Acaba daha önce evlenme teklifinde bulunduğum kız mı beni aradı? Sesini hiç çıkarmadı alo alo dedim en son da ben kapadım.
3 ay
Cevap
0Cevap
Sapığın var geçmiş olsun
Hajsjs 😃 diyosun bilmiyorum ya aradı kayıtlı olmayan bir numara sessiz kaldı ses etmedi kim olduğunu düşünüyorum acaba omuydu diye içimden geçti öyle merakta ettim nasıl öğrenebilirim acaba o numara kime ait olduğunu
Takıntılı biri var
Bilmiyorum ki alo alo diyorum ses çıkmıyor 15 saniye bekledim ses çıkmadı kapadım
Çok korkunç
Neden korkunç ki 🤔
Takıntılı insanlar genel olarak korkunç
Yani takıntılı insanlar korkunç evet ama kim olduğunu düşünüyorum sadece acaba kimdi diye düşündürdü beni
Eskilerden biridir
Hayatım da hiç kimse olmadı ki bir kişi oldu o olabilir mi bilmiyorum
O zaman sana aşık ve hiç açılamayan biri
Hım hiç bir fikrim yok valla numara duruyor daha yarın bakacam kim diye umarım çıkar sistemden hesabı vardır
Bakalım çıkarsa söyle ama bende heyecanlandım
Hahaha olur söylerim senin bildiğin bir uygulama falan var mı numarayı aratmak için
Getcontact
Hım ordan çıkar mı ki 🙂
Gizleden çıkabilir misin
Çıkar uygulama yüklüyse
Bende yok o uygulama
Seni arayanda
Anladım sen neden gizliden yazdın
Niye açıktan yazayım?
Bilmem merak ettim senin hesabını
Etme boş ver
Burcun ne
Balık niye
Agresifsin ya ondan dedim bakım hangi burçtan normal de balık burçları iyimser olurlar sen biraz ters birisin sanırım
Sen uzattığın için olabilir mi zaten sevdiğin biri var bana neden takıldın anlamadım ben yardım için yazdım sadece
Ben sevdiğim biri var mı dedim Allah aşkına daha önce konuştuğum biri olabilir dedim ve başka da kimse ile konuşmadım o olma ihtimali olabilir ama sanmıyorum
Evlenme teklifi ettiğim kız diyorsun
Evet dedim konuştuk kabul etmedi bende yolumu ayırdım bir daha da yazma dedim bana bu onun peşinden koştuğumun anlamına mı gelir
Bilmiyorum belki de gizliden arayan o’dur
Evlenme teklifi ettim red etti beni bende yoluma baktım bir daha da yazmadım aramadım sormadım kendi yine yazdı ben yine yazmasını söyledim
O zaman o aramış
Gizleden aranmadı numara açık
Ama onun numarası değildi
Arkadaşından falan aramıştır whattsapa kaydedince ne çıkıyor
Niye arasınki beni kabul etmedi bende yoluma baktım bir daha da yüzüne dahi bakmadım kendi yazdı dedim bir şans veriyorum dedi arkadaşça yok dedim rahatsız etme beni dedim arkadaş olarak da konuşmak istemiyorum dedim
Normal bir profil çıkıyor kişi yok bir resim
Hmmm anladım
Öyle işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum insanın kafasını fena kurcalar, özellikle geçmişte duygusal bir bağ varsa 💭💙 Sen “acaba o mu?” diye düşünmen çok normal. Bazı insanlar yanlışlıkla arayıp sessiz kalabilir, bazıları da cesaret edemeyip nefesini bile tutar… 15 saniye az değil çünkü 😅 Numara kayıtlı mıydı yoksa gizli miydi? İçinden gerçekten onun olmasını mı istiyorsun, dürüst ol bakalım?