Sevgilim beni her yerden engelledi, engeli açar mı pişman olup geri döner mi?

Merhaba arkadaşlar, sevgilimle 2 gün önce tartıştık ayrıldık olay şöyle daha önce bana karşı çok ilgili bir insandı kendisi ama yavaş yavaş benden uzaklaştı aramaları azaldı görüşmeleri azaldı sürekli bu yüzden kavga ediyorduk ve en son ben ona defalarca karşıma alıp konuştum düzelmen gerekiyor diye söyledim kendisi defalarca evet düzeleceğim deyip söz vermesine rağmen sadece lafta hiçbir zaman düzelmedi en son görüşeceğimiz akşam da görüşme saatimize uymadı geç kalacağını söyledi ben de artık beni önemsemiyorsun görüşeceğimiz saati bile unutuyorsun dediğimde ee ne olmuş ki görüşürüz gibi bir tepki verdi Sen düzelmeyecek misin değişmeyecek misin dedim ben de değişmeyeceğim deyip yürü git dedi Şok oldum numarasını her yerden sildim o da bana beni engelledin deyip beni her yerden engelledi ama aslında ben onu engellememiştim kısa bir süreliğine numarasını silmiştim tekrar ekledim ama baktım ki iki gündür engelim kalkmadı suçlu olmasına rağmen bana böyle şeyler demesine rağmen beni engelledi belki de böyle olması işine geldi bir bahane buldu engellemese belki konuşabilirdik anlayamıyorum seven biri nasıl bu kadar uzun süreli engelli tutar ki çok üzgünüm ona ulaşamıyorum hâlâ engelliyim sizce engeli açar mı düzelir mi pişman olur mu ben bu süreçte ne yapmalıyım çok zor geliyor lütfen yardımcı olun

Sevgilim beni her yerden engelledi, engeli açar mı pişman olup geri döner mi?