En yakın erkek arkadaşım Ahmet benden hoşlanıyor mu yoksa sadece iyi dost muyuz?

Merhaba. En yakın arkadaşım Ahmet benden mi hoşlanıyor anlayamadım. Davranışları farklı. 7-8 senelik bir arkadaşlığımız var bu süreçte kendisine başka kızlar da ayarladım ama uzun sürmedi tabii arkadaşlığımız koptu sonra yeniden bir araya geldik. Bana her defasında şakayla karışık eğer evlenmezsem bana birini bulmazsan seni alırım dedi ben güldüm ciddiye almadım bir gün kaçırılırsan bil ki ben kaçırmışımdır dedi. Ona birini anlatınca hemen kusur buluyor. Bazen örnekler veriyor sanki biz evliyiz gibi ben de dalgaya vuruyorum. Ama o benim gözümde sadece arkadaşım. Zamanında onun çevresinden iki insanla da ben konuştum ama ilerletmedim. Hatta o bana dedi konuşma onlarla iyi değiller diye. Boş kalınca gelip seni göreyim oturalım diyor. Veya hastalandım gün içinde 50 kere aradı yazdı iyi misin seni doktora götüreyim falan. Cevabı sanki biliyorum ama yine de acaba benden mi hoşlanıyor diyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum bütün gün konuşuyoruz bıkmıyor. Ben bıksam o bıkmıyor. Arıyor konuşuyoruz telefonu kapatıyor mesaj atıyor acaba yokluğa düştü de mi ben kaldım yoksa gerçekten böyle bir şey mi yok ben kuruntu yapıyorum.

En yakın erkek arkadaşım Ahmet benden hoşlanıyor mu yoksa sadece iyi dost muyuz?