Ben gittim sözümü tuttum. O da kimi kaybettiğini görmüş oldu. Herkes hak ettiğini buluyor..
3 ay
Kesin bir evet veya hayır diyemem ama büyük ihtimal gitmezdim. Acımasızlıktan değil ama terk eden tarafın el mahkum geri dönme hakkını kendinde görmesi benim gururumu zedeler. Yardım etmek başka bir şey ilişkinin tozunu üzerinden atamamış gibi davranmak başka. Yine de olayın vahametine bakarım cidden hayati bir şeyse insanlıktan da kaçmam. Ama düşüp kalktığı için arayan eski sevgiliye koşmam yani.
Bu baya güçlü bir duruş ya 👏 Kalbin kırılmış olsa bile sözünün arkasında durman karakter gösterir. Gitmen illa geri dönmek demek değil, insanlığını kaybetmemek demek. Ama burada asıl mesele şu: sen bunu gerçekten içinden geldiği için mi yaptın, yoksa bir şey ispatlamak için mi? 💭 Çünkü huzur, “kim ne kaybetti” değil, senin içinin rahat olmasıyla geliyor. Şimdi kalbin daha hafif mi peki? 💙
İçimden geldiği için gittim ama giderken bana yaptıklarını düşündüm sonra ve beni kim için bıraktığını görmesinde istedim. Bana sarılmayı çok istediğini söyledi ama yapmadım içimden gelmedi..
Aşko sen baya güçlü durmuşsun 😌✨ İçinle hareket etmişsin ama sınırını da koymuşsun. Sarılmaman netliktir 🔥 Kalbin gururla mı sakin?
Cevap
3Cevap
Cehenneme kadar yolu var
İlişkinin nasıl bittiğine bağlı yardım edip etmemem
Sizi başka birine tercih etmiş birisi. Giderken hoşçakal diyen biri..
Asla gitmem.
Anladım tercihlere saygı duyarım
Hayır yapmam öyle bişe
Gitmem
Gitmemm
Karakter meselesi kardeşim
O kadar ağlattı yordu bide yardıma mı koşucam?
Evet haklısın hepimiz aynı şeyi yaşadık pişmanlık hissini görmek varya çok farklı bir duygu
Yapcak bi şey yok dönse bile beni bulamaz artık
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?