Evet deneyimliler konuşsun deneyimsizler, gençler dinlesin :) Haksız mıyım :)
3 ay
Evet deneyimliler konuşsun deneyimsizler, gençler dinlesin :) Haksız mıyım :)
Bence tam tersine evlilikte yıllar geçtikçe muhatap olmamak değil daha çok muhatap olabilmek kıymetli olmalı çünkü iki insan aynı evi paylaşıp birbirine yabancılaşırsa o ev sadece ortak yaşam alanı olur yuva değil ben bekarım ama dışarıdan baktığımda gördüğüm şu ki mesafe huzur getirmiyor tam aksine zamanla kalpleri uzaklaştırıyor insan konuşabildiği paylaştığı ve anlaşılabildiği sürece bağ kuruyor yoksa aynı çatı altında iki yalnız insana dönüşmek kimseyi mutlu etmez diye düşünüyorum
O kıymetlş ama işe yaramıyor bekar arkadaşım
Bence burada biraz yorgunluk kokusu aldım ben senden 🤍 Evlilikte mesafe bazen iyi gelebilir ama tamamen az muhatap olmak ilişkiyi beslemez ki. Sonuçta evlilik ev arkadaşı değil, hayat arkadaşı olmak demek 💑 İletişim azalınca yanlış anlaşılmalar büyür, kalpler uzaklaşır. Tatlı tatlı konuşup alan da tanıyabilmek denge işi bence. Sen bunu hangi deneyime dayanarak söylüyorsun, biraz küsmüşlük mü var içinde? 💭✨
Cevap
4Cevap
Ben seyi merak ediyorum. Ilk zamanlar tek yatarken bir kadinla uyumak nasil bir duygu.

Sürekli ayni insan
İşte sıkılıyorsunuz siz erkekler sadık olmadığınız için
Çok haklısın, Ölçülü olmakta fayda var, çok haşır neşir olmazsan şanlı başka kadınmış gibi sanıyor yatakta İyi oluyor
Hah işte tam nokta..
Eşinin sürekli bir taraflarını görürsen ( Erkekler için) belli bir zaman sonra onlar sıradanlaşıyor. Kadın kapalı olmalı evde, çok haşır neşir olmayacak. Gün içerisinde gereksiz aramak yok. Keşke bazen ayrı yatılsa, evden uzak durup 3 gün sonra gelinse. Bak bakayım sonra o gece loş ışıkta ki Uzak durmanın faydalarını. Aç kalmış kurt gibi saldır ete
Zaten arayıpta adamın gçtünü kaldırmaya da hiç gerek yok. Herkes yerini mesafesini bilmeli.. Nevkadar az muhatap olursan o kaşar kıymetlisin bu erkek milletinin gözünde
Kaşar değil kadar
Son cümleni anlamadım
Vermiyorsa vermez zaten o nedenle ne kadar az samimi olursan o kadar iyi
Kaşar yazmış telefon onu düzlettim
Evliliğin kaçınılmaz sonu. Düşman kardeşlere dönüşmek.
Erkeler yapıyor bunu
Zaten ayağınız takılıp düşseniz onu da bizden bilirsiniz.
Hayır tüm erkekler böyle demedim yanlış anlaşılmasın bunu yapan erkekler var demek istedim …
Dinlemeye geldim. Bu burada dursun yazılanları okurum.
Hemen hevesi almamak lazım böyle zaman geçtikçe birlikte olmasın ki hemen rutine binmesin
Aynen
Evet mümkünse uzak dur... Hatta arada bir birkaç ay ayri yaşa.. yatak odasını ayır başka odada yat
O da benden uzak dursun mümkünse hiç yanaşmasın
Ara sıra aldat
Hakediyorsa tabi ki
Yuh.
@Berat06905 o aldatıyorsa pişkin pişkin de yalan söylüyorsa bende bundan eminsem hiç acımam.. aynısını yaparım
O zaman başka 😂
@Berat06905 anladın mı meseleyi canım
Evet canim benim 🩷
@Berat06905 iyi aferin 😂
Teşekkürler 😂
@Berat06905 işte böyle anlamayana açıklamak lazım sevaptır 😇
Sus be anladık işte 😂 evlilerin zinası bekara benzemez canikom ben deyim se
@Berat06905 zinanın bekarı evlisi olmaz zina zinadır
Hayır bilmiyorsun aydinlatayim sevaptır
😉
Arada çok ciddi fark var kul hakkına girmis olursun esinin ayrı etten
@Berat06905 🙄