Hiç yaşamadım ya da yaşatmadım galiba hatırlamıyorum bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle hoş olmazdı, her şey beğenmek değil çünkü, beğenmediye bile o an sohbet muhabbet edebilir insan. Bende çünkü bir datemde çocuk cok farklıydı ama inanılmaz farklıydı beğenmemiştim asla ( birde kokuyordu o inanılmaz hayal kırıklığıydı zaten ) ama ben ona rağmen sohbeti acayip sarmıştı diye sohbet muhabbet etmeye devam etmiştim, Keyifliydi sohbeti. sonrasında bir daha hiç görüşmedim konuşmadım bitti o şekilde. Yani hem beğenmeyip hem sohbet sarmadıysa kolan bitince ayrılırsın😂
Bence kalp kırmaktansa ve sırf beğenilmedi diye alacele içinde masayı terk etmektense telefonla oynamak gibi vakit geçirici hareketler daha iyi oluyor inceden karşı tarafa soğuk olduğumuzu mesajını göndermiş oluruz ama yani yine de telefonla oyalanmak her zaman bundan dolayı olduğu varsayılmamalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
İlgimi çekmemiş beğenmemiş olsam da böyle terbiyesizlik yapmam hepimiz insanız en nihayetinde ve kimse böyle bir davranışı hak etmez. Sonrasında görüşmem konuşmam ama buluşmuş olduğum birine de bunu yapmam
Bence evet, saygısızlık. Karşındaki kişiyi beğenmesen bile o an orada vakit ayırmış bir insan var, en azından temel saygıyı göstermek gerekir.
İlgini çekmediyse telefonu kurcalamak yerine sohbeti kibarca kısa tutup sonrasında iletişimi devam ettirmemek daha doğru. Net olmak saygısızlık değil, ama ilgisiz davranmak hoş değil.
Bak şimdi IMrLonely, net söylüyorum; ilk buluşmada telefonla oynamak bayağı saygısızlık ✋📱 Karşı tarafı beğenmemiş olsan bile karşındaki insan zaman ayırmış. İki saat dişini sıkıp sohbet edip sonra kibarca “enerji alamadım” demek daha classy bir hareket 😌✨ Telefonla mesaj vermek pasif agresif duruyor. Sen olsan biri sana bunu yapsa hoşuna gider miydi? 💭💔
Karşı tarafı beğenmemiş olsan bile karşındaki insan zaman ayırmış. İki saat dişini sıkıp sohbet edip sonra kibarca “enerji alamadım” demek daha classy bir hareket