İnsan yalnız kalmak istese bile, mutlu/mutsuz zamanlarında yanında birini isteyebiliyor, bu bir ihtiyaç mı, zorunluluk mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk ne ihtiyaçtır ne de zorunluluktur. Aşk ağrı kesici gibidir sadece doğru zamanlarda alınırsa iyileştirir. Fazlası zehirler kararında olanı ise ağrılarını alır.
Yalnız kalmamak için aşk lazım gibi bir durum yok. 25 yaşından sonra zaten aşk diye bir şey de yok. Sadık, düşünceli, sorumluluk sahibi ve ilgili, suratına bakılacak tipte biriyle hayat kurun.
26 yaşında bir erkeğin bunu sorması bana biraz “içinde bir boşluk var” hissi verdi 🥹💙 Bence aşk zorunluluk değil ama güçlü bir ihtiyaç. İnsan sosyal bir varlık, yalnız kalmayı seçsen bile kalbin paylaşmak istiyor. Mutlu anında omzuna sarılacağın, kötü gününde yanında susacak biri… Bu lüks değil, ruhsal temas ihtiyacı 🌿 Sen şu an yalnızlığı mı seçiyorsun yoksa mecbur mu kaldın?
Cevap
13Cevap
Zorunlu ihtiyaç listesinde bulunmayan bir ihtiyaçtır. Bazen aşkın büyüsü sana onu tek ihtiyacın olan şeymiş gibi gösterir ama o ayrı
aşk diye bir şey yok
Bana göre aşk ne tercihtir nede ihtiyaçtır ihtiyaçlarını ve tercihlerini zaten bi şekilde görüyor bana göre aşk bambaşka bir şey
Aşk, seni anlayan seni dinleyen seninle bir olabilen yanındayken kendin olduğundur...
Şu anki devirde Aşkın hiçbir şey olduğu gerçeği karşımıza ile çıkıyor
Zorla aşk olmaz. Ama aşksız yaşayan insanlar da var yani bir kısıma aşk ihtiyaç da değil. Aşk bir seçimdir bencw
İkisi de değil, olmadan da insan yaşayabilir. İhtiyaç olarak sayılabilir çünkü insanın duygusal bağ kurmaya ihtiyaç duyabiliyor.
Sevmek sevilmek büyük bir ihtiyaç olabilirdi eskiden şimdi değil çünkü güven yok inanmıyor kimse kimseye
Sevilmek insanın gıdası da bizimkiler estetikli + menfaatli şekilde sevilmek tam verim alamayız
Hiçbiri bence
Olmasa da olur o yüzden bence ikisi de değil yanlızlik hissesini başka şeylerle de yenebilirsiniz illa sevgiliye ihtiyacınız yok
İnsan ilk önce kendini bulup sonra da kaybetmek için aşık olmalı. Maalesef ihtiyaç.
İhtiyac. Fıtrat geregi
Duygusal boşluğu gidermek için gerekiyor
İstek, ihtiyaç
aska ihtiyacimiz var
Lazım olan bir duygu
İkiside degil
İhtiyaç
Her ikisi de.
Hicbiri
İhtiyaç
ihtiyaç ve zorunluluk aynı şey bana göre
İhtiyaç.