Telefonda sevgiliyle surekli yanlis anlasilma?

Evet sanirim bknu cikarana kadar derler gercekten öyle. Onun isi sakin benimkide bazen sakin ariyo konusuyoruz sonra birden bi konu oluyo normal tartismadan hemen öfkelenmeye geciyor gecti hemen kirici sözler hakaretler. Ilk degil. Sonra neymus sinirlenince sözlerine degil onu anlamaya calisicakmisim hep ben onu anlicam cunku biraz degisik zor bi karaktere sahip. Her bisey oldugunda dunden vazgecmeye razi en son 1 ay önce benzer bi durum oldu sildi sosyal medya vs ve ben adim attim. Mesele hakli ya da haksiz hic bi zmn geri adim atma olayi yok hep ustunluk pesinde. Sevdigni söyluyor surekli benden daha cok diyor ama gel gelelim sevmedigim srylere istedigim dikkati vermiyor. Dun yine telde yanlis anlama oldu olmayan bi olay icin kendi fikrimi söyledim tartisma cikti cocuk gibi kirici seyler dedi ve yine vazgecme pesinde. Hic kaybetme korkusu yok. Bunu normaldede söyledim hic kaybetme korkun Yok dunden razisin diye oda huyum öyle dedi. 1 gun oldu ne arama ne sorma. Aileler tanisti yine tanismalar vs bi adim atmaya yol atilmisgi böyle yaoti. Bende inat ettim konusmicam o konusmaya calisana kadar. Sizce napmaliyim? Artik hislerim vs zayifladi ama kucucuk bi umudum vardi cunku Ilk defa ciddi adimlar atmak icin yol alindi.
Telefonda sevgiliyle surekli yanlis anlasilma?