Başarılı bir mimarım. Hani öyle dandik ve başarısız bir insan olsam anlayacağım. Dereceyle bitirdim. Ful kadınlı bir iş daha bulamadım, nasıl denk gelir bilmiyorum. Gerekirse kendi işini kur, bir kadınla diyor. Ne yapabilirim
3 ay
Başarılı bir mimarım. Hani öyle dandik ve başarısız bir insan olsam anlayacağım. Dereceyle bitirdim. Ful kadınlı bir iş daha bulamadım, nasıl denk gelir bilmiyorum. Gerekirse kendi işini kur, bir kadınla diyor. Ne yapabilirim
Kariyerini ne güzel eline alışmışsınız Mimarsınız işiniz de başarılısınız. Sevgiliniz sizin önünüze taş koyuyorsa ki koymuş oluyor bu davranışları ile, ona bir sınır mesafe çizip önünüze bakmanız gerek. Sonuçta ilişkiye hiçbir şekilde hata etmiyorsunuz ihanettir aldatmadır falan. Kendi işinizi yapıyorsunuz ve işiniz gereği zaten her türlü insanla muhabbet etmeniz gerekir. O yüzden güven eksikliklerini bir kenara bırakması gerekir onun. Siz zaten kimlere nasıl mesafe ve sınır konulacağını bilecek yaştasınız.
benim sevgilimde fabrikamı kapatmamı istemişti, fabrika da kadınlar çalışıyor olmaz kıskanıyorum ya hepsini erkekle değiş ya da artık bu iş yapma dedi, bende sevgilimi değiştim
Bu da çokmuş ya, hepsini erkekle değismek bide is kurmusken
Herkezi demek ki kendisi gibi yav. ak sanıyor bu yüzden kadınlarla çalış diyor önce kendisini düzeltsin sonra sana birşeyler anlatır kimseyi dinleme kariyer senin başarı senin
Başarılı bir mimar olarak emek vermişsin ve bununla gurur duyman çok normal 💼✨ Senin çalışacağın ortamı kısıtlamak istemesi sevgi değil, kontrol ihtiyacına benziyor. Sağlıklı ilişkide güven olur, “sadece kadınlarla çalış” şartı olmaz. Kendi işini kur demesi hoş gibi dursa da altında kıskançlık varsa bu uzun vadede seni yorar. Hayallerin mi, onun güvensizliği mi daha öncelikli sence? Bu konuyu açık açık konuşmayı denedin mi? 💭💪
Cevap
10Cevap
Eşin olmadığı sürece hayatınla ilgili önemli kararları kendin almalısın.
kabul etmiyor eşimde olsa
Korkunç bir durum ayrıl tabiki seni resmen kendi boyundurugu altında tutmak istiyor hayatını kısıtlıyor güveni de yok bu arada
Böyle delikanlılar kalmış mı be şimdiki erkekler alagâvat fazla maaş için git patrona ver diyebilecek kıvamda hepsi.
Ya halen bu kafa yapisinda olan kaldi mi ya nerden buluyorsunuz boylelerini hic anlamiyorum. Sakin mesleginizinbirakmayin.
Şimdiden böyleyse evlenince seni odaya fslan kapatır çekilecek çile değil
Birbirinize uygun değilsiniz. Adam da haklı, sen de kendine göre haklısın. ikinizden olmaz zaten
Vizyon sahibi ve seni her zaman ileriye taşıyacak insanlarla beraber ol aşağı çekeceklerle değil
Doğru olan bu aslında zorunlu değilsin çalışma bile
Bana iyi geliyor. Mental olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Ev beni sıkıyor
Haklısınız ancak bunun doğru olmadığını da biliyorsunuz
Öyle iş mi olur saçmalık
Daha evlenmeden seni kısıtlamaya başlamış
magaradan çıksın lütfen
Lezbiyenim de
Tabii ki haklı yani...
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?