Üç sene kadar ve buluşma olmadı uzak mesafedesiniz... Sadece telle ve mesajlaşarak işte görüntülü de yok. Birini bu şekilde tam anlamıyla tanıyorum diyebilir miyiz neden değilse de neden
3 ay
Şöyle ki bende çok fazla sanalda konuşan birisiyim sevgililerim de oldu seni gayet iyi anlıyorum evet onu tanıdığını düşünebilirsin ama maalesef ki hayır ve 3 sene boyunca nasıl hiç görüşmediniz onu da anlamıyorum kesinlikle yargılamıyorum adam illa ki görmek ister sarılmak ister buluşmak ister yani seni pek ciddi gördüğünü düşünmüyorum belki de hayatında senden başkaları da var bunu da bilemeyiz ve sanalda herkesi gösterdiğim kadardır çok da güvenme derim hakkında hayırlısı olsun 🫶🏻 objektif görüşlerim
Askom biz hiç ciddi diye baslaamdik zaten olay burada. Ben zamanla alıştım ve benden beş yaş küçüktu bu çocuk. Hani gelecek planiymis buluşma imiş vb vb zaten yoktu bunu bile bile onu degistiririm sandım e alışmıştım da sanal varlığına bana verdiği sahte ilgilerine bende kapıldım. Red flaglari görmezden geldim yani yine olan bana oldu çok üzülen ben oldum.
Aşkım yani dediğin şey takılmalık flörtöz anladım ama işte önemli olan kendini kaptırmamaktı nmdkdm kendine biraz farklı uğraşlar bul kafaya takmazsın🫶🏻
Taktım zaten takacağım kadar hayatım yani boş yere kendimi üzdüm buna üzülüyorum hemde bı hiç ugruna asla unutamicagim bır hata o benim icin
İn midir cin midir kim olduğu belli değil. Yüz yüze görüşme sağlanmadıysa tanıman pek mümkün olmaz. Evli de çıkabilir, 3 sene sanaldan yazıştınız nereye kadar devam edeceksiniz.
Üç sene az değil, emek var, alışkanlık var, bağ var… bunu küçümseyemem 💛 Ama sadece telefon ve mesajlaşmayla birini “tam” tanıyorum demek zor bence. Çünkü insanı en çok davranışları, kriz anları, yanında nasıl hissettirdiği ele verir. Dokunamadığın, göz göze gelmediğin birini biraz hayalindeki gibi tamamlama riskin oluyor 💭✨
Sen onun gerçek hayat ritmini hiç gördün mü peki, yoksa hep kelimeleri mi tanıdın? 💌
Cevap
6Cevap
Yanı şöyle ki tam olarak tanınamaz yüzde 90-95 tanımıssındır veya tanıdgını sanmıssındırno kısıyle yanyana gelıp zaman gecırınce anlarsın tamamen tanıyıp tanımadığını.. ha bide aynı eve girdiğinde anlaşılır genelde de o sonraki sevıyeler..
Tanıyorum diyordum ki beni 6 ay boyunca aldattığını itiraf etti bitti.
1.5 sene konuştum bahsettiğin şekilde
3 yıl konuşup görüntülü neden konuşmayayım? 3 yıl karşımdaki kişi sırf bu yüzden bile nasıl rest çekmesin? Sevdiğim kişiyi yüz yüze nasıl görmek istemeyeyim?
şu an soegulayinca cidden ne mallık ne ergenlik yapmışım diyorum
Estağfurullah mallık deme lütfen. Birde senden 5 yaş küçük bunada şaşırdım dm'den konuşmak isterim bu konuyu seninle
Yüzyüze gelmeden nasıl taniyabilirsin
Ama uzunca süre konuşmusuzdue işte sanaldan
Ben güvenmezdim mutlaka reelde görüşmek lazım
Hayır tanıyamazsın
Taniyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?