens charles azraili beklerken 76 yasından sonra kral oldu umutsuz olmamak lazım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBen de 38 yaşındayım. Evlenmedim. Bu evlilik konusunun gerçekten şans olduğuna inanıyorum. Bir eksiklik ya da dert edilecek kadar kafaya takılacak bir konu da değil. Sadece aradığını bulamamışsındır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAile kurmak önemlidir ama bunu isteyen kişiler için bu böyledir. Bunun eksiklik olup olmadığına siz karar vereceksiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılEksiklik gibi degil de aile duzen bir adami sevmek anne olmak doğru insanla niye yaşanmasın guzel duygular..
- +1 yıl
O zaman evlenmeye bakın. Eskisi gibi değil yani eskiden sizin yaşınızdakiler çoktan evlenmiş oluyordu ama artık hem ekonomik şartlar değişti hem de insan ömrü uzadı. Halen evlenebilir ve çocuk sahibi olabilirsiniz.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiç dert etme kaybettiğin bir şey yok canım. Evlilerin çoğu mutlu değil içine girmeden dışardan anlayamazsın. 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama kıyaslamiyorum kimseyle kendimi artı belki benim hikayem cok guzel olacak..
- +1 yıl
Hmm. Sen evliliği kabullenmişsin ve istiyorsun. O zaman sana bir tecrübeli abi nasihatı. Tabi ki senin hikayen en güzeli olabilir. Ama bu tesadüf ile değil, dikkatli ve titizce doğru kişiyi seçerek doğru karar vermekle olur. Bunu da ruh, kalp, akıl ve ten uyumunu birlikte sağlaya bilirsen başarabilirsin canım. Sana şimdiden kolay gelsin. Acele etme, kimseye kulak asma, doğru kişiyle en mutlu sen olabilirdin. Şimdiden bir yastıkta kocayın, mutluluğunuz daim olsun. 😎
Soran+1 yılDuygular yogun olunca mantık kapıdan çıkiveriyor yaş kac olursa olsun.. umarim:)
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Dert etme arkadaşım, her nasip vaktine esirdir derler
12 Yorumla
Soran+1 yıl😊🤞
34 yaşındayım bende hiç evlenmedim sorunda etmiyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Günlerin dolu dolu geçiyor ise neden dert edeceksin ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılAnne olma evresine gecsek fena olmaz mi hani 😍 yani sevdigin adamin koynunda iyanmak hı..
Soran+1 yılSana evlilik teklif etmedim sakin 😂😄
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılAksine kazanç ama sen farkında değilsin. Yalnızlık sultanlik her daim emin ol...
04 Yorumla
Soran+1 yılHerjesin evliligi kotu degil herkes de aynı degil. Napalım uremeyelim dost hayatı yasayalım o bitince digeriyle hoop yataga. Oyle mi bu mu sultanlık.
- +1 yıl
Yalnızlık dedim sultanlık, yatak değiştiren fahis. likten bahsetmedim. Sadakat çok çok önemli bulursan😉ki bulsaydin şimdiye kadar bekar olmazdın... Adamlık aramayla bulunacak gibi değil, hemde yanında kalbini titretecek gönül bağı olan kişiye ulaşmak öyle kolay değil...
- +1 yıl
Ayrıca tüm yorumları da verdiğin cevapları da okudum, sırf üreme içgüdüsü sana hata yaptırır bunu unutma, çocuk için zaten evlenilmez, evlilik iki kişiliktir öncelikle. Çocuk uğruna kendine yazık edersin
Soran+1 yılAynı fikirdeyiz aslında. Tam da bu yüzden bekarım. Duzgun sorumluluk sahibi sadık gecinmeye meyilli kolay keyifli cocuklarimin babası olacak biriyle karşilasmadigim icin henuz. Dedigin gibi olsa coktan evlenmis boy boy dogurmuş olurdum 😅 evlilik budalasi ya da dogurmaya endeksli olsaydım ohoo.. o yuzden hayirlisı. Erkeklere guvensizligim var evet ama herkesi de aynı kefeye koyup kendini ıssızlaştirmak da dogru degil hayirlı insanlar ciksin yolumuza.
- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılYoo bence keyfine bakıp tadını çıkarmalısn bu durumun evlilik boş iş
02 Yorumla
Soran+1 yılAma zaten bekarlıgı yaşadım gezdim tozdum giydim... anne olmayı iatiyorum herkesin tercihleri istekleri farkli tabi.
- +1 yıl
Sende haklısın tabi
+1 yılilla evlenmek zorunda değilsiniz kaldı ki nasip kısmet işi bunlar. evlilik bir marifet ya da evlenmemek bir eksiklik değildir.
00 Yorumla
+1 yılneden eksiklik olsun ki.. anlaşabileceğiniz biri denk gelmemiştir böyle düşünmek lazım bence
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet inandıgim biri olmadı
- +1 yıl
aynen bu yüzden bence hayatta mutluysanız bundan daha önemlisi yoktur
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaş ve bu soru bir yerden tanıdık geldi.
Acaba beni tarif etmiş olabilir misiniz?02 Yorumla
Soran+1 yılCogu kisi bu durumda evet :)
- +1 yıl
Ülke nerde ki bizim farklı olmamış şaşırtmasın insanoglunu.
+1 yılevet hemde çok bak en bekar burada bekliyorum evlen gel hayatını yaşa ömür boyu tatil mutlu huzurlu varmısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYooo neyi dert ediyorsun azıcık aşın ağrısız basın koca kahrı mi cekeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılDegil de insan o duygulari da yasamak istiyor anne olmayı vs..
- +1 yıl
Amannnn bu devirde hepsi dert kanka takma kafana valla çok rahat
+1 yılKısmetinde yoksa evlilik ömür boyu dert etsen de nafile.
01 Yorumla
Soran+1 yılHeryerden kısmetim çıkiyor da ben guvensizim ve cidden tanınaya deger biri yok artik
+1 yılCinsel ihtiyaçlarin sorun olmuyosa veya anne olmayi dusunmuyosan bence dert degil
02 Yorumla
Soran+1 yılAnne olmayı istiyorum
- +1 yıl
Bunun icin evlilik gerekiyor maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Hayır tabikide bidaha gelsem dünyaya yapacağım tek şey evlenmemek
14 Yorumla- +1 yıl
Cok cekmis gibisin
- +1 yıl
Sinav bittimi devam ediyormu
Birinin sizi tamamlamasına ihtiyaç duyuyor musunuz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. hiç hormonlarında mı sinyal vermedi cocuk yapmak sevişmek ne bilim bir erkegi istemen gibi
00 YorumlaEvlilik kısmet işidir sen de herkes gibi bir gün evleneceksin
00 YorumlaBence etmelisin evlenip mutlu olmak senin de hakkın
00 Yorumla
+1 yılSen dert etmiyorsan ailen ve çevren sen yokken saçma sapan konuşuyordur hakkında zaten
00 Yorumla
+1 yılVallahi bence bu saatten sonra hiç evlenme zaten başını Bela alırsın
00 YorumlaSen halinden memnunsan neden eksiklik olsun?
00 YorumlaDert etmeye gerek yok. istersen evlenebilirsin,
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılmutlu isen sorun yok. herkes evlenecek diye bir şey yok. dilediğin gibi yaşa
00 Yorumla Bence o kadar kafaya takmamak lazım olsa iyi olurdu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Etmiş olsaydın şimdiye kadar dert etmiş olman lazımdı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışan bir insansan kaybettiğin bişi yok çalıştığın yerden bulursun birisini
00 Yorumla Kafaya takılacak bisey değil
Olursa olsun olmazsa olmazsın
00 Yorumla
+1 yılEvlenip ne yapacan ki bence bekarlık bazen çok daha güzel
00 Yorumla
+1 yılKişisel olarak problem etmiyorsanız sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılben de aynı durumdayım.
dert etmeye başladım gibi... :)05 Yorumla
Soran+1 yılErkekler pek sorun etmiyor yaşı geçse de
- +1 yıl
yok canım kim demiş.
içimden bir ses buram buram bağırıyor artık evlen diye ama :) - +1 yıl
ama işte ''o kişi'' ' ye rastlayamama sorunsalı diyelim :)
Soran+1 yılBen de anne olmaya cok hazirım ama yook 😅
- +1 yıl
gerçekten mi?
Hayır bence asla dert etme rabbim illa ki nasip kısmet eder dua et sabırlı ol
41 Yorumla
Soran+1 yıl❤🌹
Gizli Üye(25-29)+1 yıl37 yasindasin ama evlilik gibi önemki bir karari baskalarina ki soruyorsun? Kendinle konuş
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 5 yıldır yogunlastim bu konuya ondan oncesi rahattım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe işi yapıyorsun okudunuz mu o yüzden mi böyle oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılCalışiyorum
Sanırım yaşımdan genç goatermem etkili oldu nasılsa olur kucuk de duruyorum gencim guzelim diye diye evde kaldık :))
Cevap sahibi+1 yılUzun bi ilişkin oldu mu daha önce
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu bir eksiklik değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yapma hariç herşeyi yaşamış isen sıkınt yok senin hayatın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. evlenmedin iyi de, fiziken de mi hiç ilişki yaşamadın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence eksiklik cocuğun yok ne zaman yapackasın sıkıntı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılNeden dert ediyosu. Özgürsün ne hesap veriyorsun nede bir sorumluluğun var bence senden iyisi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama sen istemiyor musun mesela bir kadını deli gibi sevip çocuk yapmayı baba olmayı.. dunyadan bu duyguları yasamadan göcelim mi?
- +1 yıl
Walla hiç tavsiye etmem ben yaşadım büyük sorunlarla dolu huzursuzluk mutsuzluk heryerin dert istek
Saçmalama bence eksiklik degil mantıklı bence bundan sonrada tutkulu aşk evliligi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ya duam bu.
+1 yılHayat senin, milleti boş ver, istiyorsan evlenirsin biriyle
00 Yorumla
+1 yılBebek istemezsen sıkıntın yok. Bu yaştan sonra kadın için imkansız gibi
00 YorumlaBence dert etme gerek yok doğru kişinin hangi yaşta geleceği belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır bence kısmetin çıkar istersen tanıştırayım seni biriyle
00 Yorumla
+1 yılBence değil. Sen hayatından memnunsan önemli olan o.
00 YorumlaYooo değil. Ben de gelecekteki senim.😁
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle dedi ve evlendi olur kesin 😄😅
+1 yılBekarlık sultanliktir
02 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar 😅
- +1 yıl
Havada giden mermiysek toprağa düşene kadar.
- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat