Dış görünüşü ilk başta kriterlerinize uygun bulmadığınız biri, sergilediği karakter ve yaydığı aura ile sizi kendine bağlayan bir iz bırakabilir mi? Yoksa her şey ilk bakıştaki o görsel etkiden mi ibarettir?

Dış görünüşü ilk başta kriterlerinize uygun bulmadığınız biri, sergilediği karakter ve yaydığı aura ile sizi kendine bağlayan bir iz bırakabilir mi? Yoksa her şey ilk bakıştaki o görsel etkiden mi ibarettir?

Evet.
Çünkü iç dünyası güzel olanın verdiği mutluluk ve huzur da yüksek.
Ben eşimi ilk başta beğenmemiştim. Ama 1 fırsat daha verdim kendime, bir daha görüşmekten bir şey olmaz dedim. Bugünse dünyada tek yaşayan kadın oymuş gibi seviyorum.
İnsanın fikirleri değişiyor ve iç dünyası güzel olanın dış dünyası da mükemmel oluyor.
Genelde kadınlar tipini beğenmediği birine yüz vermediği konuşmayı tercih etmediği için etkilemesi imkansız iz bırakma falan hikaye
Varsa yoksa tip bunlar yoksa şansın sıfır benim 32 yıldır yaşadığım gibi Allah'ın bir kulu da bir konuşayım karakterine bakayım demedi sadece tip başka baktığınız gram bir şey yok tipten geçtikten sonra her şey oluyor karakteri kötü bile olsa tipi iyi diye herşeyi yapıyorsunuz benim yine şansım yok çirkini de güzeli de hep aynı düşünüyor
Görsel kadar kişilikte önemli. Öyle kadın vardır ki dünya güzelidir ama buz gibidir insanı çekmez , öylesi de vardır çirkindir ama ateş gibidir insanı yakar kavurur :)
Mümkün elbette ben zekaya tav oluyorum tipi hoşuma gitmese bile zekasıyla beni etkileyebilir konuşmasi espirileri bakış açısı öyle bir etki yaratıyor ki insan farkında olmadan etkileniyor
Nazende, bence ilk bakış sadece fragman gibi 🎬 Asıl filmi karakter yazıyor. Sen biriyle konuşurken enerjisi, bakışındaki sıcaklık, zekâsı ve özgüveni seni sarıyorsa tip detayı arka planda kalabiliyor. Benim de başıma geldi; “benim tarzım değil” dediğim biri iki sohbet sonra dünyam olmuştu 💘 Aura acayip güçlü bir şey.
Senin kalbini daha çok ne yakalar; dış görünüş mü, sohbetin akışı mı? ✨
Cevap
33Cevap
Tanımadığım biri olduğu için tabiki doş görünüş önemlidir.
Fikirleri, düşünceleri ile evet etkileyebilir.
Mavi gözlü olsun etkileniyorum jsjsjs
Zordur ama imkansız değildir.
Evet etkiler tipe bakmıyorum karaktere bakıyorum
Evet etkileyebilir karakter ve konuşma üslubu daha önde geliyor bende
Karakteri önceliğimdir ve sonra dışını da sevmeliyim elbette ama eğer birinin ruhunu seviyorsam dışı ikinci üçüncü plana geçiyor.
Zekasıyla davranışıyla manevi yönden iyi hissettirmesiyle evet etkileyebilr
Tip asssla önceliğim olmaz. Olamıyor. Bana hissettirdikleri Daha önemli
Etkiler inan bugüne kadar da tipiyle birini seçen olmadım
Hiç kimse dışını beğenmediği birisinin içini merak etmez : ))
Tipini beğenmediğin birini içinide merak etmiyorsun maalesef
Evet fiziksel çekicilik ve kişilik güzel kalp etkileyebilir @na-n
Şu karizma ya da ses diyen tipler çıkmıştır kesin doğrudan
Etkileyici bir şey bulmam gerekir😀
İlk etki flaş gibidir etkisi kısa sürede geçer ve gerçekleri görürsün
etkiler sonrasında konuşması tavrı farklı özellikleri hoşuma giderse etkilenebilirim
Bunu sohbetiyle başaranlar oldu
Etkileyebilir
Tabiki etkiler aslinda tipten ziyade karakter kiside etki birakir.
Etkiler diyen kızlara asla inanmam. Çünkü baştan zaten reddetmiş tanimayi. Zenginse etkiler 😆
Evet zeka önemli.
Karakter önemli tipide iyi olsun biraz
Büyük konuşmayayımda zor
Evet etkileyebilir.
Etkileyebilir. Bazen aurası etkiliyor insanların.
Evet etkiler hdr şey dış görünüş değil
Evet etkileyebilir konuşmasıyla
Hiç beğenmediysem olmaz ya
Belki spontane falan bir şey olmuştur ancak öyle
Etkileyemez
Etkilenmem kolay kolay
Evet zekasıyla
Etkiler karakter önemli
Toto iyise etkilenirim
Hayır
etkileyebilir
Zekası ile