"Ben telefon karıştırmam, çünkü güveniyorum" diyenler ile "Ben karıştırmazsam çatlarım" diyenlerin ortak buluşma noktasına hoş geldiniz. :) İki düşünceye de son derece yakınım ama kendimi arafta kalmış gibi hissediyorum. Hem güvenip hem merak ediyor olamaz mıyız? Bence olabiliriz. :D Bundan mütevellit bu soruyu sorma ihtiyacı hissetim. :) Sevgilinin telefonunu karıştırmak güvensizlik göstergesi midir yoksa olması gereken bir durum mudur? #TelefonKarıştırmak #MerakGüzelŞey #GüzelŞeyMerak
Sevgilinin telefonunu karıştırmak güvensizlik göstergesi midir yoksa olması gereken bir durum mudur?
Şimdi şöyleki Güveniyorum bakmıyorum buyüzden hiç demeyin bu yalan.. Okadar güvenseniz bakmaktan çekinmezdiniz izinli olduğu sürece alır oynar bakardınız.. Ama bakarım diyende bir hoş madem gizli gizli bakıcak kadar güvenmiyosunuz neden berabersiniz ya.. İlişkilerinizi bir gözden geçirin derim.. Ben öyle alıp gizli gizli konrtol etmem ama asla dokunmam onun özeli gibi yalanlarla da kandırmam kendimi yanında gayet rahat karıştırırım telefonunu.. O yokken karıştırmama sebebimde insan yakın hemcinsiyle olan bir konuşmasını bile paylaşmak istemez bazen başkasıyla. Çünki herkes o konuştuğu kişi olsa o kişiyle değil herkesle paylaşırdı.. Buna herzaman saygım var nasıl insanın vücuduna bakmak ( izinsiz) ayıpsa ahlaksızca ve hadsizceyse ruhuna bakmakta öyledir.. Zaten telefonunu gizli gizli kontrol ediceğim kadar mühim bir şüphem varsa beni o ana getirene kadar beklemem sezgilerime güvenir ya yol veririm ya da sözüne güvenirim eğer kendimin nekadar paranoayak oldupunun vs farkındaysam.. Uzun hikaye ya ama ikiside samimiyetsiz asla asla demeyin.. Ne bakmaya ne bakmamaya
Aslında doğrusu karıştırmamak bana göre herkesin kendi özeli olmalı ama bizi buna mecbur bırakanda biziz keske hep dürüst olabilsek... Bu devirde olduğumuza göre arada alıp bakmakta fayda var hem çok sıkmadan hemde çok gevşetmeden kontrolü elden bırakmamak gerek artık doğrusu bu oldu
Bu aynı kişede alışkanlık yaparda ve o kişiyle hayatının tüm geri kalanını aynı çarı altında yani evlilik dediğimiz mecrada yaşadığımız zaman yaşanılamaz o kişiden tat alınamaz hal alır bu yüzden şahsi düşüncem önce güven üstelik kesinliklr şunu bilirim insanın korkuları kendinden dir kişi kendinden bilir işi yani herkesi kendi gibi sanar fesat ise fesat iyi ise iyi bilir karşısındakileri kısaca kardeşim sevgilisinin telefonu karıştıran kişi önce kendi fesatlıkları vefasızlıkları yapmayı bırakmalı
Iliskide gizli sakli birsey olmamasi gerekir. Telefona baksada bakmasada önemli degil bence. Yani ozel diyor bazilari ama kisinin partnerindrn gizlisi olursa o zaten saglam bir liski olmaz bence
Hiç karıştırmazdım, merak etmezdim, stalklamazdım. Güvendiğimden dolayı.. Telefonunu alsam bile fotoğraf çekmek için falan alırdım. Sonra bigün telefonunu alınca mesaj geldi, istemeden gördüm. Kız bildiğin asılmıştı. Bu mal da konuşmaya devam ediyor hala. Ondan sonra durum değişmişti 😄
Her şeyden öte, SAYGISIZLIKTIR. Özel hayat bu özel, ne anne ne baba ne sevgili, hiç kimse “kurcalama” eyleminde hak sahibi olabilecek biri değil. Sonrasında da güvensizlik tabi. Sen bu adamın/kadının yanlış bişey yapmayacağından emin değilsen ne işin var onunla? Böyle biri olduğunu bilerek berabersen de yaptığı yanlışlara ses çıkarmaya hakkın var mı ya da? Bunu yapan kişi kendini gülünç ve küçük duruma düşürdüğü yetmez gibi karşısındakini da asılsız ithamlarla aşağılıyor bana kalırsa. O yüzden bu insan tipini hiç anlayabilmiş değilim.
Tabii ki hem güvenip hem de merak edebiliriz bu çok normal insanız sonuçta 😅 ama şöyle bir şey de var ben sevgilimin telefonunu karıştırmam. Hem aşırı güveniyorum hem de çocuğa telefonda konuşurken yanında biri mi var dediğimde bile görüntülü arayıp gösteren biri. Karşında ki sana o güveni verince inan kurcalayasın gelmiyor 😅
Ya zırt pırt karıştırılmaz tabiki. Ben açıkçası sinir olurum sanki telefonumda bir şey ararmış gibi karıştırmasını. Etmeyeceğimiz kavgayı o sebeple ederiz. Ama yine de tabiki gözünü elini ayağını çekmeyeceksin. Arada bir tabiki napıyo kontrol et. Ama karşı tarafı sıkmadan, kırmadan. Ona yanlış bir şekilde davranmadan. Hatta çaktırmadan 😂
evet güvensizlik göstergesidir. ama bir yandan da hic ilgilenmemesi de seni pek umursamadıgını belirtir bazen. çok fazla şüphelendiğin an onun hic tahmin etmedigi anda isteyeceksin telefonu ama telefon onun elinde olacak sen alıp karıştırmıcaksın. orada anlarsın yalan söyleyip söylemedigini.
Olmaması gerekir. Ne kadar itici ve yanlış bir davranış bu ya? Güvenmiyorsan ne diye onunla berabersin, ee güveniyorsan ne diye bu saygısızlık? Asla ve asla tahammül edemem. Ben yanımda, bana güvenen bir adam isterim, aynı zaman da, güvenebileceğim bir adam isterim. Güven yoksa zaten o iş bitmiştir. 💦
Sen sevgilinin telefonunu karıştırırsan bu güvensizlik göstergesidir ama sevgilinin seni telefonunu karıştırırsa buna merak etmek, benden gizli saklın mı var, bir şeyler mi karıştırıyorsun diye baktım derler
Benimkine bakamaz, cunku ben bayanim kiz arkadaslarimla konusmalarim vardir yani ama ben bakarim :) Tamam bencilce oldu ya😂😂 O halde karsilikli cok mesajlari karistirmadan bakmaliyiz💫🙈
Ben karıştırmam hiç elimi değmem. Güven problemim varsa yamacında durmam zaten gerek yok böyle hareketlere. Kendisi karıştırabilir görmemeyi Arzu edeceği bir sahne ile karşılaşmayacağı icin problem yok.
Genelde erkeler karıştırılmasından hoşlanmazlar halbuki o beni telefonumu kurcalayabilmişti ama göre iki tarafın da karşılıklı izniyle karıştırılabilir.
Yani ben erkegim kız arkadaşımij ozel bir durumu ya da resmi olabilir. ama gormemi isterse bakabilirim. istemezse bakmam zaten. evlenince is degisir. acarim. bakarim zorla. ne olursa olsun
Bem bakarım galerisine falan girerim mesajlarına bakarım en yakın arkadaşıyla konuşmalarına girerim onlara göz gezdirrim hatta adımı aratırım benim hakkımda ne konuşmuş onlara bakarim 😂😁
Olması gereken bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu zamana kadar kimse tutmadı, güvendi. Sevgilimden de onu bekleyeceğim ilerde ben sınava çekilecek biri değilim.
Ben tam güvenmiyorum. Beni aldattığındsn değil şüphem, ben kız arkadaşlarını da kıskanıyorum. Emin olmak için karıştırırım. O hoşlanmaz ama gizli de olsa karıştırırım.
Güvensizliğin yanı sıra kişilik haklarına saygısızlıktır.. Tamam özellikle gizleme durumları insanda belki şüphe uyandırabilir fakat böyle bile olsa konuşulmalı kafasına takılan konu..
Saçmalamayın ya ne güvensizliği. Asıl telefonu vermezse size güvensizlik duyun bence. Dilediğin gibi eline alıyorsan o seevgiliyi öpünvallahi en güzel sevgilii öyledir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Gözünün içine baka baka yalan söyleyebilen, yalanlarıyla seni ayakta uyıtan kişininbtelefonunu kurcalama imksnın olcak kurcalamican öyle mi
En İyi Cevaplar