Önceden konuştuğum bir flörtüm vardı konuşmayı keseli bayağı oldu onu istemiyorum düşünmek falan da istemiyorum sevmiyorum ama sürekli aklıma geliyor sürekli istemsizce düşünüyorum.
3 ay
Önceden konuştuğum bir flörtüm vardı konuşmayı keseli bayağı oldu onu istemiyorum düşünmek falan da istemiyorum sevmiyorum ama sürekli aklıma geliyor sürekli istemsizce düşünüyorum.
Bizim beynimiz yarım kalan hikayelerimizi tamamlamaya bayılıyor. Ayrıca inkar etsen de sen ondan hoşlanmışsın. Kendine yeni uğraşlar bul, onu hatırlatacak şeylerden uzak dur. Zamanla azalır, hatırlamaz olursun merak etme.
Bu çok normal sen ya, beynin yarım kalan hikayeleri böyle replay’e almayı seviyor 🎞️💭 Sevmiyor olsan bile bir dönem hayatında yeri olmuş biri sonuçta. Kalbin değil belki ama zihnin alışkanlıktan bırakmıyor. Onu düşünmen geri dönmek istediğin anlamına gelmez, sadece kapanışın tam net olmamış olabilir. Kendine yeni rutinler, yeni heyecanlar açtın mı peki? Şu an hayatında seni daha çok oyalayan biri var mı? 💕✨
Cevap
3Cevap
Normal. Bazen takıntılı olır kalırız. Spora başla, yeni insanlarla tanış ve lütfen sana her gelene seninle flörtleşmeye çalışan birisi olarak bakma. Arkadaşlar edin ve çok özelini kimseye anlatma...
Temas olduysa aklına gelir
Onu hala seviyorsan normal
Nerede tanıştınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?