Sever
Evlenirde normal yaşlar
Büyük görür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Enerjisi 18-20 yaşındaki gibi yerindeyse sever. çünkü dikkatimi çok çekiyor 30 una yaklaşan ya da bu yaşları geçen kadınların enerjisi düşüyor ve öfke patlamaları yaşıyorlar. Normal değil bu durum. istisnaları var tabi o enerjiklere denk gelirse yürür
Bence net şekilde “Sever; evlenir de normal yaşlar” 💛 35 yaşındaki bir erkek için 30 yaşındaki kadın asla büyük falan değil, tam tersine kafa olarak daha oturmuş, ne istediğini bilen biri oluyor✨ Arada sadece 5 yaş var, bu devirde insanlar 10-15 yaş farkla evleniyor zaten.
Yaş değil enerji, uyum ve karakter önemli 🥰 Sen neden bunu düşündün, biri sana “büyük” gibi mi hissettirdi yoksa kalbin birine mi kaydı? 💫
Cevap
17Cevap
erkeğe bağlı
Olgun görür diyecem ama 31 yaşında öğretmen olduğu halde birini gördüm, öfkeli anında içinde çıkan iğrençliği görünce anında terk ettim
Yaşlar normal evlenilir. Bu sorunun soruluş şekline baktığımda da; sanki kıza yaşlı olduğu hissettirilmiş gibi geldi.
,
Mis gibi yaş farkı ya. Benim bütün ilişkilerim bu farkla yaşandı neredeyse. Karım da benden 4 yaş küçük. Mis mis. Sabah akşam yer birbirini bu çift.
Sever herhalde. Çok genel bir soru oldu bu..
Aynı yaş gurubunda oluyorlar, niye büyük görsün. Kendi de yolu yarılamış.
35 yaşındaki erkek eğer zenginse, daha genç yaşlardakine bakar. 25 gibi. Ayrıca 30 yaşında bekar bir kız için de üzgünüm ama hep şüphe ile yaklaşılır. Aynı şey 35 yaşında bekar erkek için de geçerli.
Erkeklerin kucuk kadinlarq zaafı var bence yürümez
Gayet uygun olur
Aşkım yaşı yoktur ki de iki gözümün çiçekleri
Sever niye sevmesin açıkçası ben severim ula
Gayet normal
Evet baya büyük görür hem de 🤭😁
Seni ben her zaman severimmm
Sever neden sevmesin
25 e bakçak hali yok
gayet uygun yaştalar..
Gayet ideal
Sever bence