Amerika’da ortaya çıkmış olabilir ama , şu anki tabloda , karşı cins ile beraber ilişkilerde dış görünüşün etkisi , tartışılmaz bir gerçektir. Tip ve boy önemli değil diyenler köşede saklambaç oynasın.
3 ay
kanıtlar, bilim tersini ispat ediyor. safsata. evrimsel süreçleri araştır, efendi olmanın bile kadının ilkel beyninde ne duygular uyandırdığını gör. "ahlak" aslında neden seçilimi artırıyor görürsün.
Kara_Hap, yazdıklarında biraz hayal kırıklığı hissediyorum ve bu baya gerçek bir duygu 🖤 Dış görünüşün ilk etapta etkisi var, bunu kimse inkâr edemez. Ama ilişki dediğin şey ilk bakıştan sonra başlıyor. Karizma, iletişim, özgüven, enerji… bunlar devreye girince tablo değişiyor. Sadece tipe indirgemek biraz kendine haksızlık değil mi? Sen hiç enerjisiyle ortamı aydınlatan birini görmedin mi? ✨
Cevap
3Cevap
Kızlar tipe bakar. ben karaktere bakarım
Tip boy gerçekten önemli değil bu arada
Para demiyorum zaten bak , tip ve boy diyorum , kanıtı ise çok basit en basit olarak örneğin fake bir profil oluştur , adamın dış görünüşü iyi olsun daha sonrasında arkana dön ve izle. Bak nasıl etkileşim geliyor. Kadınların , uzun boylu , yakışıklı , genetiği iyi adama dışarda bakışları bile farklıdır
Bilmiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?