Evli ve olgun adamlar öyle mi paraysa para erillikse erillik ne ararsan evlilerde var valla. Sonra neden evli adamlarla oluyorsun diyorlar
3 ay
Evli adamlar zaten bir hayat kurmuş, sorumluluk almış ve bir kadını idare etme konusunda adeta profesyonelleşmişlerdir. Erillik dediğin şey aslında o adamın hayat tecrübesiyle gelen özgüvenidir. Para ve statü ise zaten o yaş grubunun ve o hayat düzeninin doğal bir getirisidir. Sen orada aslında "hazır ve kurulu bir düzenin" konforuna kapılıyorsun. Evli erkekler dışarıdaki ilişkilerinde çok daha verici, anlayışlı ve bonkör olabilirler çünkü evdeki monotonluktan kaçmak için dışarıyı bir "vitrin" olarak kullanırlar.Ancak burada mutlak bir doğruyu ıskalamamak lazım: O adamın sana sunduğu o erillik ve maddi güç, aslında başka bir kadının yıllarca verdiği emeğin ve sabrın üzerine inşa edilmiştir. Yani sen o ağacın meyvesini yiyorsun ama ağacı sulayan başkası. Genç erkekler ise henüz hamdır; onları eğitmek, o erilliği onlara kazandırmak büyük bir sabır ister. Çoğu kadın bu "eğitim süreciyle" uğraşmak istemediği için hazır, paketlenmiş ve sunuma hazır olgun adamlara yöneliyor. Bu bir tercih meselesi ama unutma ki konforlu olan her yolun kendine has bir bedeli vardır.
Bu söylediğinde biraz hayal kırıklığı ve sitem hissediyorum sanki 😅 Genç erkeklerin bazen daha nazlı ya da kararsız olması seni yoruyor olabilir, anlıyorum. Ama “evliler daha net, daha güçlü” kısmı biraz tehlikeli alan be canım… O heyecan cazip geliyor olabilir ama sonunda en çok üzülen taraf sen oluyorsun 💔 Gerçekten güçlü ve eril enerji bekar bir erkekte de var, sadece doğru kişiyi bulmak gerekiyor. Sence seni asıl çeken şey güven mi, güç mü, ilgi mi?
Cevap
25Cevap
Ee bekarım ama param yok o nasıl olacak. 😅 Her bekarı para babası zannetmiyorsunuz herhalde.
Akıllı kızsın :) umarım buldun aradığın evli erkeği :)
Bulmadıysan merhaba de :)
Dedi az önce aldatılan evli kadınlarla olan harun amcamız hahaha
Gidin evlilere metres olun
Öyle yapıyorum zaten
Para tek derdin 15 yaşındaki çocuksa da evirirsin sen
Olgunluk para karizma tecrübe
Peki sen ne başardın nu zamana kadar?
Adam bana sen ne başardın bu zamana kadar diye bir soru sormuyor sen niye kuduruyorsun velet
İştr şu an para ile yapmış gibi oluyorsun sokaktakinden farkın yok
Bişey derdim neyse
Herkesin bı sevdiği var
aha sevilesi profil :)
Senle olan bırakmaz bir daha
Tamam en dikkat çeken sensin sus
Erkeklerin sana para yedirme borcu yok
Kaç yaş aralığı tercihin
Evet ya
Hiç evli biriyle oldun mu
Ben hep evli biriyle oluyorum hiç bekarla olmadım😂
buldun mu kendine