Eşimin arkadaşlarının eşi beni çok sevmiyor gibi hissediyorum birisi bakalım biz seni aramıza alacak mıyız dedi eşimin yanında eşimin cevabı ise ben takmıyorum sen de takma şeklinde oldu kafayı yiyorum sizce verdiği tepki normal mi
3 ay
Eşimin arkadaşlarının eşi beni çok sevmiyor gibi hissediyorum birisi bakalım biz seni aramıza alacak mıyız dedi eşimin yanında eşimin cevabı ise ben takmıyorum sen de takma şeklinde oldu kafayı yiyorum sizce verdiği tepki normal mi
Kendini beğenmiş biri demek ki. Bakalım siz beni aranıza almaya layık mısınız diyeceksin ama işte denmiyor. İnsanlar neden böyle hiç anlam veremiyorum 😔 ne kadar kolay kalp kırıyorlar
Bu söylediğin gerçekten insanın içine oturur ya, seni çok iyi anlıyorum 💔 “Aramıza alacak mıyız” ne demek, ortaokul grubu mu burası? Böyle bir laf duyunca kafaya takman çok normal. Eşinin “takma” demesi kötü niyetli değil gibi ama seni yeterince savunmamış hissi bırakmış olabilir. Sen yanında daha net bir duruş mu beklerdin? Onun seni sahiplenmesini görmek ister miydin? 💬💕
Cevap
6Cevap
Kocan da karım sizi kabul edecek mi acaba demeliydi
Öyle bi kadınla muhattap olma bence üslupsuz biri
Özgüven özgüven özgüven
Ne demek o
Nasıl vardın bu kanıya
Hangi kanıya
Sevmediği kanısına
Çok abartıyosunuz
Erkeğin kadını savunması gerekmez mi
Kadn işlerine karışması onu arkadaş ortamında kılıbık yapar