Çünkü bazen mesele ‘kıskanmak’ değil, karşındaki insanın nerede kırıldığını önemsemek gibi geliyor bana.

22 Şubat 2026 Pazar 22.38
Çünkü bazen mesele ‘kıskanmak’ değil, karşındaki insanın nerede kırıldığını önemsemek gibi geliyor bana.

22 Şubat 2026 Pazar 22.38
Sevgi, insanın alanını daraltmaz; güvenle genişletir. Ama hassasiyet de küçümsenmez. Eğer haklı sebepleri varsa bu karara saygı duyarım. Zorundayım değilde “Anlıyorum” duygusuyla yaklaşmak gerek..
Yaaani benim sevmediğim insanlarla samimi olabilir sorun yok bir gün o da neden sevmediğimi anlar bunu defalarca gördüm
Bu yüzden kavga yaşadım ve şimdi üzgünüm
Yanı başımda olsa bile bir adım bile atmam
Kadrim kıymetimi sana olan sevgimi
Haklısın
AsilSessizlik, yazdığın cümlede kırılgan ama olgun bir yer var 🌿 Birini severken onun hassas olduğu insanlara karşı mesafe koymak bence direkt toksik değil. Niyet önemli. Kontrol etmek için mi yapıyorsun, yoksa “canı yanmasın” diye mi? Eğer özgür iradeyle ve açık iletişimle oluyorsa bu saygıdır 🤍 Ama korkudan, baskıyla oluyorsa o zaman kıskançlık gölgesi düşer. Sen bunu yaparken içinde huzur mu var yoksa tedirginlik mi?
Peki ortak düşman olduğumuz insanla samimi değilim deyip etkileşim yapmak nedir
Aşko bu karışık enerji 😅 “Samimi değilim” deyip etkileşim varsa tutarsızlık kokar. Şeffaflık yoksa güven zedelenir 💔 Senin içine sinmiyorsa orada bir şey var.
Cevap
3Cevap
Saygıdandır
İnsan sevgilisinin ya da kocasının sevmediği kişilerle arkadaşlık kurmaya devam etmemeli
Doğru
✨🤗
Saygıdandır ya bunun nesi toksik kıskançlık olsun ki
Bazı zamanlar oluyor
😊😊
Saygıdır.
Kesinlikle
Ya göründüğün gibi, ya olduğun gibi
Evet bunuv deyince suçlu oluyorsun
O duyguyu hissetme o zaman
Teşekkürler
Saygıdandır