2 yıldır biriyle sevgiliydim 1 ay önce beni aldattığını öğrendim ayrıldık ama kopamadık hala arada konuşuyorduk nadiren sürekli yeniden olalım diyordu yalvarıyordu sürekli 3 gün önce marketin önünde karşılaştık konuşalım dedi tamam dedim konuştuk biraz gittim sonra sonraki sabah aradım ben onu beni aldattığı kızın annesi açtı telefonu kaçtılar paramı pulumu çalıp kaçtılar dedi sonra o aradı Allah'a emanet ol diye akşamında yine aradı göreyim seni dedi görüntülü aradı dün köpek gibi aşığım sana yazdı vedalaştık bugün yazdı Türkiye'de değilim artık diye video attı tabelalar falan hep yabancı görüntülü aradı son kez göreyim dedi tamam dedim yine kapattık sonra telefonu 3 saat geçti kızın annesi aradı kızla kaçmışlar oraya evlenmişler bu sefer ben onu aradım evlenmişsin diye yalanladı kendine iyi bak seni çok seviyorum dedi kapattım telefonu beni bıraktı burada o kızla kaçtı evlendi hala aşığım sana diyor bitti artık zaten de canım çok acıyor
Güncellemeler
4 ay
O marketin önünde öptü beni aynı gece kaçmışlar bana yeniden olalım diye yalvardığı gece
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer