Karalı yerde ismim soyismim var. Beni soran 'kişiyi' tanımıyorum. 'sorduğu kişi' toplamda 10 yıldır tanıdığım birisi. 5-6 yıl arkadaşlık kurduk sonra bana aşık olduğunu söyleyince görüşmeyi kestik. Yaklaşık 4 yıl oldu. Aramızdan bahsettiği gibi bir şey geçmedi zaten takıldığım nokta da tam olarak bu. Ben şey düşündüm beni soran benden hoşlanmış zamanında bu kişiyle de arkadaş olduğumuzu öğrenince ona sormuş.(sizce?) Bana ss'i atan kişi başka birisi zaten. Dünden beri aşırı sinirliyim hepsinin yaptığı çok yanlış geldi bana. Ayrıca insan 4 yıldır görüşmediği birisi hakkında böyle konuşmaz bu arada aq birde yalan söylüyor
Bazı Erkekler neden istenmediğinde kabullenmiyor ya da yalan söylüyor?
Erkeğe has bir şey değil bu. Kadınların çoğu da eski sevgilisine karşı hala hisler besliyor. Karaktersiz insan her yerde aynı ya. Hayırdan anlamayan saygısız insanlara tahammülüm yok. Olmaz diyorsun yüzsüz gibi ısrar ediyorlar. Engelle her yerden gitsin. Engel atmazsan kendini bir cacık sanıyorlar, fikri değişmiştir diyip aylar sonra yıllar sonra boşluğa düştüklerinde sapık gibi yine yazıyorlar.
Şöyle engelliydi zaten kendisi inanın bu tip insanlarla sohbetim maks 2 satır. Fakat mesela hayatlarında olmasam da beni bir şekilde buluyorlar dört yıl olmuş. Siz mesela benim bir dönem hayatımda olsanız dört yıl sonra bir şekilde isminizi duysam Bir dönem arkadaştık der geçerim maksimum olması gereken budur. Adımı f@ahıse gibi anlatmasına gerek yok, zaten bahsedildiği gibi bir durum söz konusu değil, hadi bahsettiği gibi olsun gene haklı değil.
niye başarıslığını kabul etsin yalan söyleyip şişinmek varken? acı ama gerçek çoğu erkek özellikle de mevzu kadınlarsa bol bol yalan söyler, yaşandı bişiler sana gelmez gibi bi laf etmesi hem kendi egosunu okşamış hem de karşıda ki herife bu kız yollu mesajı vererek başka erkeğin yolunu tıkamış. hem akıllıca hem iğrenç.
Gerçekten iğrenç o kadar haklısın ki. Nefret ediyorum artık insanlardan. Muhtemelen başka bir erkeğin beni sormasını kaldıramadı çünkü zamanda red yedi.
evet gururu incinmiştir, ama dürüst olayım çoğu erkek için reddedilmiş olmak çok bişey ifade etmez, sırf ona evet demedin diye kafasında onun olmaktan çıkmış olmazsın yani.
Gülxər, sinirlenmen o kadar normal ki anlatamam 💔✨ 4 yıldır görüşmediğin birinin hâlâ senin adını olayın içine katması resmen ego meselesi gibi duruyor. Bazı erkekler “istenmedim” gerçeğini yediremiyor, o yüzden hikâyeyi kendince değiştirip sanki bir şey yaşanmış gibi anlatabiliyor. Bu tamamen onun olgunluk seviyesiyle ilgili, seninle değil 😌
Bence burada önemli olan senin netliğin. İçin rahat çünkü ortada bir şey yok. Peki o kişiye dönüp bir şey demeyi düşünüyor musun yoksa tamamen görmezden mi geleceksin? 💭✨
Tamamda ben tanımıyorum Soran kişiyi zaten onu belirttim ya. Keza zaten umrumda değil hayatımda kimseyi istemiyorum doğruluk payı olsa da sonuçta yalan olma ihtimali de var bu sebepten dolayı komple kestirip atmak çok saçma değilmi
Cevap sahibi
4 ay
Hayır değil. Asla şüphe kaldırmaz bazı meseleler.
Cevap sahibi
4 ay
Pire için değil yorgan komple ev köy yakılır gerekirse.