Yedek tutar, değer verene değer vermez, sanaldı aramızda bişey yoktu ona rağmen değer vermiştim
3 ay
Öyle bir şey yok aslında bu tamamen ulaşamadığına değer vermeye alakalı kızlarda da böyle her dediğine kalbi kırılmasın diye tamam dersen aradığında açarsan ki bende öyle yaptım en son sana karşı bir şey hissetmiyoruma gelir durum
Sanalım diye insan değil miyim istemiyorsan ne diye konuştun o kafar zaman
Gerçek bir kızla konuşma cesareti yoktur, sanal olman bir şey değiştirimez sevenler için hatta günümüz şaşalı dünyası için böylesi daha iyi çünkü her an yan yana olmak başka ilişkilere özendirebilir insanı. Maalesef ki senin ki adam çıkmamış kaç yaşında bilmiyorum ama belki de ergen mi konuşmak lazım bunları
21 yaşında ben 20 neyse ne hali varsa görsün
Ağladım bide ya harbi yazık bana akajshshajsjsjd
Elbet değer bilen çıkar ben herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef
Kalbini koymuşsun ortaya, o yüzden canın yanmış belli ki… 💔 Sanal da olsa sen emek vermişsin, his gerçek yani. Bazı erkekler maalesef kendisine ilgi gösteren, seçenekleri az gibi gördüğü kızı “nasıl olsa burada” diye cepte sanabiliyor. Bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez, onun olgunlaşmamış olduğunu gösterir. Değer verene değer vermemek tamamen karakter meselesi. Şimdi dürüst ol, gerçekten seni hak ettiğini düşünüyor musun? ✨💗
Cevap
3Cevap
Sanaldan insanlara çoğu kişi değer vermez keyfi vakit doldurmak için konuşur o yüzden değer vereceğin kişileri iyi seçmeni öneririm.
İstemediğini söyleseydi dğer verirken niye bişey demedi
Sanaldasın nasıl olsa görmüyorsun ki onu reelde kızlarla konuşur eder sende sanalda yedekte kalırsın iki üç ilgi alır vaktini doldurur o kadar. Erkek sanalda bırakmaz sık buluşmalara dökerdi değer verseydi...
Ben mi suçluyum yani
Suçlu arama sadece doğru olanları bil kabullen yoluna devam et. 4 yıl da icraat yok belki bulunduğu şehirde sevgilisi dahi vardır. Bu kadar güvenme bağlanma insanlara ders olsun.
Keşke insan yerine koysaydı beni
Kendi kaybetti bunu dersen üzülmezsin. Sev kendini o insan yerine koysa koymasa ne?
Kırıldım biraz da neyse geçer teşekkür edwrim
Gerçekte paylaşım lazım ona
Ne paylaşımı
Anladım da niye demedi bişey istemiyorum diye konuşmak istemiyorum diye deseydi zorla tutacak halim yoktu konuşurken istiyor sandım
20.
Onlar kullanılmak için yaratılmış
Bişeyler yaşadınızmı
Yok yaşamadık 4 sene aralıklı da olsa konuştuk başından beri beni cepte görüyordu değer veriyorum diye en son dayanamadım çıkarttım kırıp döktü
İstemedimi peki
İstemedi
O zaman bişey beslememiş sana karşı
Biliyorum
Nasıl yaşadın kız 4 yıl
Maldım ben görmedim değer vermiyor diye
Benim gibi sandım
Estağfirullah öyle demede şükür et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?